15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav din egen solbrilleopbevaring – kreative DIY -ideer

solbriller opbevaringsnoter-hængende-klip-træ-original

Har du en samling solbriller og ved du ikke længere, hvad du skal gøre med dem? Løsningen er en kreativ opbevaring af solbriller, hvor modetilbehøret er pænt og kompakt gemt væk, så de kan findes hurtigt og nemt på samme tid. Uanset om det er i form af en hylde, en opbevaringsboks til solbriller eller til at hænge op – en DIY solbrilleholder eller brilleholder vil garanteret gøre din hverdag lettere. Vi har god inspiration og selvstudier til at hjælpe dig med at oprette en Opbevaring af solbriller kan gøre det selv. Prøv dem! De er gjort virkelig hurtigt.

Tinker solbriller opbevaring

solbriller opbevaringsmaterialer-varm limpistol-tacker-ledning-rød-hvid

Hvis du undrer dig over, hvordan du opbevarer solbriller, har vi en idé til dig. Dette er meget let og hurtigt med en enkel ramme. Alt du behøver er en ramme, en hæftemaskine og tråd samt en varm limpistol, og du kan begynde at opbevare dine solbriller som et DIY -projekt.

Opbevaring af solbriller i rammen

solbriller-opbevaring-lim-fingerbøl-silikone-hjælp-stel

Du kan bruge garnet til at oprette et net efter din smag. Du kan ikke kun vedhæfte solbriller til den, men også andre ting såsom øreringe eller noter. Den bedste måde at rette snuden på er med en hæftepistol. Derefter kan du sikre alt med varm lim. Fingerhætter, der beskytter dine fingre mod klæbemidlet, er en praktisk hjælp.

Original DIY idé

opbevaring af solbriller diy-instruktioner-blå-vintage-stel-mesh-garn

Du kan bruge både en billedramme og en spejlramme, alt efter hvad du finder smukkere og har ved hånden. Du kan også male rammen til opbevaring af solbriller på enhver måde, du kan lide at matche resten af ​​interiøret. Vælg også enhver form og størrelse, du ønsker.

Lille ramme

solbriller opbevaring vintage-flair-billedramme-hvid

Her kan du se en lille ramme, der rummer to rækker til opbevaring af solbriller. Ledningen blev også kun fastgjort vandret. I stedet for en snor eller tråd kan der også bruges tråd. Solbrillerne vises vidunderligt og kan hurtigt vælges. Ikke mere rode rundt i skuffen!

God ramme til solbrillerne

solbriller-opbevaring-stel-ledning-tilbehør-vægdekoration

Bestem størrelsen afhængigt af antallet af dine solbriller. Du vil jo gerne have, at alle modeller passer ind. De mange rækker i denne idé er formet af et bredt bånd. Du har mulighed for at arrangere dine briller efter stil og farve. Og dine læsebriller kan nu også sikkert gemmes væk. Du ved altid, hvor du skal finde den model, du har brug for, og du vil ikke forlægge flere briller.

Forskellige materialer

solbriller-opbevaring-hvid-stel-maritim-strand-stil

Materialevalget bestemmer stilen på din ramme. Hvis du opbevarer dine egne solbriller, kan du bruge træ. I et forvitret look får du enten en rustik dekoration eller et tilbehør i en strand eller shabby chic stil. Du kan forstærke den rustikke effekt med garn. Et trådnet fungerer også godt til denne idé.

Opbevaringskasse

solbriller-opbevaringskasse-væg-glas-dør-beskyttelse-støv

Hvis du foretrækker at beskytte dine solbriller mod støv, skal du bygge en kasse til opbevaring af dine solbriller, der kan låses. Du kan også montere den på væggen. En dør af glas eller klar plast sikrer, at glassene er synlige. Men hvis du ikke vil have det, skal du bruge et materiale, der ikke er gennemsigtigt i stedet.

Enkel idé til design

solbriller-opbevaring-toiletbord-smykker-stativer-ure

Denne idé til opbevaring af solbriller er endnu lettere at gengive. Brug en fri væg eller sidevæggen på et skab. Almindelige kroge til hængende håndklæder viser sig at være meget nyttige her, og de er også meget lette at fastgøre. I lyse farver bliver de hurtigt interessante, dekorative blikfang.

Selvklæbende kroge til væggen

Solbriller-opbevaring-kroge-stick-on-wall-let at efterligne

Det er bedst at bruge kroge, der er selvklæbende. Dette vil undgå grimme huller i væggen, hvis du beslutter dig for at fjerne solbrillens opbevaring eller på et tidspunkt leder efter et andet sted. Selvom du bor for at leje, kan denne variant vise sig at være en fordel.

Tinker med tøjbøjle

solbriller-opbevaring-diy-bøjler-træ-idé

Har du et par bøjler, som du kan bruge til at lave? Her er en idé: hæng en eller flere på væggen eller et andet sted og spred solbrillerne på dem. Og på få minutter har du implementeret en idé til opbevaring af solbriller. Du kan selvfølgelig selv designe bøjlen, fx med maling, klistermærker, washi tape eller sten.

DIY opbevaring af solbriller

solbriller-opbevaring-metal-bøjler-bakke-nyttig-stimulering

En metalbøjle er lidt enklere. Det er igen egnet til en rustik stil. Men en smuk bakke er også perfekt til opbevaring af solbriller. Du skal dog huske på, at denne variant fylder mere eller mindre på lagerflader. Hvis du vil beholde solbrillerne dekorativt, kan du også lægge yderligere dekorationer på bakken. Små vaser med blomster, figurer og andre ting er velegnede.

Opbevaringsboks til solbriller

solbriller-opbevaring-inspiration-æske-skuffe-inspiration

Kunne du tænke dig sådan en opbevaringsboks til flere solbriller? Få en lav papkasse, som du kan tilpasse, samt noget andet tyndt pap, som du bruger til at designe de enkelte rum. Du kan derefter enten gemme den færdige æske til opbevaring af solbriller i en skuffe (så skal boksen have en passende størrelse) eller du kan simpelthen bruge et låg, som du kan lukke boksen med.

Idéer til opbevaring af solbriller

solbriller-opbevaring-garderobe-tilbehør-toiletbord-nyttigt

Vi finder også denne model til opbevaring af solbriller smukt stilfuld. Du har igen mulighed for at oprette ethvert design, som du kan bruge til at tilføje mere pep til rummet. Denne idé er også perfekt til begyndere. Leder du stadig efter en dekoration til gangen? Hæng blot dette tilbehør ved siden af ​​garderoben og vælg de rigtige solbriller, inden du forlader huset.

Materialer til tilbehør til solbriller

solbriller-opbevaring-materialer-saks-farve-printer-dekorative

– Printer til selvklæbende film

– 3 træplader af samme størrelse

– 3 træpinde

– 3 endehætter til dyvlerne

– papir til scrapbooking

– Farve

– svampebørste

– Varm limpistol

– Springringe

– Saks

-Tang

– syl

– metal kæde

maling

solbriller-opbevaring-board-design-svamp-tinkering-instruktioner

Alle træelementer til opbevaring af solbriller, dvs. dyvler, låg og brædder, kan først males. Den er velegnet både farvet lak og mere gennemsigtig. Når du er færdig, skal du sætte stykkerne til side for at lade dem tørre. Du skal muligvis tilføje et andet lag bagefter og lade det tørre igen.

Lav selvklæbende film

solbriller-opbevaring-papir-printer-klistermærke-selvklæbende-folie

Tag en træplade som en skabelon, og læg den på bagsiden af ​​det valgte papir. Tegn langs træets kanter, hvorefter du vil skære formen ud. Gentag dette to gange mere for de to andre træplader. Du skal derefter bruge en passende enhed til at omdanne disse stykker papir til klæbende film til opbevaring af solbrillerne. Skræl bagsiden af ​​og lim papiret til brædderne.

Tilslut træplader

solbriller-opbevaring-instruktioner-tavler-folie-retro-motiver

Brug sylen til at lave huller i brædderne, så du kan forbinde dem sammen. Det midterste bræt får fire huller nær alle fire hjørner, de to andre kun på hver side. Del kæden i lige store stykker, og tilføj ringene. Med hans hjælp hænger du kæderne på brædderne, og du er næsten færdig med den nye solbrilleopbevaring.

Fastgør træpinde

solbriller-opbevaring-briller-holder-træ-pind-kugle-idé

Nu bruges den varme limpistol. Med den fastgør du trædyblerne i midten af ​​brættet og tilføjer til sidst låget. Inden du kan prøve opbevaring af solbriller, skal du også lade limen tørre godt. Det tager ikke meget tid.

Den færdige model til opbevaring af solbriller

solbriller-opbevaring-pastel-farver-feminin-blomst-mønster-kæde-hængende

Og skal modellen til solbrilleopbevaring se ud til sidst. Du kan bruge papir med ethvert motiv og mønster til filmen. Retro -motiver tjente som dekoration her, hvilket gav brædderne et feminint look. Hvis du gerne vil bruge dette stykke som en gave, skal du vælge motiver, der matcher modtageren.

Opbevaring af solbriller med møbler

Solbriller-opbevaring-hylde-bygge-idé-møbler-lav-selv

Hvis du har nok plads til rådighed, kan du også bygge sådan en hylde til opbevaring af solbriller og sætte den op eller hænge den op. Det gør glassene synlige igen ved første øjekast og lette at nå. Beslut selv størrelsen, afhængigt af antallet af glas du vil gemme der.

Previous Post
35 ideer til efterårsdekorationer på sofabordet i stuen
Next Post
Lav “Pajaki” Mobilé – den polske lykke -charme som dekoration til forskellige lejligheder