15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Havedekorationer med glasflasker: usædvanlige upcyclingprojekter

En hjemmelavet dekoration giver det udendørs område et personligt præg. Derfor har vi samlet dagens ideer til havedekorationer med glasflasker i dagens indlæg. Uanset om det er moderne statuer eller simpelthen en smuk lanterne til havebordet: De gamle flasker kan genopbygges fantasifuldt.

Havedekorationer med glasflasker: lav selv en lanterne

Lav selv havedekorationer af vinflasker

Har du gamle glasflasker? Derefter kan du skære den i to og konvertere den til en lanterne. Til dette formål har du brug for følgende materialer og tilbehør:

  • en glasskærer, der er egnet op til en glastykkelse på 10 mm. Flaskeskæreren, som du kan reparere flasken med, er endnu bedre. Dette skaber et lige snit
  • en spand fuld af isvand
  • en gryde
  • Sandpapir til glas (forskellige kornstørrelser: 80, 140, 240, 600 og 100)
  • en poleringssvamp til glas (valgfrit)

Sådan kan du skære en glasflaske:

1. Før først flasken med glasskæreren. Det er hurtigere, hvis du tape flasken rundt med papirbånd. Båndets kant fungerer som en vejledning. Hold i glasskæreren med den ene hånd og drej langsomt flasken med den anden.

2. Hæld 2 liter vand i en gryde og bring det i kog. Derefter kan du hælde det varme vand ud over den kantede kant. Alternativt kan du opvarme kanten med en lighter.

3. Læg flasken i spanden med isvandet.

4. Efter 10 minutter skal du kontrollere, om flasken går i stykker ved snitkanten. Klem ikke flasken, bare tryk let på den først. Hvis det ikke går i stykker, skal du gentage processen.

Maling af vinflasker. Lav selv ideer til havedekorationer

5. Nu skal du slibe kanterne. Den bedste måde at gøre dette på er først at slibe det ned med et groft og derefter med et fint grus. Så start med en 80, og sand den derefter med en 140, 240, 600 og 100 grus. Endelig kan du polere kanterne med en poleringssvamp til glas.

Nu kan du farve glasflaskerne med glasmalinger. Hæld lidt maling i flasken og vend den eller rul den på arbejdsfladen, så malingen fordeles jævnt. Lad dem derefter tørre – dette kan tage flere dage.

Havedekoration med vinflasker: plantepotte

Lav selv havedekorationer med glasflasker vaseinstruktioner

Nu kan du bruge flasken som dekoration i haven. Med sådan en glasflaske kan du selv lave forskellige havedekorationer. Det kan pyntes og plantes med snor, buer og blonder.

Havedekorationer med glasflasker: lav selv vindklokker

Lav upcycling havedekorationer selv af malede glasflasker

Med metalbolde og en kæde kan du også lave flotte vindklokker til terrassen eller haven. Hæng dem dog op uden for rækkevidde af børn og kæledyr.

Usædvanlige havedekorationer med glasflasker: lav et “havetræ”

Havedekoration med vinflasker Træ lavet af reb og tråd

Den næste usædvanlige idé til DIY -dekoration har sneget sig ind i hjerterne hos amerikanske hobbygartnere. Der er nu mange gør -det -selv -instruktioner og ideer til et “have -træ” fremstillet af glasflasker. For metaltræet skal du blot vikle en jordspyd eller indsats med reb. Du vil gøre trækronen af ​​tråd. Læg trådenderne i flaskerne.

Lav selv havedekorationer instruktioner med farverige glasflasker

Alternativt kan du lave en “busk” af wire og flasker. Klip flere stykker tråd i forskellige længder, pakk dem sammen i den ene ende og stik dem i jorden. Nu kan du dekorere “grenene” med farvede glasflasker.

Lav selv usædvanlige dekorationer i haven med glasflasker

Det er lettere og hurtigere, hvis du bare sømmer søm i en træpæl og hænger flaskerne.

usædvanlige ideer til havedekoration med glasflasker træ

Hvis du har mere tid, kan du bygge “træet” ud af kobberrør og grønne glasflasker. Dekorer det som du vil med træ- og glasperler.

Lav flaskelys af gamle vinflasker

usædvanlige havedekorationer lavet af glasflasker laver ideer selv

Farv en vinflaske i en accentfarve, og dekorér den med rhinestones, snor eller glitterspray. Du kan også bruge en allerede dekoreret vinflaske. Læg en batteridrevet lysstrimmel i flasken, og brug dobbeltsidet tape til at stikke powerbanken med batterierne i bunden af ​​vinkorken. Læg vinkorken i flaskehalsen. Et tip: hvis du investerer i en fjernbetjening, kan du tænde og slukke lyskæden hurtigt og nemt.

Mal vinflasken og brug den som en vase

Lav havepynt med vinflasker og mal selv en vase

Hvis du vil bruge vinflasken som en vase, skal du ikke farve den indefra, men male den på ydersiden. Interessante motiver kan hurtigt oprettes med akryl- eller glasmaling.

Lav selv flaskefontæner

Lav din egen DIY flaskefontæne med vin tønde og glasflasker

Du kan også selv lave andre flotte havedekorationer med gamle flasker. Den næste håndværkside kan realiseres med to vinflasker, en vin tønde, tråd, plastrør, en glasbold og en glas bundplade i form af en rund bue. Bor først et hul gennem midten af ​​hver glasflaske. Placer pumpen i bunden af ​​vinfadet. Fastgør plastrør til vinfadet og hæng vinflaskerne på dem. Nu er der kun tilbage at køre rørene gennem rørene og vinflaskerne. Skjul pumpen med glaspladen. Hvis du ønsker det, kan du dekorere dem med havglas, som du vil. Monter derefter glaskuglen. Skjul slangerne med kunstige eller rigtige planter.

Forskønne højbedet med glasflasker

Lav selv usædvanlige havedekorationer med vinflasker

Et højbed af glasflasker ser ikke kun meget dekorativt ud, men er også meget praktisk. Du kan til enhver tid udvide højbedet. For at få væggen af ​​vinflasker til at holde virkelig, kan du lime flaskerne sammen. Det er bedst at oprette flere moduler fra sammenlimede vinflasker, som du derefter let kan skille ad, hvis det er nødvendigt. Glasflaskerne kan i øvrigt også tjene som stigrand.

Vinflaske dekorationsideer til havestien

Kreative hobbygartnere lagde et 30 cm tykt lag sand på jorden og gravede vinflasker 20 cm dybe med åbningen nedad. Slutresultatet er en dekorativ havesti eller et køligt siddeområde i haven.

Lav selv et bord med en whiskyflaske

Havedekoration med glasflasker ideer til havebordet

Ikke kun vinflasker er gode til lanterner. Til den næste DIY -idé til en bordbrand kan du bruge en gammel whiskyflaske. Du har også brug for følgende materialer: væge til en olielampe, lampeolie, et brænderhoved med en slukningshætte af messing. Hæld cirka 250 ml lampeolie i flasken, træk vægen gennem brænderhovedet og lad cirka 2,5 cm kigge ud. Rund kanterne af vægen, der stikker ud, af. Fastgør brænderhovedet til flaskehalsen ved først at lime den gevindskårne skive til flaskehalsen og derefter skrue brænderhovedet i.

Lav selv havedekorationer med flasker

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!