15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, když u síly zastaví aplikaci?

Shrnutí článku

„Force Stopping“ Aplikace úplně to uzavře. To znamená, že aplikace není schopna provádět žádné úkoly nebo procesy na pozadí a stává se zcela spícím, dokud ji znovu nezačnete. Vynucená zastávka také vyčistí prostor Ram, který byl přiřazen k aplikaci a jeho úkoly na pozadí.

Je síla zastavit stejné jako odinstalace? Vydejte se na nastavení, poté aplikace a uvidíte, co je nainstalováno. Klepnutím na aplikace v tomto seznamu je můžete buď odinstalovat, nebo je „síla zastavit“, které nutí běžet k uzavření – Ponosné, pokud se něco zmrazí a chcete je zkusit resetovat je.

Můžete restartovat aplikaci po zastavení síly? Někdy může pracovní zátěž na telefonu nebo chyby ze strany aplikace způsobit, že se najednou uzavře, ale to by nemělo být velký problém. Taková aplikace by se mohla po restartu znovu vyzvednout a začít dobře. Stačí tedy vynutit aplikaci a zkuste to znovu.

Je síla zastavena špatná? Je síla zastavení aplikace špatné pro Android? Deaktivace aplikací tedy není škodlivé a nijak neovlivní výkon vašeho systému. Ale pokud deaktivujete jakoukoli důležitou systémovou aplikaci, mohlo by to být nebezpečné. Deaktivace některých systémových aplikací může způsobit nestabilitu a dokonce smart smartphonu!

Je síla zastavení aplikace dobré nebo špatné? Ztratím data, pokud vynucuji zastavení aplikace? Síla zastavení aplikace obvykle vyřeší problém, pokud se aplikace chová špatně. Ale možná budete chtít znovu zvážit, než stisknete toto tlačítko. Pokud děláte něco důležitého, pravděpodobně ztratíte svá neuspořádaná data v aplikaci.

Je dobré vynutit zastavení aplikace na iPhone? Podle Apple, Force Ukončení aplikace nezlepší vaši výdrž baterie a je možné, že tak může ve skutečnosti vypustit baterii, protože to způsobí, že ji iPhone znovu načte znovu.

Bude vynutit STOP smazat fotografie? Síla zastavení aplikace neodstraní data, která byla uložena do vašeho zařízení. Nicméně, neuložená data mohou být odstraněna – to závisí na probíhajících (popředí a pozadí) procesech v aplikaci.

Je třeba restartovat informace o smazání informací? Mějte na paměti, že to není typ resetu, který na vašem smartphonu vymaže všechno. V podstatě plně vypne váš telefon a restartuje jej, takže všechny aplikace a data jsou stále tam, když se vrátí zpět.

Otázky

  1. Co se stane, když vynucuji zastavení aplikace?
    Nunění zastavení aplikace ji zcela vypne, vyčistí prostor RAM, který používal, a zastaví všechny úkoly nebo procesy na pozadí.
  2. Je síla zastavení stejná jako odinstalace aplikace?
    Ne, jsou jiné. Síla zastavení zavře aplikaci, ale udržuje ji nainstalovanou, zatímco odinstalace odstraní aplikaci zcela z vašeho zařízení.
  3. Mohu restartovat aplikaci po její zastavení?
    Ano, můžete aplikaci restartovat jednoduše jejím otevřením znovu. Síla zastavení pouze dočasně uzavírá aplikaci.
  4. Je síla zastavení aplikace špatné pro Android?
    Ne, síla zastavení aplikace není pro Android špatné. Ve skutečnosti to může pomoci při odstraňování problémů s nešťastnými aplikacemi.
  5. Ztratím data, pokud vynucuji zastavení aplikace?
    Pokud vynutíte aplikaci, mohou být ztracena jakákoli neuložená data. Nejlepší je zachránit svou práci před tím, než síla zastaví aplikaci.
  6. Je dobré vynutit zastavení aplikace na iPhone?
    Stilata ukončení aplikace na iPhone nezlepší výdrž baterie a může ve skutečnosti vypustit baterii, protože aplikaci znovu načte.
  7. Bude nutit zastavit aplikaci Odstranit mé fotografie?
    Ne, síla zastavení aplikace neodstraní fotografie nebo jiná data, která byla uložena do vašeho zařízení. Může pouze odstranit neuložená data.
  8. Restartuje síla smazat informace o smazání informací?
    Ne, Restartování síly telefonu neodstraní žádné informace. Jednoduše restartuje zařízení bez vymazání jakýchkoli dat nebo aplikací.

Co se stane, když u síly zastaví aplikaci?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vynucuji, zastavíte aplikaci

„Force Stopping“ ji úplně uzavírá. To znamená, že aplikace není schopna plnit žádné úkoly nebo procesy na pozadí a stává se zcela spící až do svého zahájení znovu. Vynucená zastávka také vyčistí prostor Ram, který byl přiřazen k aplikaci a jeho úkoly na pozadí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je síla zastavit stejné jako odinstalace

Vydejte se na nastavení a poté aplikace a uvidíte, co je nainstalováno. Klepnutím na aplikace v tomto seznamu je můžete buď odinstalovat, nebo je „síla zastavit“, které nutí běžet aplikací, aby se uzavřela – po ruce, pokud se něco zmrazí a chcete je zkusit resetovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete restartovat aplikaci po zastavení síly

Přinutit aplikaci zavřete ručně.

Někdy může pracovní zátěž na telefonu nebo chyby ze strany aplikace způsobit, že se najednou uzavře, ale to by nemělo být velký problém. Taková aplikace by se mohla po restartu znovu vyzvednout a začít dobře. Stačí tedy vynutit aplikaci a zkuste to znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je síla zastavena špatná

Je síla zastavení aplikace špatnou pro Android, takže deaktivace aplikací není škodlivé a nijak neovlivní výkon vašeho systému. Ale pokud deaktivujete jakoukoli důležitou systémovou aplikaci, mohlo by to být nebezpečné. Deaktivace některých systémových aplikací může způsobit nestabilitu a dokonce zhoršit smartphone!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je síla zastavení aplikace je dobrá nebo špatná

Ztratím data, pokud vynucuji zastavení síly aplikace Zastavení aplikace obvykle vyřeší problém, pokud se aplikace nechová. Ale možná budete chtít znovu zvážit, než stisknete toto tlačítko. Pokud děláte něco důležitého, pravděpodobně ztratíte svá neuspořádaná data v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dobré vynutit zastavení aplikace na iPhone

Podle Apple, Force ukončení aplikace nezlepší vaši výdrž baterie a je možné, že tak může skutečně vypustit baterii, protože to způsobí, že ji ‌‌iphone‌‌ znovu načte znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude vynutit STOP smazat fotografie

Will Force Stop Smazat fotografie Síla zastavení aplikace nebude smazat data, která byla uložena do vašeho zařízení. Nicméně, neuložená data mohou být odstraněna – to závisí na probíhajících (popředí a pozadí) procesech v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je třeba restartovat informace o smazání informací

Mějte na paměti, že to není typ resetu, který na vašem smartphonu vymaže všechno. V zásadě plně vypne váš telefon a restartuje jej, takže všechny vaše aplikace, kontakty a další důležité informace zůstávají neporušené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel zastavení síly

Důvod, proč se používání Force Stop je doporučeno při pokusu o opravu nesprávného chování, je 1) zabíjí aktuálně spuštěnou instanci této aplikace a 2) to znamená, že aplikace již nebude přistupovat k žádnému ze svých souborů mezipaměti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste neměli vynutit blízké aplikace

Uzavření aplikací spotřebovává více energie CPU

Vzhledem k tomu, že vaše aplikace jsou lepší zůstat v paměti, zapojení CPU do těchto příkazů je plýtváním výkonu zpracování. Kromě toho mnoho aplikací spustí proces na pozadí i po uzavření hlavní aplikace. Takže nemá smysl se je snažit znovu a znovu zavřít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypouští aplikace pro uzavření síly baterii

Uzavření aplikací pro Android nezvyšuje výdrž baterie vašeho telefonu. Je přirozené si myslet, že na pozadí aplikace neustále využívají baterii telefonu. Tyto aplikace však nejsou příčinou odtoku baterie a jejich uzavření často nezvýší výdrž baterie vašeho telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli vynutit blízké aplikace na iPhone

Na iPhone musíte vynutit pouze blízké aplikace, když se začnou chovat. iOS samo o sobě je efektivní při manipulaci s aplikacemi, když zůstane nepoužíváno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výhoda STOP STOP

Důvod, proč se používání Force Stop je doporučeno při pokusu o opravu nesprávného chování, je 1) zabíjí aktuálně spuštěnou instanci této aplikace a 2) to znamená, že aplikace již nebude přistupovat k žádnému ze svých souborů mezipaměti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co si síla restartuje pro váš telefon

Tvrdý restart se obvykle provádí, když zařízení nereaguje nebo zmrazuje, a může to pomoci vyřešit některé problémy s softwarem. Je však důležité si uvědomit, že pevný restart může způsobit, že zařízení ztratí jakékoli neuložená data nebo nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dobré vynutit restartování telefonu

V případě telefonu to restartuje všechny aplikace na pozadí, problémy s vytápěním, problémy s pamětí a problémy se signálem volání – i když je to pouze pro krátkodobé horizon. A co je nejdůležitější, dáváte zařízení nový začátek, který se překládá na plynulejší výkon a pomalejší výdrž baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám deaktivovat nebo sílu zastavit aplikaci

Pouze paměť (RAM) obsazená/použita v aplikaci bude vyložena a zpřístupněna pro jiné aplikace. V důsledku toho by to mohlo zvýšit rychlost a výkon vašeho telefonu. Pokud chcete uvolnit místo na svém zařízení Android nebo iOS, aplikace Force Stopping Apps je nesprávná linie akce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám vynutit přepnutí aplikací na iPhone

Aplikaci byste měli zavřít pouze v případě, že nereaguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi aplikace

předem děkuji. Ahoj, Force Stop dočasně zastaví aplikaci v spuštění na pozadí. Aplikace začne znovu běžet, jakmile ji příště otevřete, zatímco deaktivace zavře aplikaci z telefonu a nebudete moci aplikaci znovu používat, pokud ji znovu nepovolíte z nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím všechno, pokud vynucuji restartování svého iPhone

Všechny modely iPhone ukládají vaše osobní data, nastavení aplikací a pracovní dokumenty v neabulské paměti. Pokud telefon vypnete, pokud jeho baterie zemře nebo pokud zamrzne a potřebujete restartovat, neztratíte žádná jiná data než jakékoli neuložené soubory, které jste v té době otevřeli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku vynutit restart na můj iPhone

Ukončí všechny spuštěné aplikace, aniž by jim umožnilo „vyčistit“ jakýkoli probíhající proces, takže může způsobit ztrátu dat v aplikacích, které běží (stejně jako na počítači). Ale nezpůsobí to poškození hardwaru nebo iOS. Lepší způsob, jak restartovat (pokud není telefon zmrazen) je vypnout se, pak začněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím všechno, pokud vynucuji restartování svého iPhone

Všechny modely iPhone ukládají vaše osobní data, nastavení aplikací a pracovní dokumenty v neabulské paměti. Pokud telefon vypnete, pokud jeho baterie zemře nebo pokud zamrzne a potřebujete restartovat, neztratíte žádná jiná data než jakékoli neuložené soubory, které jste v té době otevřeli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Restartuje síla smazat data

V zásadě plně vypne váš telefon a restartuje jej, takže všechny vaše aplikace, kontakty a další důležité informace zůstávají neporušené. Zde jsou kroky, které podniknete k vynucení restartu na vašem zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dobře uzavírací aplikace síly

Ne. Důvodem, proč aplikace zavírají nebo osvěžují v paměti (RAM), je to, že vaše paměť je omezena od 1 GB do 4 GB v závislosti na modelu iPhone, který používáte. Čím více RAM máte, tím delší aplikace zůstanou otevřené, nebo spíše bych měl říci, že více aplikací může zůstat otevřené v paměti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší vynutit zastávku nebo odinstalovat aplikaci

Důvod, proč se používání Force Stop je doporučeno při pokusu o opravu nesprávného chování, je 1) zabíjí aktuálně spuštěnou instanci této aplikace a 2) to znamená, že aplikace již nebude přistupovat k žádnému ze svých souborů mezipaměti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím aplikaci po zastavení síly

To zastaví aplikaci a "Vynucené zastavení" Tlačítko bude nyní šedé, protože aplikace již neprobíhá. Stiskněte tlačítko Domů. Stisknutím tlačítka Home se vrátíte na domovskou obrazovku. Otevřete aplikaci znovu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Se puede confiar en Microsoft Edge??
Next Post
Mohou magsafe případy namočit?