15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohou magsafe případy namočit?

30 “Border_Radius =” 30 “] [WPREMARK_ICON ICON =” QUOTE-Left-2-Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Můžete umýt Apple Silicone případy, kdy si silikonový pouzdro můžete otřet pomocí vlhkého látky a mírné mýdlo. V případě potřeby můžete pouzdro také vyčistit vodou. Než se však případ důkladně vysušit.[/WPRemark]

Shrnutí článku

1. Mohu umýt svůj pouzdro iPhone Magsafe? Použijte měkký, suchý hadřík bez vlákna, abyste otřeli vnější a uvnitř pouzdra. Nepoužívejte čističe oken, čističe domácností, aerosolové spreje, rozpouštědla, amoniak, abraziva nebo čisticí prostředky obsahující peroxid vodíku. Před čištěním vyjměte svůj iPhone z pouzdra na inteligentní baterii.

2. Jsou magsafe čisté případy vodotěsné? Jasné případy Magsafe jsou navrženy tak, aby byly vodotěsné a poskytují štíhlý profil a lehkou konstrukci.

3. Můžete namočit silikonový pouzdro Apple? Je bezpečné lehce rozstříknout silikonový pouzdro, ale vyhýbejte se ponoření iPhone ve vodě nebo jej příliš namočí. Při koupání nebo koupání nepoužívejte iPhone.

4. Jsou případy Apple iPhone vodotěsné? Vodotěsná nebo voda odolnost případu iPhone závisí na jeho hodnocení IP. Běžné hodnocení IP používané pro technologické gadgety jsou IP67 a IP68. IP67 umožňuje ponoření případu do vody až do 3.3 stopy po dobu 30 minut.

5. Je bezpečné nechat magsafe přes noc? Ponechání magsafe přes noc může generovat teplo a potenciálně snížit kapacitu baterie vašeho iPhone. Doporučuje se používat magsafe občas místo toho, aby ji udržoval na dlouhou dobu.

6. Je bezpečné nechat iPhone na Magsafe přes noc? Můžete bezpečně nechat svůj iPhone 12 Pro na nabíječce Magsafe přes noc. IPhone má vestavěné bezpečnostní obvody, aby se zabránilo jakémukoli poškození.

7. Je magnetický iPhone případ vodotěsný? Případy systému Magnetic Truelux® Lens jsou vodotěsné a odolné proti kapce. Dokážou odolávat dešti a drsnému terénu, aniž by poškodili elektroniku uvnitř.

8. Je bezpečné nechat telefon na nabíječce Magsafe přes noc? Ano, je bezpečné nechat váš telefon připojený k nabíječce Magsafe přes noc. Nabíjení se zastaví automaticky, když baterie dosáhne 100%.

9. Můžete umýt případy silikonu Apple? Apple silikonové pouzdra mohou být jemně otřeny vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. Mohou být také očištěny vodou. Před vložením zpět na iPhone zajistěte, aby byl případ zcela suchý.

Otázky a odpovědi

1. Mohu umýt svůj pouzdro iPhone Magsafe? Pokud ano, jak?
Ano, můžete vyčistit svůj pouzdro Magsafe iPhone pomocí měkkého, suchého hadříku bez vlákna, aby se otřel vnější a uvnitř pouzdra. Nepoužívejte čističe oken, čističe domácností, aerosolových sprejů, rozpouštědel, amoniaku, abraziv nebo čisticích prostředků obsahujících peroxid vodíku.

2. Jsou magsafe čisté případy vodotěsné?
Ano, jasné případy Magsafe jsou navrženy tak, aby byly vodotěsné. Nabízejí tenký profil a lehkou konstrukci, aniž by do telefonu přidali objem.

3. Může být silikonový pouzdro Apple vystaveno vodě?
Zatímco silikonové pouzdra Apple dokážou odolávat světlým stříkáním, nedoporučuje se ponořit telefon nebo je příliš namočit. Nepoužívejte iPhone při plavání nebo koupání.

4. Jsou případy Apple iPhone vodotěsné?
Vodotěsná nebo vodotěsná odolnost případů Apple iPhone závisí na jejich hodnocení IP. Nejběžnější použité hodnocení IP jsou IP67 a IP68. IP67 umožňuje ponoření případu do vody až do 3.3 stopy po dobu 30 minut.

5. Je bezpečné opustit nabíječku Magsafe přes noc?
Ponechání nabíječky Magsafe přes noc může generovat teplo, které může ovlivnit kapacitu baterie vašeho iPhone. Doporučuje se používat magsafe občas spíše než ji udržovat po delší dobu.

6. Mohu nechat svůj iPhone na nabíječce Magsafe přes noc?
Ano, je bezpečné nechat svůj iPhone 12 Pro na nabíječce Magsafe přes noc. IPhone je vybaven bezpečnostními obvody, aby se zabránilo poškození souvisejícím s nabíjením.

7. Je magnetický iPhone případ vodotěsný?
Ano, případy magnetického iPhone se systémem čočky Truelux® jsou vodotěsné a odolné proti kapce. Dokážou odolávat dešti a drsnému terénu, aniž by způsobili poškození elektroniky uvnitř.

8. Je bezpečné nechat telefon připojený k nabíječce Magsafe přes noc?
Ano, je bezpečné nechat váš telefon připojený k nabíječce Magsafe přes noc. Proces nabíjení se automaticky zastaví, když baterie dosáhne 100%.

9. Jak mohu vyčistit silikonové případy jablek?
Silikonové pouzdra Apple můžete čistit jemným otřesem vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. V případě potřeby můžete pouzdro také vyčistit vodou. Než jej vložíte zpět na iPhone, nezapomeňte případ zcela vyschnout.

Mohou případy magsafe namočit?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu umýt svůj pouzdro iPhone Magsafe

Použijte měkký, suchý hadřík bez vlákna, abyste otřeli vnější a uvnitř pouzdra. Nepoužívejte čističe oken, čističe domácností, aerosolové spreje, rozpouštědla, amoniak, abraziva nebo čističe obsahující peroxid vodíku k čištění pouzdra. Chcete -li vyčistit pouzdro pro inteligentní baterii, odstraňte z pouzdra svůj iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou magsafe čisté případy vodotěsné

Barva: Vymazat. Toto vodotěsné pouzdro na telefon je navrženo tak, aby odpovídalo vašemu telefonu jako rukavice, s tenkým profilem a lehkou konstrukcí, která nepřidává nežádoucí hromadně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete namočit silikonový pouzdro Apple

Může to být lehce stříkající. Samotný iPhone by však neměl být ponořen do vody nebo by byl příliš namočen bez ohledu na případ bez ohledu na případ. Chcete -li zabránit poškození tekutiny, vyhněte se těmto: Plavání nebo koupání s vaším iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy Apple iPhone vodotěsné

Chcete -li zjistit, zda je telefon (nebo iPhone) vodotěsný nebo odolný vůči vodě, budete muset zkontrolovat hodnocení IP. Nejběžnější hodnocení IP používané pro technologické gadgety jsou IP67 a IP68. IP67: Může být bezpečně ponořeno do vody až do 3.3 stopy až 30 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné nechat magsafe přes noc

Takto to tak dlouho může snížit úroveň kapacity baterie. Poškození způsobené vašemu iPhone nemusí být drastické, pokud používáte pouze občas magsafe. Pokud však položíte iPhone na magsafe za noční nabíjení, konstantní teplo by ho udržovalo v teple a nezpůsobilo baterii nic dobrého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné nechat iPhone na Magsafe přes noc

Můžete pokračovat v nabíjení svého iPhone 12 Pro na nabíječce Magsafe tak dlouho, jak se vám líbí. Do vašeho iPhone jsou zabudovány bezpečnostní obvody, které zabrání jakýmkoli poškozením souvisejícím s nabíjením. Budete v pořádku, nabíjíte svůj iPhone celou noc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magnetický iPhone případ vodotěsný

Systém objektivu Magnetic Truelux®

A stejně jako pouzdro Shield Link, naše čočky jsou všechny nepromokavé a důkazy o kapkách, takže trochu deště nebo drsný terén je vynikající kreativní příležitost, ne důvod k tomu, aby elektronika vložila dovnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné nechat telefon na nabíječce Magsafe přes noc

A: Ano, přestane se nabíjet, když dosáhne 100%. Je bezpečné nechat napojeno na nabíječku přes noc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody silikonového pouzdra pro iPhone

Může se ohýbat, kroužit a třpytit bez strukturálního poškození. Existuje však jedna oblast, kde trpí silikonem: čistota. Ačkoli silikonový gumový povrch má své vzestupy, jeho nevýhodou je, že přitahuje nečistoty a špínu v průběhu času, což může být velmi obtížné čistit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zniká voda z ničení silikonových případů

Silikonový pouzdro iPhone 13 je vyrobeno z kapalného silikonu, což mu dává vodní odolnou charakteristiku. Díky tomu je to perfektní případ pro ty, kteří jsou vždy na cestách a potřebují ochranu před poškozením vodou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj telefon vodotěsný

Na několik okamžiků držte případ pod faucet.

Pokud je váš případ účtován jako odolný vůči vodě (vydrží to stříkající, ale nebude úplně ponořené pod vodou), zastavte zde. Pokud ne … plně ponořte svůj pouzdro (s papírem stále uvnitř) do misky nebo umyvadlo plné vody, vážení s šálkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou silikonové případy namočit

Ano, nebude to poškozeno vodou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe rychlejší než blesk

Pomalejší rychlost nabíjení: Rychlost nabíjení Magsafe je nižší ve srovnání s nabíjením blesku, zejména pokud používáte nabíječky třetích stran. Vyšší náklady: Nabíječky Magsafe mají tendenci být dražší než kabely blesku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je špatné nechat iPhone po celý den na nabíječce Magsafe

Můžete pokračovat v nabíjení svého iPhone 12 Pro na nabíječce Magsafe tak dlouho, jak se vám líbí. Do vašeho iPhone jsou zabudovány bezpečnostní obvody, které zabrání jakýmkoli poškozením souvisejícím s nabíjením. Budete v pořádku, nabíjíte svůj iPhone celou noc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá magsafe špatné pro baterii

Je důležité si uvědomit, že zatímco případ Magsafe nemá přímo vliv na baterii, jiné faktory, jako je nadměrné teplo, přebíjení nebo použití nekompatibilního příslušenství pro nabíjení. Další informace o případech Magsafe a bezdrátovém nabíjení zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magsafe v průběhu času slabší

Stárnou

Zatímco čas čas oslabuje sílu magnetu, změny jsou velmi pomalé. Natolik, že i po celou dobu, kdy máte jakýkoli magnet, není pravděpodobné, že uvolnění náboje nebude příliš patrné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody pouzdra na magnetický telefon

Výzkum naznačuje, že magnet může mít vliv na interní senzory telefonu. To může potenciálně způsobit poruchu s tříosým magnetometrem a kompasem, zejména pokud je magnet silný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je magnetický případ Magsafe nebo kov

Případy magsafe mají magnety integrované do zad. To umožňuje, aby se iPhone 12 bezpečně zachytil přímo na pouzdro Magsafe a pro externí příslušenství Magsafe, jako je bezdrátová nabíječka, provést totéž. Apple navrhl pouzdra Magsafe vyrobené z kůže a silikonu, které přicházejí v různých barvách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má magsafe vypouštěcí baterie

Bezdrátové nabíjení prostřednictvím MagSafe nebude degradovat vaši baterii více než jiné metody nabíjení; Mýtus, že použití metody změny magsafe může poškodit baterii nebo snížit její životnost, je nepravdivý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje silikonový případ výdrž baterie

Odpověď: Obecně platí, že případy iPhone přímo neovlivňují výdrž baterie. Některé případy však mohou izolovat váš telefon, což způsobí, že si zachovává teplo, které … Přehřátí je pro baterii špatné, protože když se přehřívá, teplota zrychluje proces stárnutí. To způsobí, že zemře rychleji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro iPhone silikonový nebo tvrdý případ lepší

Pro základní úroveň ochrany si vyberte případ vyrobený z materiálu absorbentu šoku (jako je silikon nebo guma), který pokrývá zranitelné rohy vašeho telefonu. Shoman radí majitelům chytrých telefonů proti plastovým případům, které neabsorbují šok a jsou pravděpodobnější překládat jakýkoli dopad na samotné zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když silikon zvlhne, než vyléčí

Když se těsnění zvlhčí, nebude správně vyléčit. Vzorec, který tvoří váš těsnění, nebude schopen vyschnout a vyléčit nebo se spojit na povrch, aby jste jej použili. Neschopnost včas uschnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho, dokud silikon nebude prověřen vodou

Stručně řečeno, silikon je vodotěsný od 24 hodin do několika dnů po jeho aplikaci a může trvat asi 20 let v závislosti na různých faktorech. Má také mnoho dalších prospěšných vlastností, díky nimž je ideální pro mnoho dlouhodobých použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho může vodotěsný telefonní pouzdro pod vodou

Telefony s hodnocením IP67 jsou chráněny, pokud jsou ponořeny do 3.3 stopy vody po dobu 30 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistíte silikonový pouzdro Magsafe

Příslušenství iPhone Magsafe

Odpojte svou nabíječku Magsafe nebo Magsafe baterie od napájení. Poté použijte měkký, lehce vlhký hadřík bez vlákna.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué sucede si Forces detiene una aplicación??
Next Post
Kolik peněz lze uložit na kartu Netspend?