15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Verdensberømte arkitektur- og designstudie JDS

moderne-bygning-plantet-tag

 Det unge team fra arkitekturen og Designstudie  JDS, blev grundlagt af belgieren Julien De Smedt. Denne spændende virksomhed har en krævende dagsorden – designerne kombinerer dygtigt deres viden fra forskellige områder og arbejder på private, offentlige og virksomhedsprojekter. JDS producerer exceptionelle designs, der er blevet påvirket af moderne arkitektur rundt om i verden. De kan variere i stil og kan stadig tilpasses til en bestemt placering, klima eller funktion.

Arkitektur- og designstudie JDS med bæredygtige projekter

fremragende-moderne-projekt-arkitektur

Den store variation af arkitekturprojekter afspejler ideerne om et nysgerrigt team, der reagerer på ændringer i livsstil og teknologi. En fælles grund, at alle projekter inden for arkitektur og Designstudie deling ser på fremtiden. Miljøvenlige og bæredygtige teknologier er blevet indarbejdet i ethvert design. Selv projektets omfang kan ikke ændre dette sociale ansvar. JDS -designerne kan anvende deres mange færdigheder for at sikre, at slutresultatet er overbevisende. De ser hvert nyt job som en udfordring, der kombinerer sociale og faglige aspekter. Som følge heraf er der opstået mange spændende designs, som alle er kendetegnet ved deres tætte forhold til naturen.

Teamånd for innovativt fra arkitektur- og designstudiet JDS

Hangzhou-projekt-JDS-arkitekter-moderne-design

Kombinationen af ​​tidligere viden og erfaring har for arkitekturen og Designstudie JDS Teamet bragte succes. De forsøger at løse ethvert problem gennem teoretisk viden og erhvervserfaring. Med deres moderne og fremtidsorienterede metoder, kompromisløs professionel udførelse af projektet og kærlighed til innovation har JDS formået at skabe inspirerende og påvirkende arkitektur. Flere steder rundt om i verden er et perfekt bevis på designerteamets forfriskende kreativitet og følsomme tilgang. Dette garanterer de høje standarder. Den imponerende portefølje af JDS viser en virksomhed, der har en positiv indvirkning på verden af ​​moderne arkitektur og samfund gennem sine projekter.

Fra Jaz

Innovative miljøvenlige projekter

innovativ-bæredygtig-arkitektur-JDS-projekt

Bæredygtig arkitektur kombinerer moderne teknologi og minimalistiske principper

innovative-moderne-teknologi-desgin-belysning-bygninger

Moderne skibakke

Skibakke innovativt design

Moderne innovativ arkitektur

moderne-innovativ-arkitektur

Moderne sovesal for studerende

M6B1 student sovesal

Byhus med plantet tag

elegant-privat-bolig-plantet-tag

Tagterrasse med trægulve

moderne tagterrasse-elegant-design-trægulve

Previous Post
Endnu et moderne drømmehus med pool fra SAOTA og Antoni Associates
Next Post
Skyr opskrifter til vægttab: 9 ideer med den lækre og fedtfattige mejeriret fra Island