15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skyr opskrifter til vægttab: 9 ideer med den lækre og fedtfattige mejeriret fra Island

Himmelsk velsmagende, mættende og alligevel fedtfattigt: Islandsk flødeost er en ægte proteinbombe og scorer også med sin lave brændværdi. Mejeriprodukterne er perfekte til at tabe sig og er ideelle til alle, der træner. Fordi Skyr fremmer muskelopbygning og indeholder vigtige mineraler, der sikrer en fast tand- og knoglestruktur. Mejeriproduktet er ikke kun sundt, det smager også meget godt og har nu etableret sig som en ingrediens i talrige opskrifter i det tyske køkken. Vi ser nærmere på flødeosten og tilbyder dig 10 lækre Skyr -opskrifter til vægttab.

Hvad er skyr Det sunde mejeriprodukt på et øjeblik

Skyr opskrifter til hurtigt at tabe sig og rig på proteiner og veganer

Skyr kommer fra Island, hvor det er et traditionelt mejeriprodukt, der er blevet fremstillet af lokale landmænd i århundreder. Selv i dag fremstilles Skyr stadig på gårdene. Pasteuriseret komælk er beriget med mælkesyrebakterier. Slutresultatet er en kvarklignende, cremet masse, der er kendetegnet ved sin lidt sure smag. I tyske supermarkeder er Skyr kendt som flødeost på grund af fremstillingsprocessen.

Er Skyr sund?

Hvad er lavt kalorieindhold skyr mejeriprodukter fra Island

Skyr er ikke kun lækkert, men også meget sundt. Mælkeproduktet scorer med et højt proteinindhold. Proteiner spiller en vigtig rolle i opbygningen af ​​muskler. Den islandske flødeost indeholder også mælkesyrebakterier, som opretholder tarmfloraen og effektivt bekæmper svampe og bakterier. De holder også tarmmilusens pH lavt og stimulerer fordøjelsen. Hvis Skyr er lavet efter den originale opskrift, er det ikke vegansk. Men der findes nu også laktosefrie varianter, der også er velegnede til veganere eller mennesker med laktoseintolerance.

Skyr Kalorier: Er mejeriproduktet virkelig lavt i kalorier?

Server Skyr som en proteinbombe til morgenmad med kager eller cupcakes

Skyr fejres i Tyskland som et ægte slankeprodukt. Det skyldes, at Skyr er lav i kalorier, men samtidig holder dig mæt i lang tid. Dette kan blandt andet forhindre madtrang. Skyr indeholder kun 68 kalorier og 3,3 g fedt pr. 100 g. Men den er rig på calcium (0,15 g pr. 100 g mejeriprodukt) og natrium (0,08 g pr. 100 g mejeriprodukt). Eksperterne rådgiver om at købe Skyr uden tilsætningsstoffer og derefter bruge mejeriproduktet som ingrediens. De fleste supermarkeder sælger også sorter med skyr krydret med frugt. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, skal du være ekstra opmærksom på sukkerniveauerne. Ofte sødes sådanne desserter også med sukker. Hvis du vil være på den sikre side, foretrækker du at bruge Skyr uden tilsætningsstoffer og derefter smage det med friske sæsonfrugter såsom bær.

Lav Skyr selv

Skyr lav i kalorier og højt i protein derfor sund

I øvrigt behøver du ikke nødvendigvis købe den islandske mejerimad. Mange hobbykokke i Tyskland laver deres eget skyr af skummetmælk. Til flødeosten har du brug for følgende produkter: skummetmælk og creme fraiche (i et forhold på 4 til 1) og en løbetablet. For en liter skummetmælk har du normalt brug for 1/4 løbetablet, som du først skal opløse i 25 ml koldt, klorfrit vand (postevand er derfor ikke egnet). Eventuelt kan du bruge osteløbe. De tilsættes mælken direkte og ufortyndet. Sådan kan du selv lave Skyr:

1. Kom skummetmælken i en gryde og bring det i kog.

2. Opløbet tabletten opløses i koldt, stille mineralvand.

2. Lad mælken køle ned til 40 grader Celsius ved stuetemperatur. For at være på den sikre side skal du kontrollere temperaturen med et kødtermometer.

3. Rør den opløste løbetablet eller de ufortyndede løbe -dråber ned i mælken.

4. Rør cremefraiche i og lad det hvile et døgn ved stuetemperatur.

5. Næste dag bringes vand i kog i en gryde, kom en osteklud i gryden og steriliseres i 5 minutter. Beklæd et dørslag med ostekluden. Kom derefter mælk og creme fraiche i dørslag, bind de fire hjørner af kluden og lad valle dræne i otte timer.

6. Rør derefter Skyr til den er glat og opbevar i køleskabet i en tæt lukket beholder i flere dage.

 Gør Skyr til veganer selv: Opskrift med sojamelk

Skyr yoghurt ernæringsværdier og sunde veganske alternativer

Som tidligere nævnt er Skyr ikke vegansk, når den laves ved hjælp af den traditionelle islandske opskrift. Men der er et vegansk alternativ, der er lavet med sojamælk. Du har brug for 1 liter sojamælk, 1 pakke yoghurtkulturer fremstillet af plantebaserede mælkealternativer, såsom kokosmælk eller soja og en osteløbetablet. Sådan tilberedes den veganske variant:

1. Opvarm soyamelken til 40 grader Celsius.

2. Rør yoghurtkulturer fremstillet af plantebaserede mælkealternativer i sojamælken.

3. Opløbet tabletten opløses i koldt, klorfrit vand.

4. Dæk den veganske Skyr -yoghurt til, og lad den hvile et døgn.

5. Beklæd et dørslag med en steriliseret osteklud, hæld mælken og cremefraiche -blandingen i dørslaget, bind de fire hjørner af kluden og lad valle dryppe af i otte timer.

Skyr -opskrifter til vægttab: Forbered Skyr -is med jordbær

Skyr med bær opskrifter til vægttab til morgenmad

Mange amatørkokke stiller sig selv spørgsmålet “Hvad kan du gøre med Skyr?”. Svaret er meget enkelt: I hver opskrift, hvor yoghurt er angivet som ingrediens, kan Skyr erstattes af det. Hvis du vil bage med Skyr, kan du vælge en kage eller en gryde. Hurtigt fremstillet, mættende og velsmagende er en skyr med jordbær og havreflager.

I det følgende forklarer vi, hvordan du kan tilberede en lækker dessert med årstidens frugter og skyr. Til Skyr -isen har du brug for følgende ingredienser:

 • 100 g jordbær, vasket og skåret i halve
 • 300 g Skyr, afkølet
 • At smage efter anmodning: 1 spsk agavesirup
 • 1 spsk limesaft

Sådan laves Skyr -isen: Læg 20 g jordbær til side, kom de resterende 80 g jordbær i en skål med Skyr, agavesirup og limesaft og puré, indtil der er opnået en cremet blanding. Pynt med de resterende jordbær og stil dem i fryseren. Lad det stå i fryseren natten over og server dagen efter.

Skyr Vægttab Opskrifter: Skyr kage til morgenmad

Skyr kage opskrift med sæsonbetonede frugter såsom bær

Hvis du vil tabe dig, skal du prøve at spise sundt og med så få kalorier som muligt. Det siger næsten sig selv, at slik er de første, der skal fjernes fra menuen.I det følgende tilbyder vi dig en opskrift på Skyr -kage, der er sund, mættende og hurtig at forberede. Du har brug for følgende ingredienser:

 • 300 gram skyr
 • 2 spsk honning
 • 1/2 pakke vanillepuddingpulver
 • 2 æg
 • 2 spsk agavesirup
 • 1 tsk salt
 • Børneske -kiks uden sukker eller rusks
 • 2 håndfulde blåbær og jordbær, valgfri spiselige blomster til pynt
 • 2 spsk limesaft

Forberedelse:

1. Adskil æggene, kom æggehviden med saltet i en skål og pisk til det er stift. Kom æggeblommer og agavesirup i en anden skål og bland med skyr, honning, limesaft og vanillepuddingpulver under konstant omrøring. Beklæd en bradepande med bagepapir, og læg børneske -kiks eller -brød på gulvet. Fordel Skyr -blandingen jævnt ovenpå og bag ved 180 grader Celsius i en halv time.

Low Carb Skyr Opskrifter: Gryde med kirsebær

Kage med kirsebær og spelt semulje og Skyr opskrifter

Der er mange lav -carb Skyr opskrifter derude. En gryde med kirsebær smager fantastisk til både kaffe og te og er en god idé til en hurtig dessert. Du har brug for følgende ingredienser:

 • 300 gram skyr
 • 30 g semulje af spelt eller blød hvede
 • 2 æg
 • 2 spsk agavesirup
 • 2-3 dråber vaniljeekstrakt
 • 120 g kirsebær, halveret

Forberedelse:

1. Beklæd en bageplade med bagepapir.

2. Adskil de to æg, pisk æggehviderne stive og læg dem i en glasskål med de halverede kirsebær og piskeris.

3. Pisk æggeblommerne til de er skummende, pisk med vaniljeekstrakt og agavesirup og rør derefter speltgryn og skyr i.

4. Del dejen i to, kom den første del i bageformen, fordel æggehvide- og kirsebærblandingen over den og dæk med den anden del af dejen.

5. Bages i den forvarmede ovn ved 180 grader Celsius med varmluft i 30 minutter. Skyr -gryden er klar, når den bliver gyldenbrun. Du kan naturligvis lave en chopstick -test for at være på den sikre side.

Skyr opskrifter: ruller med speltmel og havregryn

Skyr ruller bager kaloriefattige opskrifter

Skyr -rullerne med speltmel og havregryn er et godt alternativ til fuldkornsbrød. De er færdige hurtigt, og opskriften er så enkel, at selv komplette begyndere kan bage rullerne. Du har brug for følgende ingredienser:

 • kraftige havreflager
 • 300 gram skyr
 • 1 æg
 • 230 g speltmel
 • 1 pakke bagepulver
 • 1/2 tsk salt
 • 3 g honning
 • 1 spsk komælk
 •  1-2 spsk madolie

Forberedelse:

1. Sigt fuldkornsspeltmel.

2. Kom alle resterende ingredienser undtagen de sprøde havreflager i en skål og rør godt rundt.

3. Tilsæt gradvist melet til blandingen og ælt dejen.

4. Beklæd en bageplade med bagepapir, forvarm ovnen til 180 grader Celsius.

5. Del dejen i portioner, form cirka 8 ruller, drys med de sprøde havreflager og bag i 40 minutter ved 180 grader Celsius med en blæser. Rullerne er klar, når de bliver gyldenbrune.

Savory Skyr Waffles Opskrift: En sund morgenmad

Bag Skyr vafler dig selv sund morgenmad

Med en mættende morgenmad starter du garanteret dagen i godt humør. Nedenfor tilbyder vi dig en opskrift på Skyr -vafler, der er mættende og kaloriefattige på samme tid. Vaflerne er fremstillet af speltmel og pyntet med bær og er ikke kun ideelle til morgenmad, men også som en god snack mellem måltiderne. Her er de nødvendige ingredienser:

 • 200 g Skyr, usødet og uden tilsætningsstoffer
 • 1 stort æg
 • 120 g fuldkornsspeltmel
 • 1 spsk agavesirup
 • 50 ml kulsyreholdigt naturligt mineralvand
 • 1/2 pakke bagepulver
 • Bær til pynt
 • 3-4 spsk honning
 • 1 spsk madolie

Forberedelse:

1. Adskil ægget, og pisk æggehviderne i en skål, til de er stive.

2. Tilsæt æggeblommen og de øvrige ingredienser og bland sammen, indtil der dannes en homogen dej.

3. Smør et vaffeljern til Bruxellesvafler med madolie. Bag vaflerne til de er gyldenbrune og pynt med honning og frugt.

Opskrift på Skyr med yoghurt og havregryn: Low Carb Breakfast

Skyr yoghurt med havregryn sund lav -carb opskrift

En mættende, hurtig og proteinrig morgenmad er den perfekte start for alle fitnessfans. Vi tilbyder dig en opskrift på yoghurt med skyr, havregryn, jordbær og mynte. Du har brug for følgende ingredienser:

 • Yoghurt, fedtfattig
 • Skyr
 • 1 tsk limesaft
 • havregryn
 • Jordbær, skåret i halve
 • friske mynteblade

Bland skyren med yoghurten for at få en cremet blanding. Krydr dem med limesaft og honning og pynt med jordbær, havreflager og friske mynteblade. Den helt rigtige morgenmad, der giver dig styrke til din morgentræning.

Skyr drink: opskrift på shake med bananer og bær

Skyr -drik med græsmælk og bær og vaniljepulver

I stedet for kager og muffins: Drikken fremstillet af skyr og bær hjælper med trang til slik. Ingredienserne er: 200 g Skyr, 200 g yoghurt, 1 håndfuld bær, 1 banan, 1 knivspids vaniljepulver. Læg blot alle ingredienserne i blenderen og rør rundt til det er skummende. Opbevares i køleskab i højst 2 dage.

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro