15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Glasudstilling – inspireret af den industrielle revolution

Elements kunstudstilling Genève

Collapscapes er navnet på det innovative projekt, der var inspireret af den industrielle revolution. det Glasudstilling forsker i de processer, der er tæt forbundet med industrialisering.

Glasudstilling undersøger resultaterne af industrialiseringen

Kemisk fabriksdesign original idé

Da den industrielle revolution begyndte, var industrielle processer begrænsede i rummet. Virksomhederne havde dog ofte meget ledig plads, hvor maskinerne var indkvarteret. Over tid er situationen ændret. I dag er tendensen klar – produktionshallen bliver mindre og mindre, fremstillingsprocesserne – mekaniserede. Collapscapes var inspireret af denne kendsgerning. det Glasudstilling og film om emnet blev præsenteret i Bruxelles og Genève. Futuristiske glaskompositioner afspejler et kemisk anlæg, tragtminedrift, gasbeholder. Disse kompositioner afslører de typiske træk ved moderne industriel arkitektur. Gæsterne på udstillingerne præsenteres også med 3D -kort, tegninger og film.

Glasudstilling kombinerer film og moderne kunst

Udstilling med inspiration fra den industrielle revolution

Projektet blev også suppleret med en kort film. Collapscape er ikke et produkt af Hollywood, men derimod en moderne kunst, der også følger og afspejler industrialiseringen i Hollywood. det Glasudstilling fokuserer på arkitektur, ikke historien om den industrielle revolution. Udover udstillingen vil der også blive præsenteret et Sokrates -softwareprogram. Programmet skriver dialoger. Collapscapes, et projekt af El ultimo grito design studio, forsker i designens rolle og præsenterer teknologiske fremskridt inden for filmproduktion og kommunikation.

Designstudiet El ultimo Grido blev grundlagt af designerne Rosario Hurtado og Roberto Feo. Det London-baserede kontor undersøger forholdet mellem arkitektur, kultur og teknologiske fremskridt. Dit arbejde er nu anerkendt i hele Europa. For to år siden grundlagde duoen et netværk, hvor der udgives forskningsartikler. Under alle omstændigheder er vi begejstrede for deres kreativitet – især de smarte kombinationer af flere udtryksmidler – 3D -kortfilm, kunstværker og softwareprogrammer fascinerede os.

Glaskomposition inspireret af den industrielle revolution

originale moderne kunst spansk firma

De enkelte udstillinger afspejler den industrielle arkitektur

kreative projekter moderne innovative

Glasudstilling inspireret af industriel revolution

Previous Post
Endnu et moderne drømmehus med pool fra SAOTA og Antoni Associates
Next Post
Skyr opskrifter til vægttab: 9 ideer med den lækre og fedtfattige mejeriret fra Island