15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké předplacené karty nemají poplatky?

je několik nevýhod používání předplacené karty:

1. Omezené přijetí: Předplacené karty nemusí být přijímány všude, zejména na mezinárodní úrovni. Někteří obchodníci nemusí přijímat předplacené karty jako formu platby.

2. Žádná budova kreditu: Předplacené karty vám nepomohou vytvářet kredit, protože nejsou propojeny s úvěrovou linkou. Pokud chcete navázat nebo zlepšit svůj kredit, předplacená karta nebude moc pomoci.

3. Žádná ochrana kontokorentů: Na rozdíl od tradičního běžného účtu, předplacené karty nenabízejí ochranu kontokorentů. Pokud se pokusíte provést nákup, který překročí dostupný zůstatek na vaší kartě, bude to obvykle odmítnuto.

4. Žádné odměny ani výhody: Předplacené karty obvykle nenabízejí žádné odměny ani výhody, jako jsou odměny za vrácení peněz nebo cestování, které jsou běžně spojeny s kreditními kartami.

5. Omezená ochrana zákazníka: Ochrana spotřebitele, jako je řešení sporů nebo ochrana podvodů, může být na předplacených kartách omezena ve srovnání s tradičními kreditními nebo debetními kartami.

6. Poplatky za opětovné načtení: Některé předplacené karty účtují poplatek za opětovné načtení peněz na kartu. Tyto poplatky se mohou sčítat, pokud často potřebujete přidat prostředky na vaši kartu.

7. Poplatky za nečinnost: Pokud svou předplacenou kartu nepoužíváte po určitou dobu, může vám být účtován poplatek za nečinnost. Tento poplatek může jíst do vašeho dostupného zůstatku, pokud kartu nepoužíváte pravidelně.

8. Omezená funkčnost: Předplacené karty nemusí nabízet stejnou úroveň funkčnosti jako tradiční bankovní účty. Například možná nebudete moci psát kontroly nebo mít přístup k plné sadě služeb online bankovnictví.

9. Poplatky za zahraniční transakce: Pokud použijete předplacenou kartu k nákupu mimo domovskou zemi, může vám být účtován poplatek za zahraniční transakce. Tyto poplatky se mohou lišit a mohou se sčítat, pokud často cestujete na mezinárodní úrovni.

10. Možnosti omezeného načtení: V závislosti na předplacené kartě můžete mít omezené možnosti pro opětovné načtení karty s prostředky. To může být nepohodlné, pokud karta není podporována metoda opětovného načtení, která je pro vás nejvhodnější.

Celkově, zatímco předplacené karty mohou být užitečné pro správu výdajů a vyhýbání se dluhu, přicházejí s poplatky a omezeními, která z nich nemusí učinit nejlepší volbu pro všechny. Je důležité pečlivě zvážit podmínky a poplatky spojené s jakoukoli předplacenou kartou, než se rozhodnete použít.

Jaké předplacené karty nemají poplatky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje předplacená karta bez poplatků

Bluebird® American Express® Prebaid Debet Account

Účet Bluebird® American Express® Presed Debet je asi tak nízký, jak se dostanete, účtuje žádný měsíční poplatek, žádné transakční poplatky a žádné přímé vkladové poplatky. Obnovení je také zdarma prostřednictvím přímého vkladu, zachycení mobilních šeků nebo šeků nebo opětovného načtení hotovosti ve Walmartu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vyhnout poplatkům za předplacenou kreditní kartu

Některé předplacené karty se vzdávají měsíčního poplatku, pokud provedete alespoň určitý počet nákupů, načíst alespoň určitou částku peněz během měsíce, nebo použít přímý vklad k automatickému přidání prostředků na předplacený účet. Pečlivě si přečtěte dohodu o držitele karty a další materiály, které přicházejí s kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se chcete vyhnout předplaceným kartám

Nevýhody předplacených karet

Poplatky: Mnoho předplacených karet účtuje poplatky za opětovné nakládání peněz, měsíční údržbu, výběr bankomatu, nečinnost a transakce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí předplacené karty za měsíc

Zatímco mnoho společností vám umožňuje objednat si bezplatnou kartu online, můžete si také zakoupit kartu u místního prodejce kdekoli mezi 1 a 6 $. Kromě nákladů na nákup karty má většina karet měsíční poplatek, který se pohybuje mezi 4 a 10 $ měsíčně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje zelená tečka měsíční poplatek

Debetní karta Green Dot Visa: Po prvním měsíčním poplatku 7 $.95 Měsíční poplatek se upustí, kdykoli přímý vklad 500 $ nebo více v předchozím měsíčním období. Platí i další poplatky za karty. První měsíční poplatek se vyskytuje při prvním použití nebo den po aktivaci karty nebo 90 dní po nákupu karty, podle toho, co je dříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělejte všechny dárkové karty víza účtujte poplatek

Získání nákladů na vízovou kartu pouhých 0 $, v závislosti na typu vízové ​​karty, kterou získáte. Visa dárkové karty mají často jednorázový poplatek 2 $.95 až 6 $.95 V době nákupu, na základě hodnoty dárkové karty, zatímco většina debetních karet víza a kreditní karty nestojí nic získat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Všechny předplacené vízové ​​karty mají poplatky

Většina předplacených karet účtuje měsíční poplatky za údržbu kolem 10 $, což je podobné kontrole účtových poplatků, které mohou stát až 15 $ měsíčně. Za otevření předplacené karty však můžete také zaplatit poplatek, obvykle kolem 5 $. Můžete také očekávat, že vyvoláte poplatek za bankomat, poplatek za načtení a zahraniční transakční poplatek s mnoha předplacenými kartami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nevýhodou předplacené karty

Existuje jen několik nevýhodou k používání předplacených karet, ale jsou významné. Předplacené karty jsou dodávány s poplatky. Držitelé karet mohou mít mnoho poplatků, včetně poplatků za aktivace, transakčních poplatků, poplatků za výběr ATM, poplatků za opětovné nakládání, měsíční poplatky nebo poplatky za nečinnost. Zkontrolujte typy poplatků na kartě na kartě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda předplacených debetních karet

Nevýhody. Předplacené debetní karty vám nepomáhají budovat kredit. Mnoho předplacených debetních karet účtuje poplatky, než je začnete používat. Obvykle platí měsíční poplatek a poplatky za běžné transakce, jako jsou výběry bankomatu, výměna karty, přímý vklad a opětovné načtení karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je hlavním problémem s předplacenými debetními kartami

Na rozdíl od těchto starších metod platby lze předplacené karty použít k nákupu elektronického obchodování bez prvního převodu prostředků na bankovní účet. Obchodníci, zejména ti, kteří jsou v elektronickém obchodování, mohou těžit z růstu předplacených karet. Bohužel tyto karty přicházejí s jednou velkou nevýhodou: podvod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější jít předplaceným nebo plánovat

Můžeme vydělat peníze, když kliknete na naše odkazy. Předplacené plány mobilních telefonů bývají levnější, ale obvykle přicházejí s menším počtem výhod a funkcí. Plány paušálních mobilních telefonů téměř vždy stojí více, ale často přicházejí se slevami na nová zařízení a další výhody, jako je spolehlivější rychlost dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody předplacené karty

Conshidden poplatky. Toto je největší, nejvýznamnější nevýhoda pro předplacené karty a může převážit všechny profesionály.Bez zájmu. Peníze uložené na předplacených kartách nečiní úroky.Nemusí být bezpečnější než kreditní karty.Žádná úvěrová historie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vyhnout měsíčním poplatkům ze zelené tečky

Měsíční poplatek 0 $ 7 $.95 Měsíční poplatek se vznáší, když načtete na kartu 1 000 nebo více $ prostřednictvím přímého vkladu v předchozím měsíčním období. Převod mezi lidmi se nepovažuje za zátěž za účelem vzdání se měsíčního poplatku. Váš první měsíční poplatek bude vyhodnocen, když bude vaše karta původně naložena finančními prostředky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za kartu Walmart Money

Za otevření Walmart MoneyCard a 5 $ se platí 1 $ a 5 $.94 Měsíční poplatek za udržování otevřeného účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poplatky za poplatky za dárkovou kartu Vanilla Visa

Neexistuje žádný měsíční poplatek, ale poplatek za dormancie 3 $.95 se použije, pokud se karta nepoužívá po dobu 90 dnů. Kromě toho 0 $.50 poplatků se vztahuje na všechny nákupy podpisů a nanesení. V případě, že je vaše karta ztracena nebo odcizena, bude posouzen náhradní poplatek 6 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Plat je poplatek za dárkovou kartu Vanilla Visa

Dárkové karty Visa mají poplatek za zatížení 1 $ na kartu bez dalších poplatků, lze použít kdekoli v U.S. To přijímá vízum a prostředky a karty vyprší po třech letech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny dárkové karty Visa a Mastercard účtovat poplatek

Dárkové karty všeobecného použití, jako jsou karty z Visa a MasterCard, mají tendenci mít jeden počáteční poplatek, často nazývaný nákup nebo aktivační poplatek, který by dárce zaplatil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je poplatky za dárkovou kartu Vanilla Visa

Neexistuje žádný měsíční poplatek, ale poplatek za dormancie 3 $.95 se použije, pokud se karta nepoužívá po dobu 90 dnů. Kromě toho 0 $.50 poplatků se vztahuje na všechny nákupy podpisů a nanesení. V případě, že je vaše karta ztracena nebo odcizena, bude posouzen náhradní poplatek 6 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste se vyhnout předplaceným debetním kartám

Předplacené debetní karty vám nepomáhají budovat kredit. Mnoho předplacených debetních karet účtuje poplatky, než je začnete používat. Obvykle platí měsíční poplatek a poplatky za běžné transakce, jako jsou výběry bankomatu, výměna karty, přímý vklad a opětovné načtení karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší předplacená karta nebo debetní karta

Předplacené karty mohou být dobrou volbou, pokud nemáte kontrolní účet. Rodiče, kteří chtějí dát svým dětem omezené množství peněz. Debetní karty mohou být dobrou volbou pro kohokoli, kdo má kontrolní účet, protože poskytují snadný přístup k vašim penězům a nemusí je znovu načíst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je předplacená karta lepší než debetní karta

Výhody použití předplacené karty

Když dostanete předplacenou kartu, neexistují žádné úvěrové kontroly ani dotazy. Mohou to být chytrá možnost, pokud nemůžete získat přístup k kreditní kartě nebo bankovnímu účtu. Pokud se pokoušíte rozpočtovat pomocí hlavně hotovosti a chcete se vyhnout nadměrnému výdaji, mohou být užitečné předplacené karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi debetní kartou a předplacenou kartou

Debetní karty jsou propojeny s kontrolním účtem, zatímco předplacené karty nejsou a místo toho vyžadují, abyste naložili peníze na kartu. Ani jedna karta vám nepomůže budovat kredit, ale navzdory této nevýhodě vám mohou předplacené karty i debetní karty pomoci spravovat vaše peníze různými způsoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda předplacených plánů

Předplacené mobilní telefony nejsou zdarma, jako je tomu v případě telefonů, když podepíšete celoroční smlouvu. To znamená větší počáteční investici. Také ne všechny modely telefonu pracují s předplacenými plány, což znamená, že máte omezený výběr na typu telefonu, který můžete použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou předplacené karty dobrý nápad

Předplacené karty mohou být dobrým způsobem, jak se vyhnout dluhu, protože nemůžete utratit více než částku, kterou jste již uložili. Jsou také užitečným nástrojem rozpočtování. I když máte kontrolní účet, můžete si každý měsíc dát pevnou částku na předplacenou kartu pro určité kategorie výdajů, jako je jídelna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má dot karta měsíční poplatek

Sazby a poplatky

$ 1.95 Nákup karty. $ 7.95 Měsíční poplatek za použití (tomuto poplatku se můžete vyhnout, pokud načtete alespoň 1 000 $ měsíčně). 5 $.95 Poplatek za opětovné načtení hotovosti.

[/WPRemark]

Previous Post
Cuántos animes hay en crunchyroll?
Next Post
Proč můj vysílací čas mizí Safaricom?