15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč můj vysílací čas mizí Safaricom?

Shrnutí článku:

Jak zastavím Safaricom, aby mizelo? Chcete -li zabránit tomu, aby váš Safaricom vysílací čas byl použit pro přístup k internetu, pokud neexistují žádné svazky dat, vytočte *544# a poté pokračujte v rovnováze a tipech> Můj správce dat a aktivovat se.

Kde mi zmizí můj safaricom? Out-of-bundle sazby vyčerpávající váš vysílací čas. To znamená, že pokud nemáte aktivní datový svazek, který jste si zakoupili, váš vysílací čas (pokud máte pozitivní zůstatek), začne vyčerpávat při rychlosti OOB dat. Rychlost dat OOB je obvykle sazba na MB a je mnohem vyšší než vaše sazba v budově.

Jak zabrání mi zmizení vysílacího času? USSD: Dial *135#. Vyberte “Next”. Vyberte „Služby“. Vyberte „Obsahové služby“. Zvolte „Zastavte vše“. Vyberte „Blok“.

Proč se můj vysílací čas používá místo dat? Zde jsou některé z příčin vysílacího času a využití dat, které mohou neočekávaně ovlivňovat uživatele: Předplatné služby WASP, která vás každý den účtuje. Rychlosti dat mimo bundle mohou rychle vyčerpat vysílací čas. Automatické aktualizace softwaru mohou konzumovat velké množství dat.

Vyprší vysílací čas Safaricom? Vyberte svazek, který dáváte přednost, a plaťte body M-Pesa, Airtime nebo Bonga. Po uplynutí 30 dnů vyprší všechna nevyužitá data a budou pro vás trvale nedostupné.

Jak dlouho trvá, než vyprchárn Safaricom vyprchá? Vyberte svazek, který dáváte přednost, a plaťte prostřednictvím bodů M-Pesa, Airtime nebo Bonga. Týdenní svazky jsou platné sedm (7) dní od doby nákupu. Po uplynutí 7 dnů vyprší všechny nevyužité balíčky a budou pro vás trvale nedostupné.

Proč je můj vysílací čas odečten? Vaše společnost odečte váš vysílací čas při procházení, pokud jste se nepřihlásili k žádnému datovému balíčku.

Jak mohu zastavit své mobilní údaje a vyčerpání vysílacího času? Chcete -li omezit spotřebu dat na telefonech Android, přejděte na Nastavení -> Bezdrátové/ sítí -> Použití dat. Klepněte na nastavení údajů o omezení pozadí. Můžete také klepnout na nastavení Google -> Správa dat a zajistit, aby pro soubory aplikací bylo vybráno „pouze přes Wi -Fi“.

Co ovlivňuje vysílací čas? Různé faktory mohou způsobit vysokou spotřebu vysílacího času, jako jsou aplikace na pozadí pomocí dat, automatických aktualizací a předplatného obsahu služeb.

Otázky:

  1. Jak zastavím Safaricom, aby mizelo? Chcete -li zabránit tomu, aby byl váš Safaricom vysílací čas používán pro přístup k internetu, pokud nejsou žádné datové svazky, vytočte *544# a poté pokračujte v rovnováze a tipech> Můj správce dat a aktivovat se.
  2. Kde mi zmizí můj safaricom? Out-of-bundle sazby vyčerpávající váš vysílací čas. To znamená, že pokud nemáte aktivní datový svazek, který jste si zakoupili, váš vysílací čas (pokud máte pozitivní zůstatek), začne vyčerpávat při rychlosti OOB dat. Rychlost dat OOB je obvykle sazba na MB a je mnohem vyšší než vaše sazba v budově.
  3. Jak zabrání mi zmizení vysílacího času? USSD: Dial *135#. Vyberte “Next”. Vyberte „Služby“. Vyberte „Obsahové služby“. Zvolte „Zastavte vše“. Vyberte „Blok“.
  4. Proč se můj vysílací čas používá místo dat? Zde jsou některé z příčin vysílacího času a využití dat, které mohou neočekávaně ovlivňovat uživatele: Předplatné služby WASP, která vás každý den účtuje. Rychlosti dat mimo bundle mohou rychle vyčerpat vysílací čas. Automatické aktualizace softwaru mohou konzumovat velké množství dat.
  5. Vyprší vysílací čas Safaricom? Vyberte svazek, který dáváte přednost, a plaťte body M-Pesa, Airtime nebo Bonga. Po uplynutí 30 dnů vyprší všechna nevyužitá data a budou pro vás trvale nedostupné.
  6. Jak dlouho trvá, než vyprchárn Safaricom vyprchá? Vyberte svazek, který dáváte přednost, a plaťte prostřednictvím bodů M-Pesa, Airtime nebo Bonga. Týdenní svazky jsou platné sedm (7) dní od doby nákupu. Po uplynutí 7 dnů vyprší všechny nevyužité balíčky a budou pro vás trvale nedostupné.
  7. Proč je můj vysílací čas odečten? Vaše společnost odečte váš vysílací čas při procházení, pokud jste se nepřihlásili k žádnému datovému balíčku.
  8. Jak mohu zastavit své mobilní údaje a vyčerpání vysílacího času? Chcete -li omezit spotřebu dat na telefonech Android, přejděte na Nastavení -> Bezdrátové/ sítí -> Použití dat. Klepněte na nastavení údajů o omezení pozadí. Můžete také klepnout na nastavení Google -> Správa dat a zajistit, aby pro soubory aplikací bylo vybráno „pouze přes Wi -Fi“.
  9. Co ovlivňuje vysílací čas? Různé faktory mohou způsobit vysokou spotřebu vysílacího času, jako jsou aplikace na pozadí pomocí dat, automatických aktualizací a předplatného obsahu služeb.

Proč můj vysílací čas mizí Safaricom?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím Safaricom, aby mizelo

Chcete -li zabránit tomu, aby váš Safaricom vysílací čas byl použit pro přístup k internetu, pokud neexistují žádné svazky dat, vytočte *544# a poté pokračujte v rovnováze & Tipy>Můj správce dat a aktivujte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mi zmizí můj safaricom

Out-of-bundle sazby vyčerpávající váš vysílací čas:

To znamená, že pokud nemáte aktivní datový svazek, který jste si zakoupili, váš vysílací čas (pokud máte pozitivní zůstatek), začne vyčerpávat při rychlosti OOB dat. Rychlost dat OOB je obvykle sazba na MB a je mnohem vyšší než vaše sazba v budově.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání mi zmizení vysílacího času

USSDDIAL *135#.Vyberte „Další“ Vyberte „Služby“ Vyberte „Obsahové služby“.Vyberte „Stop All“ Vyberte „Blok“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj vysílací čas používá místo dat

Zde jsou některé z příčin vysílacího času a využití dat, které mohou neočekávaně ovlivňovat uživatele: Předplatné služby WASP, která vás každý den účtuje. Rychlosti dat mimo bundle mohou rychle vyčerpat vysílací čas. Automatické aktualizace softwaru mohou konzumovat velké množství dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší vysílací čas Safaricom

Vyberte svazek, který dáváte přednost, a plaťte body M-Pesa, Airtime nebo Bonga. Po uplynutí 30 dnů vyprší všechna nevyužitá data a budou pro vás trvale nedostupné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než vyprchárn Safaricom vyprchá

Vyberte svazek, který dáváte přednost, a plaťte prostřednictvím bodů M-Pesa, Airtime nebo Bonga. Týdenní svazky jsou platné sedm (7) dní od doby nákupu. Po uplynutí 7 dnů vyprší všechny nevyužité balíčky a budou pro vás trvale nedostupné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj vysílací čas odečten

Vaše společnost odečte váš vysílací čas při procházení, pokud jste se nepřihlásili k žádnému datovému balíčku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit své mobilní údaje a vyčerpání vysílacího času

Chcete -li omezit spotřebu dat na telefonech Android, přejděte do nastavení -> Bezdrátové sítě -> Využití dat. Klepněte na nastavení údajů o omezení pozadí. Můžete také klepnout na nastavení Google -> Správa dat a zajistěte, aby byl pro soubory aplikací vybrán „pouze přes Wi-Fi“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co ovlivňuje vysílací čas

Různé faktory mohou způsobit vysoké využití vysílacího času včetně: datového provozu do az klientských zařízení. Rušení zdrojů WiFi a Non-WiFi. Režie správy ze zařízení AP a klientů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat s vypršením vysílacího času vypršeného Safaricom

” Rozhodli jsme se jako společnost, která dnes večer efektivní o půlnoci, zákazníci budou moci znovu aktivovat své balíčky pro vypršení platnosti, jednoduše si koupí nový a pokud si v danou dobu nebudete moci koupit, budeme ji držet pro něj, budeme ji držet, budeme ji držet Vy, druh zmrazení nebo to zabalte za týden, když se organizujete …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je platný vysílání

Podle zákona o ochraně spotřebitelů-který byl zákonem již dva a půl roku-jsou předplacené osvědčení, kredity a poukázky určeny jako platné po dobu tří let, pokud nejsou použity před tímto časem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho můžete udržet vysílací čas

Hodnota předem vysílací čas musí být vrácena zpět do 180 dnů od data žádosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat náhradu za vysílací čas

V případě, že vysílací čas pozastaví nebo ukončí váš uživatelský účet nebo tuto dohodu o porušení této dohody, pochopíte a souhlasíte s tím, že za jakékoli nálepky obdržíte žádnou náhradu ani výměnu, jakýkoli nepoužitý čas na předplatné, licenci nebo poplatky za předplatné za za ně jakákoli část služby, jakýkoli obsah …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, co je vyčerpávající moje data

Pokud jste na zařízení Android: Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na síť & Internet. Internet.Vedle svého nosiče klepněte na Nastavení .Nahoře uvidíte, kolik celkových údajů používáte.Chcete -li zobrazit grafy a podrobnosti, klepněte na využití dat aplikací. Chcete -li vybrat časové období, klepněte na šipku dolů .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje vysoké využití vysílacího času

Různé faktory mohou způsobit vysoké využití vysílacího času včetně: datového provozu do az klientských zařízení. Rušení zdrojů WiFi a Non-WiFi. Režie správy ze zařízení AP a klientů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá Safaricom Air -Time

Svazky dat

Cena Svazek Doba platnosti
Kshs. 20 200 MB 24 hodin
Kshs. 50 500 MB 24 hodin
Kshs. 99 2 GB 24 hodin
Kshs. 50 350 MB 7 dní

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dobíhá dobití vysílací čas

Měsíční předplatné vysílací čas přidělený jako součást plánů Red Flexi se přenese do následujícího měsíce; Dobíjení vysílacího času nevyprší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší předplacená sim

Většina poskytovatelů telekomunikací bude po 6 nebo 12 měsících nečinnosti blokovat vaši místní kartu SIM.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypršení vysílacího času vyprší

Pokud se odměny nepoužívají ani nevykoupeny do 180 nebo více dnů po jejich udělení, můžete být předmětem propadnutí všech takových odměn, podle našeho výhradního uvážení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší vysílací karta

Předplacené vysílací čas vyprší do 1-24 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání mi vypouštění mobilních dat

Pokud jste na zařízení Android: Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na síť & Internet. Internet.Vedle svého nosiče klepněte na Nastavení .Klepněte na Varování dat & omezit.Pokud to ještě není zapnuto, zapněte limit nastavení dat. Přečtěte si zprávu na obrazovce a klepněte na OK.Klepněte na limit dat.Zadejte číslo.Klepněte na set.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit vyčerpání dat

Jak snížit data usagestick na Wi-Fi.Uložit stahování pro Wi-Fi.Deaktivace funkcí Wi-Fi Assist.Vypněte autoplay.Zabijte své aplikace na pozadí.Vezměte si GPS offline.Změňte své návyky smartphonu.Upgradujte svůj mobilní telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je vysílací spravedlnost dobrá nebo špatná

Pokud máte širokou škálu zařízení Wi-Fi podporujících různé standardy, pak je přepínání spravedlivosti vysílacího času obvykle dobrý nápad. Ale pokud máte menší domácí síť s důsledně novějšími zařízeními, nebude to mít mnoho rozdílů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje se spravedlnost ve vzduchu

Ano, v tomto případě byste měli zapnout poctivost vysílacího času, abyste zlepšili obecný výkon, ale to znamená pouze, že tato zařízení by mohla být ještě pomalejší nebo nefungovala správně. Výsledek se bude lišit, ale nikdy není dobrý. Odstranění všech kvalitních nebo pomalých zařízení ze sítě však může být nákladově k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší načteno vysílací čas

Ne, vysílací čas od vysílacího času je jako normální vysílací čas a nevyprší nečiní.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tarjetas prepagas no tienen tarifas??
Next Post
Mohu nahrávat jeden kanál a sledovat druhý na Smart TV Samsung?