15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det moderne badehus ved Bates Masi Architects

Genius Loci House Lighting Coastal House

Dette fascinerende hjem er i den lille kystby Montauk, New York. Bates Masi Architects sagde om deres projekt, at områdets unikke historie, klimaforhold og folklore bidrog væsentligt til deres designbeslutninger. At “Genius Loci House” er på en eller anden måde gennemsyret af essensen af ​​denne atmosfæriske placering. Enigmatiker opkaldt efter en “Genius loci”:

“… en intelligent ånd eller magisk kraft, der bor på ét sted”. Wikipedia

Så det er muligt det dette moderne badehus legemliggør Montauks ånd? For at gøre dette skulle det vise arkitektoniske træk, der vedrører tradition, topografien i regionen, dens hemmeligheder og dens legender.

Det moderne kysthus med fjern udsigt fra Genius Loci House

Fjernudsigt fra Genius Loci House moderne kysthus

Oprindelsen af ​​dette hus er forankret i generationer. Det var oprindeligt en ranch, så denne nybyggeri har allerede plantet rødder i dette gådefulde terræn. Den moderne konstruktion, der anerkender de klimatiske udfordringer, er solidt bygget til at modstå ekstreme vejrforhold, såsom tyk tåge og hyppige storme. Måske skulle den solide konstruktion også holde flere besøg fra væsner som det legendariske “Montauk Monster” i skak. Opførelsen af ​​dette moderne kysthus var et ambitiøst og krævende projekt. Huset er terrasseret og subtilt forankret på den stejle skråning uden at gå på kompromis med adgangen til dagslys.

Overdækket bro forbinder de to bygninger

moderne-kyst-hus-overdækket-bro

Fra syd ser huset ud til at være to separate stuehuse. Husets fundament fusionerer med himlen og havet. Den nordlige facade afslører imidlertid bygningens omfattende størrelse. Dette moderne badehus er fuld af overraskelser, og interiøret er virkelig magisk med en uformel indbydende atmosfære. Der opstår en klar fusion – mellem de traditionelle elementer og den mere moderne åbne arkitektoniske stil. Dette er et hus, hvor du kan være fri, men der er også et hyggeligt aspekt ved det- et sted, der tilskynder til kommunikation, måske med familie og venner eller fortæller underlige historier med Montauk. Disse to forskellige træk kan ses i de kontrasterende materialer – åbent, gennemsigtigt glas og varmt beskyttende træ, der bruges skiftevis i dette hjem.

Solrig terrasse i det moderne badehus Loci

moderne-kyst-hus-terrasse-beton

Traditionelle aspekter af Montauks arkitektoniske stil kan ses i det dybe gavltag, som i dette tilfælde er blevet ændret for at matche den moderne struktur dette moderne badehus at passe. Ud over den unikke “ånd” i dette hjem, er der talrige uventede detaljer. For eksempel tillader den overdækkede bro, der forbinder de to strukturer, et skiftende lys i gården herunder. I løbet af dagen virker det fladt og todimensionalt, men om natten trækker lyset fascinerende mønstre gennem former skåret i brædderne. Disse mønstre vedrører også den blå skærm placeret foran rækken af ​​ovenlysvinduer. Som arkitekterne siger:

\ … sten virker vægtløs, da skiftevis sten fjernes fra mønsteret for at slippe lys ind i gæsteværelset. Disse uventede detaljer forstærker den større idé om at fange det uventede. “

Hvilket egentlig kun er et eksempel på hvordan dette moderne badehus blev designet til at blive en fysisk manifestation af det atmosfæriske og overraskende Montauk -område.

af Jaz

moderne indretning i Genius Loci -huset

Stue i Genius Loci hus

Spisestue i Loci House

Køkken i Genius Loci -huset

Badeværelse i Loci House

Soveværelse i det moderne kysthus

Lys stemning i det moderne kysthus

moderne kysthus med trædesign

Loci hus arkitektur plan

Arkitektplan og grundplan

moderne-kyst-hus-grundplan-udendørs-placeringsplan

Previous Post
Endnu et moderne drømmehus med pool fra SAOTA og Antoni Associates
Next Post
Skyr opskrifter til vægttab: 9 ideer med den lækre og fedtfattige mejeriret fra Island