15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Loftslejlighed med beplantet terrasse og eksotiske møbler

beplantet terrasse oprettet en udendørs loftslejlighed

Vi præsenterer dig en interessant indretningside – en luksuriøs Loftslejlighed med beplantet terrasse og eksotiske møbler.

Luksuriøs loftslejlighed med beplantet tagterrasse

moderne hus tagterrasse med vand springvand

det Loftslejlighed med beplantet terrasse kombinerer interiør og udvendig arkitektur. Grøn vegetation og masser af potteplanter forbinder visuelt interiøret med terrassen udendørs. En visuel forbindelse skabes også af trægulvet, som blev foretrukket både til det hyggelige terrasseområde og til møblementet. Terrassen er designet på flere niveauer, selv en spiseplads og pergola er blevet opsat. Vand springvand virker beroligende og dæmper byens lyde, mens komfortable sofaer inviterer dig til at slappe af. Interessante dekorationer fra Fjernøsten, såsom Buddha -statuer, keramiske kar og metalplader bringer et strejf af Indien. Friske blå blomster sætter accenter i tagterrassens ellers neutrale farveskema. Intet blev tydeligvis reddet, og slutresultatet var spændende. Det er en moderne havekunst midt i storbyen.

Loftslejlighed med beplantet terrasse – interiør med dyreprint

klassisk eksotisk spisestue

Inde i Loftslejlighed med beplantet terrasse De eksotiske møbler er særligt imponerende. Dyremønstre, himmelsenge, baldakiner og rigt ornamenterede møbler kombineres med grønne planter. Du får fornemmelsen af, at huset er blevet omdannet til en eksotisk have. Den smarte stemning understreges af ædle lilla og guldfarver. Tæpper med orientalske mønstre og træmøbler i spisestuen er iøjnefaldende, mens soveværelset er valgt i hvidt og guld. Det lille, men meget hyggelige køkken med en hvid bordplade og mange grønne træer som dekoration er også fascinerende. Det er den absolutte drømmelejlighed for haveentusiaster og mennesker, der ønsker at slappe af fra det hektiske liv i storbyen.

Himmelseng i soveværelset

Himmelseng gule gardiner

Hvidt køkken med planter og blomster som dekoration

stor køkkenø blomsterpotte

Dekorative elementer – orientalsk tæppe

eksotisk tæppe gang design træ fliser

Hyggeligt siddeområde på tagterrassen

Paradise have tagterrasse trægulv

Luksuriøst loftsrum med udendørs terrasse og træpergola

store planter-grøn vegetation-tagterrasse

Loftslejlighed – plan for rumfordeling

Taglejlighed tagterrasse rumfordeling

Previous Post
Diverse produkter lavet af uld til huset udstråler hygge
Next Post
Vælg den rigtige baldakin til haven