15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designerlamper i industriel stil fremmer bæredygtighed

sort farve marmor metal industriel chic

Det tyske tegnestue Supergrau for nylig Designer lamper designet i industriel stil, der fremmer bæredygtighed og miljøbevidsthed. Det unge team består af tre designere og har til formål at påvirke forbrugersamfundets liv.

Designerlamper fra Tyskland – stilfuld tilføjelse til interiøret

Levende stil rød kabel metalstel væglampe

De bæredygtige møbler og Designer lamper er designet efter mottoet “elsker, køb, bevar”. Belysningen og møblerne fra Supergrau er derfor fremstillet af bæredygtige, genanvendelige materialer. Rustfrit stål, lokale træsorter og guld behandles i hånden eller med maskiner. Slutresultatet er fascinerende – industriel chic med en minimalistisk og retro smag. Tydelige linjer og enkle former definerer udseendet og er blevet et varemærke for trioen. En eklektisk blanding af retro og futuristiske designs fremstillet i Tyskland vises nu i Mondo Collection designer showroom.

Tre designerlamper til dit hjem

Lamper hvid farveglas håndlavet bæredygtigt

Tre Designer lamper vi elskede det virkelig. Bordlampen Furore er lavet af marmor, håndblæst glas og kobber. Designet fascinerer med en vellykket kombination af materialer og subtile farve accenter. Lampen fås i tre farvekombinationer – grå, sort og hvid. Loftslampen kaldes også en sensation. Det er en minimalistisk lysekrone med syv arme i forskellige længder. Glasdetaljerne er håndblæst. Hangar -væglampen består af en stålkonstruktion / rør med en buet form / hvorigennem lampens kabel trækkes. Kabellængden kan justeres – og på den måde kan lyskildens højde korrigeres. Farven fra kablet opfrisker designet, mens metalrøret giver lampen et groft udseende. De tre lamper passer perfekt til et puristisk eller minimalistisk interiør. De neutrale farver lader den stilfulde konstruktion komme til sin ret. Uanset om det er i dit eget hus eller på kontoret – disse lamper vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed. Nyd de tre designs!

Ophængslampe fremstillet af genanvendelige materialer

Hængende lampe, håndblæst metalglas, industriel chic

Lampe med kobberelementer og håndblæst glas

Metal lampe industriel levende stil moderne design

Model Hangar fremmer industriel chic

Guldmetalrørbelysningsdesigner miljøvenlig

Hængelampens højde kan justeres

Metal væg lampe ledning design

Bordlampe af metal, glas og marmor

Marmor metal design tyske designerlamper

Previous Post
Diverse produkter lavet af uld til huset udstråler hygge
Next Post
Vælg den rigtige baldakin til haven