15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dramatisk outfitændring: Lady Gaga strimler på det lyserøde tæppe i Met Gala 2019

Lady Gaga vakte en sensation ved Met Gala 2019

Lady Gaga ved, hvordan man laver en fashionabel indgang! Den amerikanske sanger og sangskriver, en af ​​årets medpræsentanter for Met Gala 2019, tiltrak alles opmærksomhed med sine dramatiske kostumeændringer på den lyserøde tæppe af den store begivenhed. Costume Institutes sensationelle modeudstilling finder sted hvert forår på New Yorks Metropolitan Museum of Art.

dramatisk outfitændring af Lady Gaga ved Met Gala 2019

Lady Gaga forårsagede en fornemmelse

Gaga behandlede aftenens emne – “Camp: Notes on Fashion”. Oscar-vinderen optrådte første gang i en fantastisk, fuchsia-farvet XXL-kappe af Brandon Maxwell. Kapkjolen blokerede bogstaveligt talt trafikken på grund af det næsten otte meter lange tog, der blev transporteret af en gruppe mænd i sorte smoking. De blev fulgt af en anden person, der trak en lyserød vogn med ordene “House of Gaga” på. Den indeholdt gennemsigtige kufferter fra Maxwell Spring 2019 -kollektionen, tilbehør såsom en hårbørste og solbriller, fedora -hatte og en trådløs telefon fra 90’erne.

lyserød vogn med påskriften

For at fuldføre sit look bar Gaga en matchende lyserød sløjfe i håret og iøjnefaldende makeup med ekstra lange vipper. Da hun og Maxwell gik på det lyserøde tæppe, begyndte hun sin optræden. Kunstneren fjernede langsomt sin kjole og hårbue for at afsløre en asymmetrisk sort korsetkjole nedenunder.

Lady Gaga strimler på det lyserøde tæppe ved Met Gala 2019

Så fortsatte afklædningen og der kom en lyserød, tætsiddende kjole frem. Den 33-årige sanger poserede for fotograferne med forskellige rekvisitter i hånden. Til sidst gled stjernen langsomt ud af den lyserøde kjole, indtil hun kun stod på den røde løber i en funklende bh, trusser, strømpebukser og høje platformstøvler.

Previous Post
Diverse produkter lavet af uld til huset udstråler hygge
Next Post
Vælg den rigtige baldakin til haven