15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

7 praktiske ideer til møbler til små rum

moderne-stol-Wing-Fung-Ng

Boligarealet bliver mindre og mindre, og udfordringen er passende Møbler til små rum at finde, blive større. Så selv et lille værelse ikke kun har komfortable, men også flotte møbler, er beslutningen kun én – transformerende møbler. I mange tilfælde spiller de en vigtig rolle i design og har en dobbelt rolle, der skaber uventede muligheder.

Møbler til små rum giver uendelige muligheder

moderne-pladsbesparende-møbler-sæt-Casulo

det Møbler til små rum give mulighed for at designe en hel lejlighed i ét rum. En bord, skrivebord, stol med justerbar højde, to barstole, reol og seng er placeret i en lille kasse 80cm X 120cm. To personer kan hente det og bære det i 10 minutter. Værktøjer til konstruktion er ikke nødvendige. Dette tilbud fra Casulo behøver ingen anden introduktion. I Casulos ånd er tilbuddet fra Kenchikukagu, at en hel skinnende lejlighed passer ind i tre små kasser. Desværre er dette design ikke ligefrem billigt – det er prissat til $ 7.600.

Møbler til små rum – praktisk og innovativt

smart-møbler-til-små-rum-matroshka

En hel lejlighed på et samlet gulvareal på 43 kvadratmeter, svarende til en Matroshka – det er det, Matroshka Compact kan tilbyde. Den innovative idé er faktisk baseret på det samme princip som Matroshka -dukkerne. Systemet med Møbler til små rum inkluderer hjørnesofa, dobbeltseng, bord, fire stole og et skab, garderobe og et reolsystem. Matroshka er virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse – et kompakt opholdsområde, der spænder over de beskedne 43 kvadratmeter.

Intelligente designermøbler til små rum

naho-matsuno-praktisk-pladsbesparende-møbler-vert

Enhver, der nogensinde har været i Japan, kender de små lejligheder og det begrænsede boligareal – hvilket naturligvis betyder behovet for intelligente designere Møbler til små rum stiger. Den japanske designer Naho Matsuno skabte en genial konstruktion til en moderne spisestue, der passer i en lille æske. Det er tid til middag – så tag terningen ud, og når festen er slut, kan du lade den stå til side igen. Du kan også bruge strukturen som en improviseret bænk.

Pladsbesparende design – møbler til små rum

Portal pladsbesparende sengedesign

De fleste senge kræver en vis mængde ledig plads – men ikke denne seng. Det hænges fra loftet og sparer plads til de møbler, du normalt har brug for i løbet af dagen. Der er endda mulighed for at integrere belysning til en bestemt gruppe møbler. Møblerne tilbyder forskellige tricks til kompakte faciliteter.

Af B. Angelov

 Pavone – bord og stol i ét design

Pavone bordstol design

Naho Mazzuno og hans interessante puslespilstole

interessante-stole-Naho-Matsuno

Pladsbesparende kontormøbler – Offi Packet

Offi-Packet bordskab

Previous Post
Diverse produkter lavet af uld til huset udstråler hygge
Next Post
Vælg den rigtige baldakin til haven