15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je historie vyhledávání písní?

Shrnutí článku:

1. Jak najdu historii vyhledávání hudby?

Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Klepněte na zvuk & vibrace, poté klepněte na přehrávání a konečně klepněte na nyní přehrávání historie. Získáte seznam písní, které hrály. Chcete -li sdílet nebo poslouchat skladbu v hudební aplikaci, klepněte na píseň. Na Pixel 3 a později si můžete vybrat více písní.

2. Jak najdu historii skladby asistenta Google?

Chcete -li najít historii písní Google Assistant, přejděte na Myactivity.Google.com a klikněte na tlačítko Plus pod vyhledávacím panelem. Vyberte filtr pro asistenta Google, klikněte na tlačítko pro vyhledávání a získáte aktivitu Assistant Google Google.

3. Jak najdu píseň, kterou jsem našel na Googlu?

Chcete -li najít píseň, kterou jste našli na Googlu, požádejte asistenta Google, aby pojmenoval píseň. Můžete také hrát píseň nebo hučení, píšťalku nebo zpívat melodii písně. Asistent Google identifikuje potenciální zápasy pro píseň. Vyberte jednu z nich, abyste si prohlédli stránku s výsledky vyhledávání a poslouchejte skladbu, přečtěte si texty nebo zobrazit hudební video.

4. Jak vidím všechny mé historie hudby na YouTube?

Chcete -li zobrazit, smazat nebo pozastavit svou historii hudby na YouTube, klepněte na svou profilovou fotografii v aplikaci YouTube. Poté klepněte na Nastavení, vyberte soukromí a umístění a nakonec klepněte na Správa zobrazení vaší historie hodinek.

5. Mohu vidět historii vyhledávání hudby Apple?

Chcete -li vidět historii vyhledávání hudby Apple na Mac, otevřete aplikaci Apple Music, vyberte si hudbu > Nastavení, klikněte na kartu General a vyberte použijte historii poslechu. Na vašem Androidu klepněte na tlačítko více v horní části aplikace Apple Music.

6. Má Apple Music historii vyhledávání?

Na svém iPhone a Mac si můžete prohlédnout své nedávno přehrávané písně v Apple Music. Klepněte na skladbu, která hraje, klepněte na ikonu nahoru a přejděte dolů a zobrazíte svou historii poslechu.

7. Mohu vidět historii hlasového vyhledávání?

Chcete -li zkontrolovat hlasovou aktivitu, přejděte na hlas Google & Stránka zvukové aktivity. Uvidíte dlouhý seznam svých nahrávek, včetně data a času, kdy byly provedeny.

8. Kde je moje historie aktivity?

Chcete -li najít historii aktivity na telefonu nebo tabletu Android, přejděte na Myactivity.Google.com. Přejděte dolů na vaši činnost a podle potřeby ji filtrujte.

Otázky:

1. Jak najdu historii vyhledávání hudby?

Chcete -li najít historii vyhledávání hudby, otevřete aplikaci Nastavení telefonu, klepněte na zvuk & vibrace, poté klepněte na přehrávání a konečně klepněte na nyní přehrávání historie.

2. Jak si mohu prohlédnout historii skladby asistenta Google?

Chcete -li zobrazit historii skladby Google Assistant, přejděte na Myactivity.Google.com a vyberte filtr pro asistenta Google.

3. Co bych měl požádat asistenta Google, aby našel píseň?

Můžete se zeptat asistenta Google: „Co je tato píseň“ nebo hrát píseň, hum, whistle nebo zpívat melodii písně.

4. Jak mohu vidět historii hudby na YouTube?

Chcete -li zobrazit historii hudby na YouTube, klepněte na svou profilovou fotografii v aplikaci YouTube, přejděte na Nastavení, soukromí a umístění a poté klepněte na Správa správy.

5. Existuje funkce historie vyhledávání v Apple Music?

Ano, můžete zobrazit historii vyhledávání v Apple Music na vašem iPhone a Mac.

6. Jak mohu zkontrolovat historii hlasového vyhledávání?

Chcete -li zkontrolovat historii hlasového vyhledávání, navštivte hlas Google & Stránka zvukové aktivity.

7. Kde najdu historii své aktivity?

Historii aktivity najdete na telefonu nebo tabletu Android na Myactivity.Google.com.

8. Jak odstraním historii hudebních hodinek na YouTube?

Chcete -li smazat historii hodinek na YouTube, přejděte do nastavení, soukromí a umístění a poté klepněte na správu.

9. Mohu si prohlédnout svou aktivitu asistenta Google?

Ano, můžete si prohlédnout aktivitu Asistenta Google filtrováním na myctivity.Google.com.

10. Jak mohu použít historii vyhledávání hudby na Pixel 3 a později?

Chcete -li použít historii vyhledávání hudby na Pixel 3 a později, otevřete aplikaci Nastavení telefonu, klepněte na zvuk & Vibrace, poté klepněte na přehrávání a nakonec klepněte na nyní přehrávání historie. Můžete si vybrat více písní.

Jaká je moje historie vyhledávání písní?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii vyhledávání hudby

Najděte písně, které jste nedávno slyšeli, aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na zvuk & vibrace. Nyní hraje.Klepněte na nyní hraní historie.Pokud jste poslouchali nějaké písně, získáte seznam skladby, které hrály.Chcete -li sdílet skladbu nebo ji poslouchat v hudební aplikaci, klepněte na píseň. Na Pixel 3 a později si můžete také vybrat více písní na:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii skladby asistenta Google

Prostřednictvím webu: Přejděte na myctivity.Google.com a získáte seznam celé vaší historie Google. Klikněte na tlačítko Plus pod vyhledávacím panelem a vyberte filtr pro asistenta Google. Klikněte na tlačítko pro vyhledávání a získáte pouze aktivitu vaší asistenta Google.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu píseň, kterou jsem našel na Googlu

Požádejte Google Assistant, aby jmenoval píseň

Dotázat se "Co je tato píseň" Zahrajte si píseň nebo hučení, píšťalku nebo zpívejte melodii písně. Hum, Whistle nebo Sing: Google Assistant identifikuje potenciální zápasy pro píseň. Vyberte jednu z nich a prohlédnout si stránku s výsledky vyhledávání a poslouchat skladbu, číst texty nebo zobrazit hudební video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím všechny mé historie hudby na YouTube

Můžete zobrazit smazat a pozastavit historii hodinek a přizpůsobit svůj hudební zážitek na YouTube a zobrazit historii hodinek Klepnutím na vaše profilové fotografie Nastavení Photo Klepnutím Vyberte soukromí a umístění a poté Klepněte na Správa Spravujte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět historii vyhledávání hudby Apple

Na vašem Mac: V aplikaci Apple Music si vyberte hudbu > Nastavení, klikněte na kartu General a poté vyberte použijte historii poslechu. Na vašem Androidu: V horní části aplikace Apple Music klepněte na tlačítko více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Apple Music historii vyhledávání

Co vědět. Na svém iPhone a Mac si můžete prohlédnout své nedávno přehrávané písně v Apple Music. Na vašem iPhone klepněte na skladbu, která hraje, klepněte na další ikonu nahoru a poté přejeďte dolů a prohlédněte si historii poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět historii hlasového vyhledávání

Chcete -li se podívat na hlasovou aktivitu, vydejte se na hlas Google & Stránka zvukové aktivity. Uvidíte dlouhý seznam vašich nahrávek, které zahrnují datum a čas, kdy byly provedeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje historie aktivity

Na vašem telefonu nebo tabletu Android přejděte na Myactivity.Google.com. Přejděte dolů na vaši činnost. Filtrujte svou aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu píseň, kterou neznám jméno

Níže jsou uvedeny některé nástroje, které můžete použít k zjištění názvu písně.Shazam. Shazam je populární aplikace pro identifikaci písní, která pracuje na většině chytrých telefonů a má dokonce rozšíření pro webové prohlížeče.Soundhound.Musixmatch.Génius.Asistent Google.Siri & Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak identifikuji píseň

Použijte Auto Shazam

Aby Shazam automaticky identifikoval, co se hraje kolem vás, dotkněte se a podržte tlačítko Shazam . Když je Auto Shazam zapnutý, Shazam odpovídá tomu, co slyšíte s písněmi v databázi Shazam – i když přepnete na jinou aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hudba na YouTube historii vyhledávání

Zobrazit nebo smazat historii hodinek

Z historie hodinek si můžete prohlédnout a smazat v nastavení z aplikace YouTube Music. Chcete -li zobrazit nebo smazat historii hodinek: Klepněte na svůj profilový obrázek. Nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit historii vyhledávání hudby Apple

Jak vymazat nedávná vyhledávání v Apple Music na iPhone nebo IPADLAUnch Hudební aplikace na vašem iPhone.Klepněte na vyhledávání vpravo dole na obrazovce.Vyberte vyhledávací pole → Klepněte na Vymažte → Potvrďte klepnutím na vymazání nedávných vyhledávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte historii rozpoznávání hudby

Otevřete aplikaci Shazam v telefonu. Klepněte na knihovnu v levém horním rohu obrazovky. Vaše shazamy se nyní objeví v nedávné sekci Shazams.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním jednotlivé vyhledávání na Apple Music

Chcete -li tak učinit, postupujte podle těchto kroků: 1) Spusťte hudební aplikaci z vaší domovské obrazovky.2) Klepněte na tlačítko vyhledávání v pravém horním rohu aplikace a odhalte pole vyhledávání aplikace.3) Klepněte na tlačítko historie uvnitř textového pole vyhledávání.4) Klepněte na červené tlačítko Clear vlevo nahoře v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukládá Google vyhledávání hlasu

Co Google zaznamenává, jsou hlasové příkazy, které říkáte vašemu telefonu. Pokud řeknete "Dobře, Google, jak starý je Jack Black", Google udržuje nahrávání vaší otázky plus několik sekund předchozího zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je vaše historie vyhledávání vždy uložena

Vaše historie chromu je uložena, pouze pokud jste se přihlášeni ke svému účtu Google a nechte Chrome Sync zapnout. Dozvíte se o synchronizaci Chrome. Poznámka: Pokud používáte sdílené zařízení nebo přihlaste se s více než jedním účtem, může být aktivita uložena na výchozí účet v prohlížeči nebo zařízení, které používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam šla moje historie vyhledávání na mém iPhone

Otevřené safari. Klepněte na záložky ve spodní části obrazovky. Klepnutím na ikonu hodin – Třetí ikona napříč horní nabídkou – to otevírá historii prohlížeče a zobrazuje všechny navštívené stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat píseň

Shazam, Soundhound & Aplikace pro rozpoznávání hudby

Když chcete zjistit informace o názvu, názvu a umělci, kterou slyšíte, můžete použít aplikaci pro rozpoznávání hudby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdete starou píseň, kterou si nepamatujete

Použijte Shazam nebo Musicid.

Jedná se o oblíbené aplikace, které analyzují zvuky a identifikují písně z jejich databáze nahrávek. Pokud máte v telefonu shazam a slyšíte skladbu, kterou nemůžete identifikovat a nic nevíte, aktivujte aplikaci a držte ji směrem ke zdroji zvuku a počkejte na výsledek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná aplikace pro identifikaci písní

Shazam identifikuje jakoukoli skladbu během několika sekund. Objevte umělce, texty, videa & seznamy skladeb, vše zdarma. Více než 1 miliarda instalací a počítání!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje web, který dokáže identifikovat píseň

Otevřete webový prohlížeč (jako je Safari, Firefox nebo Google Chrome) na vašem zařízení a poté přejděte na www.Shazam.com. Klepněte nebo klikněte . Zobrazí se identifikovaná píseň a její texty (pokud jsou k dispozici).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pochovává YouTube smazaná historie vyhledávání

Pokud smažete historii na YouTube, už neukáže historii na aplikaci YouTube ani na vašem účtu YouTube. Ale zůstane na aktivitě Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je historie rozpoznávání hudby na iPhone

Účet ve vašem nastavení iCloud se ujistěte, že rozpoznávání hudby a Shazam jsou zapnuty v doteku kontrolního centra a podržte tlačítko Shazam, abyste viděli vaši historii. Nyní můžete klepnout na skladbu a otevřít ji v

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat jednotlivé vyhledávání na mém iPhone

Jak vymazat historii jednotlivých webových stránek na safariopen safari.Vyhledejte ikonu záložek (viz ikona otevřené knihy ve spodní části obrazovky) a klepněte na ni.Pak uvidíte ikonu hodin. Toto je historie. Klepněte na to.Přejeďte přejetím doleva na webu a klepněte na tlačítko Odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak vidět každou skladbu, kterou jste prohledali na Apple Music

Na vašem iPhone nebo iPad: Přejděte do nastavení > Hudba a zapněte historii poslechu. Na vašem Mac: V aplikaci Apple Music si vyberte hudbu > Nastavení, klikněte na kartu General a poté vyberte použijte historii poslechu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se detiene Google Analytics para rastrear sus propias visitas??
Next Post
Funguje srpen s Nest?