15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funguje srpen s Nest?

Shrnutí článku: „August Smart Lock a Yale Lock – kompatibilita a funkce“

August Smart Lock pracuje s asistentem Google

August’s Wi-Fi Smart Lock, Smart Lock Pro a Smart Lock jsou kompatibilní s Google Home nebo jakýmkoli zařízením s podporou Google Assistant. S integrací asistenta Google Google můžete svůj hlas použít k ovládání dveří požádáním asistenta Google.

Zámky kompatibilní s Augustovou aplikací

– Wi-Fi Smart Lock: Počínaje 229 $.99
– Smart Lock Pro: Počínaje 229 $.99
– Smart Lock: Počínaje 149 $.99
– Wi-Fi Smart Lock + Navis Paddle in Black: Počínaje 279 $.99
– Připojte most Wi-Fi
– Inteligentní klávesnice
– Odpovídající hardware: Počínaje 19 USD.99

Zámky kompatibilní s hnízdem

Zámek Nest X Yale je určen pro lidi, kteří hledají manipulační a bezprostřední mrtvý bok, který se spojuje přímo s aplikací Nest. Můžete zamknout a odemknout dveře odkudkoli pomocí zámku Nest X Yale.

August a Yale: Stejná aplikace

Zámky Yale Wi-Fi a Bluetooth, stejně jako produkty August, lze spravovat ze stejné aplikace. Pokud vlastníte produkty Yale, doporučujeme stahovat aplikaci Yale Access. Pokud vlastníte srpnový inteligentní zámek bez jakýchkoli produktů Yale, použijte prosím aplikaci August pro správu.

Ovládání August Smart Lock s Google Home

Otázka: Jak ovládám August Smart Lock s Google Home?

Odpovědět: Svůj srpen Smart Lock můžete ovládat pomocí Google Home tím, že dáváte hlasové příkazy. Můžete například říci: „Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře.„Home Google vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení a můžete odpovědět s PIN, abyste odemkli dveře. Pokud máte nainstalovanou DOORSENSE®, můžete také zkontrolovat stav vašich předních dveří slovy: „Ahoj Google, je moje přední dveře zavřeno?”

Asistent Google a odemknutí dveří

Otázka: Může Google Assistant odemknout dveře?

Odpovědět: Ano, asistent Google může odemknout dveře. Řeknutím: „Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře,“ Home Google vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení PIN. Po odpovědi na kolík budou dveře odemčeny. Můžete také použít Google Assistant ke kontrole stavu vašich dveří s nainstalovaným Doorsense®.

Zranitelnost bezpečnosti srpna Smart Lock

Otázka: Je srpen Smart Lock Hackable?

Odpovědět: Hackeři mohou potenciálně přistupovat k vašemu srpnovému inteligentnímu zámku prostřednictvím připojení Wi-Fi. Bitdefender hlásil několik zranitelnosti ohledně srpna Smart Lock. Tyto zranitelnosti mohou hackeři využít k získání neoprávněného přístupu.

August Connect a Yale Smart Lock kompatibilita

Otázka: Funguje August Connect s Yale Smart Lock?

Odpovědět: Ano, připojený srpnový modul umožňuje Yale zajistit zámky pracovat s aplikací August. Můžete zamknout/odemknout, sdílet přístup a monitorovat aktivitu po celém srpnové aplikaci.

Otázky na základě článku:

Otázka 1: Funguje August Smart Lock s asistentem Google?

Odpověď 1: Ano, August’s Wi-Fi Smart Lock, Smart Lock Pro a Smart Lock jsou kompatibilní s asistentem Google. Své dveře můžete ovládat pomocí hlasu prostřednictvím asistenta Google.

Otázka 2: Jaké zámky jsou kompatibilní s aplikací August?

Odpověď 2: Augustová aplikace je kompatibilní s následujícími zámky: Wi-Fi Smart Lock, Smart Lock Pro, Smart Lock, Wi-Fi Smart Lock + Navis Paddle v černé barvě, připojit Wi-Fi Bridge, Smart Keypad a odpovídající hardware.

Otázka 3: Které zámky pracují s Nest?

Odpověď 3: Zámek Nest x Yale je speciálně navržen tak, aby pracoval s aplikací Nest, což vám umožňuje dálkově zamknout a odemknout dveře.

Otázka 4: Jsou srpna a Yale stejné?

Odpověď 4: Zámky Yale Wi-Fi a Bluetooth lze spravovat pomocí stejné aplikace jako August Products. Pokud vlastníte produkty Yale, použijte aplikaci Yale Access. Pokud vlastníte srpnový inteligentní zámek bez jakýchkoli produktů Yale, použijte aplikaci August.

Otázka 5: Jak mohu ovládat August Smart Lock s Google Home?

Odpověď 5: Můžete ovládat August Smart Lock s Google Home tím, že dáváte hlasové příkazy. Můžete například říci: „Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře.”

Otázka 6: Může Google Assistant odemknout dveře?

Odpověď 6: Ano, asistent Google může odemknout dveře. Povolí vás, abyste zajistili autorizaci kód zabezpečení.

Otázka 7: Je srpen Smart Lock Hackable?

Odpověď 7: Ano, hackeři mohou potenciálně využívat zranitelnosti ve spojení Wi-Fi používané srpnem Smart Lock k získání neoprávněného přístupu.

Otázka 8: Funguje August Connect s Yale Smart Lock?

Odpověď 8: Ano, August Connect umožňuje Yale zajistit, aby zámky fungovaly s Augustovou aplikací, umožňují uzamykání/odemknutí, sdílení přístupu a monitorování v aplikaci.

Zdroj: Příklad článku

Funguje srpen s Nest?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje August Smart Lock s asistentem Google

August’s Wi-Fi Smart Lock, Smart Lock Pro a Smart Lock pracují s Google Home nebo jakýmkoli zařízením s pomocným asistentem Google. S August Google Assistant Integration můžete požádat asistenta Google, aby ovládal vaše dveře pomocí hlasu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zámky fungují s aplikací August

PRODEJ. Wi-Fi Smart Lock. 229 $.99. >PRODEJ. Smart Lock Pro. Počínaje 229 $.99. >PRODEJ. Chytrý zámek. Počínaje 149 $.99. >PRODEJ. Wi-Fi Smart Lock + Navis pádlo v černé barvě. Počínaje 279 $.99. >Připojte most Wi-Fi. >Inteligentní klávesnice. >Odpovídající hardware. Počínaje 19 USD.99. >
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které zámky pracují s Nest

Zámek Nest X Yale je vyroben pro lidi. S Hordem Xale Lock jsme vytvořili manipulační a bezprostřední deadbolt, který se spojuje přímo s aplikací Nest. Nyní můžete zamknout a odemknout dveře odkudkoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je srpen a Yale stejný

Produkty Yale Wi-Fi a Bluetooth a August lze spravovat ze stejné aplikace. Pokud nemáte ani aplikaci, doporučujeme stahovat aplikaci Yale Access pro spravování vašich produktů, pokud vlastníte jeden nebo více produktů Yale. Pokud vlastníte srpnový inteligentní zámek a žádné produkty Yale, použijte prosím aplikaci August.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám August Smart Lock s Google Home

A vrátit se k tomu později. Nyní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Assistant odemknout dveře

"Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře." Home Google vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení. Odpovězte s kolíkem a odemkněte dveře. Pokud máte na dveřích nainstalované DOORSENSE®, abyste označili, zda jsou vaše dveře otevřené nebo zavřené, můžete také zkontrolovat tento stav složením: "Hej google, je moje přední dveře zavřené"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je srpen Smart Lock Hackable

Dalším běžným způsobem, jak mají hackeři přistupovat k vašemu inteligentnímu zámku, je prostřednictvím Wi-Fi. Jeden takový případ byl hlášen Bitdefenderem ohledně srpna Smart Lock. Hackeři by mohli využít určité zranitelnosti ve spojení Wi-Fi, které vaše inteligentní zámek používá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje August Connect s Yale Smart Lock

Všechny srpnové funkce, které znáte a milujete, nyní k dispozici v Yale zajišťují zámky. Yale Urder Locks nyní pracuje s aplikací August! Připojený modulem August vám umožní zamknout/odemknout, sdílet přístup a zjistit, kdo přichází a odchází z vaší srpnové aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google ukončující hnízdo Yale Lock

8. dubna 2024 již Nest nebude podporovat Nest Secure. Nebude přístupný v aplikaci Nest a již se nepřipojí k internetu. Nebudete moci použít aplikaci Nest ke kontrole stavu zabezpečeného hnízda, ovládání zařízení pro zabezpečení Nest nebo přijímat oznámení z vašeho poplachového systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které zámky dveří pracují s domovem Google

Inteligentní zámky, které pracují s Google AssistantkWikset Halo WiFi Keypad Smart Lock.Kwikset Home Connect 620 CNT Keypad Z-Wave Plus Smart Deadbolt.Schlage JBE109 Bil Z-Wave Keyypad Deadbolt.Schlage JFE109 BIL Z-Wave Keyypad Lever Lock.Hodnoceno 4.33 z 5.Hodnoceno 5.00 z 5.Hodnoceno 5.00 z 5.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Yale kompatibilní s srpnem

Představte si, že chodíte ke svým dveřím a uslyšíte odemknutí dveří, přivítejte vás domů. Yale a August Lock se synchronizuje s Bluetooth v telefonu, když jste v blízkém dosahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dozadu o Yale pracují s srpnem

Nejlepší na tom je, že můžete spravovat všechny tyto produkty Yale Access, hned z vaší srpnové aplikace. Spravujte všechny své produkty Yale z aplikace August nebo Yale Access. Znát svůj domov a věci, jsou zajištěny odkudkoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát zámek na google hnízdo

Klepněte na termostat Nest, který byste chtěli zamknout. Ikona v pravém horním rohu. Přejděte na spodní část nabídky a klepněte na zámek. Zadejte špendlík, který si můžete snadno zapamatovat, a zadejte jej znovu a potvrďte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Home Control Locks

K ovládání Nest X Yale Lock můžete použít aplikaci Home i The Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google hnízdit otevřené dveře

Existuje několik způsobů, jak zamknout a odemknout dveře: Pomocí aplikace Nest zamknout a odemknout dveře. Váš telefon i zámek musí být připojeni k internetu. Zadejte přístupový kód na klávesnici zámku a odemkněte dveře z vnějšku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je zámek hnízdního Yale ukončen

Důležité: Počínaje koncem července 2022 nebude Hork Max již nemohou být použit jako most pro váš zámek Nest x Yale Lock. Pokud máte zámek hnízda x Yale, váš zámek půjde offline a bude odpojen od Wi-Fi, pokud místo toho použijete jako most Nest Connect nebo Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je zranitelnost August Lock

Na straně bezpečnosti, v roce 2019 vědci v oblasti bezpečnosti našli zranitelnost ve verzi srpnových inteligentních zámků, které používají doplněk k připojení k WiFi, který by mohl nechat hackery převzít váš domov WiFi. Verze srpnových inteligentních zámků s vestavěným WiFi se nezdály být zranitelné vůči této bezpečnostní hrozbě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často jsou inteligentní zámky hacknuty

Na Hacker Conventions z roku 2016 známý jako Def Con se přednášející zaměřili na bezpečnost inteligentních zámků. Zástupci Merculite Security testovali 16 inteligentních zámků, které se spoléhaly na technologii Bluetooth, aby fungovaly. Zjistili, že 75% těchto zámků mělo zranitelnosti, které jim usnadnily hackování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje August Smart Lock bez mostu

Protože má vestavěný Wi-Fi, srpen Wi-Fi Smart Lock nevyžaduje srpen Wi-Fi most. Zámek je však stále kompatibilní s mostem Connect Wi-Fi, který lze spárovat se zámkem pro zvýšení výdrže baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje August Lock

Náš inteligentní zámek dveří se snadno nainstaluje a připevňuje se k vašemu stávajícímu slepé uličce na vnitřní straně dveří, takže si můžete ponechat své původní klíče. A s vestavěným Wi-Fi nevyžaduje náš zámek žádný další most, který by se připojil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hnízdo vyřazováno

Od 8. dubna 2024 skončí podpora pro zabezpečení Nest a prostřednictvím aplikace již nebude přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google uzavírá hnízdo

Google uzavírá dropcam, hnízdo zabezpečené v roce 2024.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Nest odemknout dveře

Aplikaci Nest můžete také použít ke kontrole stavu zámku, povolit nebo zakázat přístup hostů a zamknout a odemknout dveře odkudkoli, pokud je váš zámek připojen k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odemknout své přední dveře s domovem Google

"Ahoj Google, odemkněte mé přední dveře." Home Google vás vyzve k vašemu kódu zabezpečení. Odpovězte s kolíkem a odemkněte dveře. Pokud máte na dveřích nainstalované DOORSENSE®, abyste označili, zda jsou vaše dveře otevřené nebo zavřené, můžete také zkontrolovat tento stav složením: "Hej google, je moje přední dveře zavřené"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít August App pro Yale Lock

Všechny srpnové funkce, které znáte a milujete, nyní k dispozici v Yale zajišťují zámky. Yale Urder Locks nyní pracuje s aplikací August! Připojený modulem August vám umožní zamknout/odemknout, sdílet přístup a zjistit, kdo přichází a odchází z vaší srpnové aplikace.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es mi historia de búsqueda de canciones??
Next Post
Jak mohu osvobodit svůj telefon?