15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Barstole af træ – 20 gode eksempler giver inspiration

Køkken-ø-med-bar-skammel-lavet af træ

Når du planlægger dit køkkenopsætning, kan du overveje en køkkenbord. Dette har flere fordele. Hvis du for eksempel ikke altid vil gå i spisestuen for at få en mellemmåltid, er køkkenbordet meget velegnet, for du kan spise lige der på stedet. Eller hvis dit køkken er lille og ikke har plads til et ekstra bord, kan du i stedet installere en tæller, hvilket ikke kun sparer plads, men også kan bruges til at tilberede retter. Det er også praktisk, at din partner, barn eller gæst kan holde dig selskab, mens du laver mad ved at sidde ved skranken.

Barstol i træ i forskellige designs

moderne-køkken-med-træ-bar-taburetter

Dette kræver naturligvis også de rigtige barstole. Disse kan være lavet af træ, der matcher køkkenmøblerne. EN Barstol i træ skaber en varm og hyggelig atmosfære. Materialet giver mulighed for en lang række originale, elegante, rustikke eller klassiske designs, som vi vil vise dig i denne artikel. Vi har forberedt et udvalg af interessante barstole. Vælg den rigtige model til træstolen, eller lad eksemplerne inspirere dig. På denne måde kan du også få afføringen specialfremstillet.

STEP barstol lavet af træ

Trin for vitamin design

Denne geometriske og moderne barstol lavet af træ i minimalistisk stil er et design af vitamin design. Massivt træ garanterer stabilitet og siddekomfort. Barstolen kan også kombineres med sædehynder.

 Barstol MORPH BAR

Morph-bar-bar-skammel lavet af træ

Denne model imponerer med sine afrundede kanter og former. Det er det perfekte sæde til et moderne hjem.

 Træblok barstol

Barstol i træ

Denne luksuriøse barstol i træ imponerer med sit ekstravagante design. Foden består af en træblok og er forbundet til sædet med metalstænger. Træblokken tjener også til at placere benene. Størrelsen kan vælges individuelt efter anmodning.

“Ball” barstol

Boldstol i bolddesign

Dette ekstremt originale design til en barstol i træ kommer fra Pols Potten. Selvom det ikke ser ud til det, er det behageligt at sidde på denne skammel, og det giver også plads til dine fødder. Det er meget velegnet til et rustikt interiør.

“Cherner” barstol lavet af træ

Cherner barstol i træ i en mørk version

Taburetten har et vidunderligt mønster, der gør træet endnu mere tiltalende. Designet er også værd at nævne. Dens slanke former gør taburetten til et elegant møbel, der gør den perfekt til det moderne køkken.

Gubi 3D 

Gubi 3D stol barstol

Denne barstol fås i eg, valnød eller sortlakeret bøg, og sædet er også anderledes. Vælg dem i fersken eller naturligt for en varm atmosfære eller alle i sort for en elegant stil.

 “Spin” træstol i træ

Spin barstol med polstret sæde

Der er noget frækt og samtidig elegant ved dette design. Det kommer fra Staffan Holm. Taburetten fås i forskellige farver og med et stofbetræk på forespørgsel og alligevel på en eller anden måde minder om retrostilen, det tror du ikke?

 “Katakana” barstol

Barstol katakana

Denne barstol i træ er designet af Sean Dare. Armlænene er effektive og originale. Læderhynderne på sædet og på ryglænet sikrer større siddekomfort. Selve træet består af en meget behagelig og varm farve, der skaber en hyggelig atmosfære.

 “Otto” barstol

Otto barstol design

Et enkelt design, der er perfekt til det moderne køkken eller bar. Derudover er taburetten meget let og kan derfor let flyttes. Barstolen i træ er designet af Szikszai László og garanterer maksimal siddekomfort.

“Animalia” barstol

Animalia barstol for naturens skyld

Designeren Nigel Coates valgte organiske former til barstolen såvel som til de andre modeller i kollektionen. Inspirationen hertil fik han fra naturen. Men selv uden denne viden kan afføringens lighed med hjortevild hurtigt ses. Så hvis du elsker naturen så meget og ønsker et design, der er forskelligt fra alle andre, er denne barstol i træ det rigtige valg.

 “Barstol 02” barstol

Barstol-02-bar-skammel-lavet af træ

Et design, der virkelig er effektivt og iøjnefaldende. Taburetten er designet af Matej Chabera. Det tilsyneladende enkle design sikrer en behagelig siddeoplevelse. For at undgå at glide har afføringen gummifødder. Et bord, der matcher taburetten, fås også i samme stil, hvis du leder efter et barmøbel. Men stolene er tilstrækkelige til køkkenet.

 Barstol i træ af ecWorld Enterprises Inc..

Indonesisk design barstol

Det imponerende ved denne barstol i træ er, at den er håndskåret. Dens vidunderlige, bløde former og designet som helhed forvandler det til en ægte perle. Det vil give dit køkken eller din bar en perfekt stemning.

 “LumBar skammel”

Lænde-stol-bar-skammel lavet af træ

At sidde på denne barstol i træ virker som et vovet forslag, fordi det interessante design ved første øjekast ikke virker særlig troværdigt. Men når du har overvundet din frygt, vil du blive overrasket over komforten. Den britiske designer James Douglas var inspireret af naturen og især af svampestenene, der har en meget lignende form.

 “ST10 JEAN” fra E15

ST10-JEAN-by-E15

Taburetten er fremstillet i egetræsfiner og fås i forskellige farver. Dens enkle former minder om den populære skandinaviske stil. Sæt en stor accent i din lejlighed med disse originale barstole.

 “Nørd” barstol fra Muuto Nørd-barchocker-af-Muuto Denne interessante barstol i træ blev skabt i en konkurrence, som designeren og eleven David Geckeler vandt med dette design. Det er en moderne variant af den skandinaviske møbelstil. Så hvis du er til møbleringstilstanden i de nordlige stater, er denne skammel det rigtige valg.  “Wave” barstol Barstol Wave lavet af træ Denne træstol har en moderne stil takket være metaldetaljerne på træsædet. Rammen er forkromet og kan justeres i højden. Sædet er til gengæld lavet af forskellige træsorter.  Barstol i træ DELLA dELLA barstol desgn træ Denne model repræsenterer en mere klassisk variant, der uden tvivl er tidløs. Takket være den lyse, cremefarvede polstring er siddekomfort garanteret, og der opnås et elegant look. Trærammen ser også elegant ud.  SCIZA skammel Barstol Szisa model Denne interessante barstol i træ af designeren Takashi Kirimoto er enkel og elegant. Mere præcist er den lavet af bøgetræ og fås i to forskellige højder. Du har også mulighed for at vælge farve.  NY11 træstol i træ NY11-bar-skammel lavet af træ Denne taburet i massivt træ er designet af designerne Knut Bendik Humlevik og Rune Krøjgaard. Du kan få den enten i naturlig træfarve eller i sort. Den tidløse elegance skyldes den skandinaviske stil. Giv liv til dit køkken eller din bar med denne robuste stol.  Grable skammel grable skammel design stykke Massivt træ danner denne barstol. Tværstængerne, der også kan fungere som fodstøtter, tilføjer et stænk af farve. Taburetten er effektiv og minimalistisk. Et perfekt valg!

Previous Post
Små røde bær som dekoration i efteråret og vinteren – 3 borddekorationsideer
Next Post
Dyreskulpturer lavet af metal med en kraftfuld karisma