15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebujete ID pro vyzvednutí zařízení Comcast?

Shrnutí článku: Může někdo jiný vyzvednout mé vybavení Comcast

1. I když vás vždy povzbuzujeme, abyste byli tím, kdo si vyzvedne zařízení, chápeme, že to nemusí být vždy nejpohodlnější.

2. Pokud máte běžce, PA, kolegu nebo přítele vyzvednout zařízení, nezapomeňte se kontaktovat majitele a zajistit povědomí.

Klíčové body:

1. Může někdo jiný vyzvednout moje vybavení Comcast?

Ano, je možné, aby někdo jiný vyzvedl vaše vybavení Comcast, pokud to nemůžete udělat sami.

2. Potřebujete ID pro comcast?

Platné státem vydané ID (u.S. pouze) nebo řidičský průkaz (u.S., Je nutný mexičan nebo Kanaďan).

3. Jak Xfinity ověřuje identitu?

K ověření vaší identity vyžaduje Xfinity předložení obrázků vašeho platného státem vydaného ID (u.S. pouze) nebo řidičský průkaz. U.S., Přijímány jsou také kanadské a mexické pasové knihy.

4. Co musím přinést k návratu vybavení Xfinity?

Můžete zahájit svůj návrat online a odeslat zařízení zpět pomocí předplaceného přepravního štítku UPS. Pro zpracování návratu budete potřebovat své ID a heslo XFinity.

5. Mohu vzít své vybavení Xfinity do jakéhokoli obchodu?

Vybavení můžete odložit v jakémkoli obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center. Zařízení bude z vašeho účtu okamžitě odstraněno a obdržíte potvrzení potvrzující podrobnosti o návratu.

6. Mohu použít kabelovou krabici Comcast někoho jiného?

Ne, nemůžete použít kabelovou krabici Comcast někoho jiného, ​​pokud nebyla z jejich účtu odstraněna a přidána k vašemu účtu kontaktováním Comcast.

7. Požádá Xfinity o ID fotografie?

Ano, Xfinity může požádat o ID fotografie jako součást procesu ke stažení osobních údajů nebo ověření vaší identity. To lze provést odesláním fotografie řidičského průkazu nebo státu ID prostřednictvím mobilního telefonu.

8. Jaké jsou požadavky na získání internetu Xfinity?

Chcete -li získat internet Xfinity, musíte mít nejméně 18 let a žít v oblasti, kde jsou k dispozici předplacené služby Xfinity. Kromě toho nemůžete mít na vaší adrese aktivní služby Comcast nebo Xfinity.

Otázky:

1. Může někdo jiný vyzvednout moje vybavení Comcast?

Ano, někdo jiný si může vyzvednout vaše vybavení Comcast, pokud to nemůžete udělat sami.

2. Jaká identifikace je vyžadována pro Comcast?

Potřebujete platné státem vydané ID (u.S. pouze) nebo řidičský průkaz (u.S., Mexičan nebo Kanaďan).

3. Jak Xfinity ověřuje mou identitu?

Xfinity ověří vaši identitu požádáním o obrázky vašeho platného státem vydaného ID nebo řidičského průkazu. Vojenské průkazy nebo běžné přístupové karty by neměly být předkládány.

4. Jak mohu vrátit vybavení Xfinity?

Návrat můžete iniciovat online a použít přepravovaný štítek pro předplacené UPS. Budete potřebovat ID a heslo Xfinity.

5. Kde mohu vrátit vybavení Xfinity?

Zařízení můžete odhodit v jakémkoli obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center.

6. Mohu použít kabelovou krabici Comcast někoho jiného?

Ne, nemůžete použít kabelovou skříňku Comcast někoho jiného, ​​aniž byste ji odstranili z jejich účtu a přidali se k vašemu kontaktováním Comcast.

7. Vyžaduje Xfinity ID fotografie?

Ano, Xfinity může vyžadovat ID fotografií, jako je řidičský průkaz nebo ID státu, k ověření vaší identity nebo stahování osobních údajů.

8. Jaké jsou požadavky na způsobilost pro internet Xfinity?

Musíte být nejméně 18 let a žít v oblasti, kde jsou nabízeny předplacené služby XFINITY. Na vaší adrese nemůžete mít aktivní služby Comcast nebo Xfinity.

9. Je možné nechat někoho jiného vyzvednout mé vybavení Comcast?

Ano, pokud si nemůžete vybavení vyzvednout sami, může to udělat někdo jiný.

10. Mohu v jakémkoli obchodě vyřadit své vybavení Xfinity?

Ano, můžete vyřadit zařízení Xfinity v jakémkoli obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center.

11. Jaký typ ID je vyžadován pro comcast?

Platné státem vydané ID (u.S. pouze) nebo řidičský průkaz (u.S., Mexičan nebo Kanaďan) je pro Comcast vyžadován.

12. Jak Xfinity ověřuje mou identitu?

Xfinity ověřuje identitu požádáním obrázků platného ID nebo řidičského průkazu. Vojenská ID nebo společné přístupové karty by neměly být předkládány.

13. Jak zahájím návrat zařízení Xfinity?

Online, pomocí vašeho ID a hesla Xfinity, můžete iniciovat návratnost a použít poskytnutý předplacenou přepravu UPS.

14. Kde mohu odhodit vybavení Xfinity?

V libovolném servisu Xfinity nebo Comcast Service Center můžete vyřadit své vybavení Xfinity.

15. Mohu použít kabelovou krabici Comcast někoho jiného?

Ne, nemůžete použít kabelovou krabici Comcast někoho jiného, ​​aniž byste ji nejprve odstranili z jejich účtu a poté ji přidali na svůj vlastní účet prostřednictvím Comcast.

Potřebujete ID pro vyzvednutí zařízení Comcast?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo jiný vyzvednout moje vybavení Comcast

I když vás vždy povzbuzujeme, abyste byli tím, kdo si vyzvedne zařízení, chápeme, že to nemusí být vždy nejpohodlnější. Pokud máte běžce, PA, kolega nebo přítel vyzvednout zařízení, ujistěte se, že kontaktujete majitele, abyste se ujistili, že si majitel bude vědom.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete ID pro comcast

Platné státem vydané ID (u.S. pouze) řidičský průkaz (u.S., Mexičan nebo Kanaďan)
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Xfinity ověřuje identitu

Chcete-li ověřit vaši identitu, necháme vám odeslat obrázky přední a zadní části vašeho platného státem vydaného ID (u.S. pouze) nebo u.S., Kanadský nebo mexický řidičský průkaz. Také přijímáme u.S., Kanadské a mexické pasové knihy. Nedávejte obrázky vojenských průkazů nebo běžných přístupových karet (CAC).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co musím přinést k návratu vybavení Xfinity

Zahajte svůj návrat online a pošlete své vybavení zpět s předplaceným přepravním štítem. Přihlaste se a navštivte stránku vrácení zařízení. Poznámka: Chcete -li zpracovat návrat online, musíte mít své ID XFinity a heslo. Pokud ne, můžete se vydat přímo do obchodu UPS ve vašem okolí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vzít své vybavení Xfinity do jakéhokoli obchodu

Odhoďte své vybavení v jakémkoli obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center. Po návratu vybavení bude z vašeho účtu okamžitě odstraněno. Náš tým v obchodě Xfinity vám poskytne potvrzení o potvrzení podrobností o návratu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít kabelovou krabici Comcast někoho jiného

Jediným způsobem, jak by se Flex Box zakoupil, lze použít na vašem účtu, je, pokud původní držitel účtu zavolal a nechal zařízení odstranit z jejich účtu a poté kontaktujete Comcast, aby jej přidal na váš účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Požádá Xfinity o ID fotografie

Spotřebitelé mohou podat žádost o stažení osobních údajů, které jsme o vás mohli shromáždit. V rámci tohoto procesu můžete být povinni pořídit fotografii řidičského průkazu nebo ID stavu na mobilním telefonu a poslat nám ji, abychom ověřili vaši identitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky na získání internetu Xfinity

Musíte být nejméně 18 let a vaše adresa musí být v oblasti, kde jsou nabízeny předplacené služby Xfinity. Chcete -li mít nárok na předplacené služby, nemůžete mít na vaší adrese aktivní služby Comcast nebo Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak lze ověřit identitu

Požadavky na ověření identity. Fotografie svého ID můžete nahrát telefonicky nebo počítačem. Nemáte stát vydané číslo IDSociální bezpečnosti.Vaše telefonní číslo. Pokud nemůžeme ověřit vaše telefonní číslo, můžete místo toho ověřit poštou, která trvá přibližně 3-7 pracovních dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vrátit vybavení Xfinity v jakémkoli obchodě

Odhoďte své vybavení v jakémkoli obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center. Po návratu vybavení bude z vašeho účtu okamžitě odstraněno. Náš tým v obchodě Xfinity vám poskytne potvrzení o potvrzení podrobností o návratu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je třeba vrátit s kabelovou skříňkou

Jste zodpovědní za vrácení modemů, směrovačů, přijímačů spektra a jakékoli pomocné zařízení poskytované Spectrem. Nejste povinni vrátit žádné ovladače, rozdělení nebo kabely, které byly dodány s vaším zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám vybavení Xfinity

Přejděte na Channel 1995 a postupujte podle pokynů a získejte nový televizní box do vašeho domova. (Channel 1995 je k dispozici pouze v některých oblastech.) Navštivte nás a vyměňte si stávající vybavení v obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte vrátit vybavení Xfinity do stejného obchodu

Odhoďte své vybavení v jakémkoli obchodě Xfinity nebo Comcast Service Center. Po návratu vybavení bude z vašeho účtu okamžitě odstraněno. Náš tým v obchodě Xfinity vám poskytne potvrzení o potvrzení podrobností o návratu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit vlastní kabelovou krabici Xfinity

Pokud se přihlásíte k odběru služby XFinity TV, máte možnost zakoupit zařízení kompatibilní s CableCard od maloobchodníka. Můžete si také zakoupit kabelovou televizi kompatibilní s kabelovou kartou od prodejce. Toto zařízení lze také použít k přístupu k omezeným televizním službám Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dostat comcast bez krabice

Pro sledování instantní televize Xfinity není nutné žádné televizní box. Můžete také sledovat pomocí aplikace XFinity Stream ve svém kompatibilním smartphonu, smartphonu, tabletu nebo roku zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste někdy poslali obrázek svého ID

Nikdy nikomu neposílejte obrázek vašeho ID. Hackeři a kybernetičtí zločinci mají přístup k cloudovým fotografickým databázím, aby ukradli váš ID. Pokud je váš telefon odcizen nebo napaden, bude vaše ID vystaveno. Pokud máte nějaké fotografie svého ID uloženého v počítači, mobilním zařízení, v textových zprávách atd. – měli byste je okamžitě smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete k otevření účtu xfinity

Chcete -li vytvořit své ID XFinity, přejděte do XFinity.com/getstarted nebo klikněte na Vytvořit Xfinity ID z jakékoli přihlášené stránky. Ověřte svůj účet potvrzením některých údajů. Můžete použít buď své číslo mobilního telefonu nebo číslo sociálního zabezpečení (SSN), poté klikněte na Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyzvednout svou soupravu Xfinity Self

Začínáme Kitif, který jsi nový Comcast, jděte do Xfinity.dnes si objednat vaše nové služby Xfinity. Vaše startovací souprava bude odeslána přímo do vašeho domova!Kontaktujte nás, aby vám byla začněte sada Xfinity.Nemůžu se dočkat, jak si dnes vyzvedněte v místním maloobchodním obchodě Xfinity!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Xfinity kontrolu úvěru pro internet

Kreditní kontrola může být také vyžadována, pokud přidáváte Mobile Xfinity Mobile a máte ve vašem košíku tři nebo více mobilních zařízení nebo financujete zařízení prostřednictvím měsíčního platebního plánu. Nejprve se vždy zeptáme na vaše povolení. Pokud potřebujeme shromáždit tyto informace, budete vyzváni při pokladně k provedení kontroly kreditu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké dokumenty lze použít k ověření identity

Přijatelné dokumenty pro identifikaci identity identifikace (ID).Řidičský průkaz.US Passport nebo Passport Card.Americká vojenská karta (přední a zadní) ID karta pro vojenskou závislost (přední a zadní) permanentní rezidentní karta.Osvědčení o občanství.Osvědčení o naturalizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je ověření ID důležité

Proč je kontrola na pozadí identity důležitá ověření identity kontrola skutečné identity někoho. Když osoba ukáže své dokumenty o ověřování identifikace, je nutné potvrdit autentičnost dokumentů; Tento proces pomáhá najímat společnosti ověřit prohlášenou identitu kandidáta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mám vrátit kabelové vybavení Comcast

Odhoďte své vybavení v jakémkoli servisním centru Comcast nebo Xfinity Store. Vezměte prosím na vědomí, že zařízení můžete vrátit pouze do servisního střediska Comcast nebo Xfinity Store po kontaktu s Comcast Business na (800) 391-3000, abyste odpojili své služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá návrat zařízení do Xfinity

Máte 14 dní od doby, kdy bylo vaše zařízení odesláno (nebo zakoupeno v maloobchodním obchodě), abyste mohli zahájit návrat nebo výměnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vrátit kabelovou krabici do Comcast

Navštivte nás v Comcast Service Center nebo Xfinity StoreFind a Comcast Service Center nebo umístění Xfinity Store ve vašem okolí.Odhoďte své vybavení v jakémkoli servisním centru Comcast nebo Xfinity Store.Poté, co vrátíte své vybavení, bude z vašeho účtu odstraněno do 2 pracovních dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá získání vybavení Comcast

Začínáme očekávání soupravy

Přeprava vaší soupravy pro začátek může trvat tři až pět dní na standardní přepravu a jeden až dva dny na urychlenou přepravu (bez neděle). Svou soupravu můžete aktivovat pomocí aplikace, online nebo na televizi.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Los pollos necesitan una escalera??
Next Post
Jaký je telefon číslo 1 na světě?