15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fuld indretning af et babyværelse – hvad man skal overveje, når man vælger babymøbler

Baby værelse komplet møbel barneseng cabriolet

De kommende forældre ved allerede-hvem de skal være Indret babyværelset fuldstændigt gerne vil have det svært. For i dag skal babymøbler opfylde mange krav – på den ene side skal møbelsættet til babyværelset se godt ud, på den anden side skal det være ekstremt holdbart, sikkert og let at passe. Åh ja, babymøblerne skal også kunne vokse med dig. Og alt til en fornuftig pris. Ikke let, men vi vil forsøge at give dig et overblik over varianterne.

Indret babyværelset helt – tænk fremtidsorienteret

Baby værelse komplet møbler pink garderobe baby seng puslebord

Når de vælger babymøbler, skal de kommende forældre først tænke over, hvad de kan forvente af babysættet. Hvis det første barn er det, vil babyværelset sandsynligvis blive brugt igen senere i livet. I dette tilfælde er det værd at investere i massive træmøbler af høj kvalitet. Hvis den tredje søskende allerede forventes, giver en billigere variant af ægte træ mening. Uanset hvilket alternativ der i sidste ende vælges, skal møblerne have en TÜV -forsegling – dette garanterer barnets sundhed og sikkerhed.

Indret et babyværelse helt – hvad består et møbelsæt af?

Baby værelse komplet møbler maritimt tema drenge sejlere seng baldakin

De fleste producenter tilbyder komplette faciliteter til babyværelser. Møbelsættene består dybest set af en baby seng, et puslebord og et klædeskab. Kun få af virksomhederne er virkelig fleksible – og møblerne kan faktisk ikke ændres efter egen smag. Derfor skal rummet måles inden køb. Det er bedst at tegne en skitse lige i begyndelsen og markere placeringen af ​​døren og vinduet samt åbningsretningen på den. Først da kan du vælge møblerne.

Indret babyværelset helt – med eller uden puslebord?

Baby værelse komplet møbler garderobe baby seng med voksende skuffer

Puslebord med en behagelig højde – det er dybest set en kommode med pusleplade. Det bør give plads nok til barnet at ligge på. Efter et år kan essayet derefter fjernes. Puslebordet lægges traditionelt op ad en væg, men kan også stå i hjørnet. Alternativt kan forældrene vælge en seng med omklædningsenhed – dette er en pladsbesparende mulighed for mindre babyværelser eller når flere børn skal dele værelse.

Fuld indretning af et babyværelse – hvor stort skal garderoben være?

Baby værelse komplet møbel garderobe konvertibel junior seng skifte enhed

Garderobe – når man køber et babyværelse, er folk ofte ikke opmærksomme på garderoben. En fejl, for jo mere barnet vokser, jo mere lagerplads er der brug for i børneværelset. En garderobe med to døre, hylder og en tøjstang er ideel. Pladsbesparende varianter er udstyret med skydedøre.

Indret babyværelset helt – den konvertible babyseng

Baby værelse komplet møbel seng gitter skiftende enhed opbevaringsplads skuffer

Barneseng – et funktionelt møbel, der vokser med dig. Barnesengen er altmuligmanden blandt børnemøbler. Fordi senge, der er konvertible, og hvis gitter sider kan fjernes, senere kan bruges som barnesenge, dagsenge eller endda ekstra siddepladser. Barnesengen bør ikke placeres direkte under vinduet. Sæt helst sengen lige ved siden af ​​en indvendig væg.

Indret babyværelset helt – farver på babymøbler og dekorationer

Baby værelse komplette møbler kaniner motiver-piger producent Storbritannien

Babymøblerne er allerede valgt – nu er der kun farverne tilbage. Forældre bør foretrække at vælge pastelfarver. Senge, kommode og skabe i neutrale farver er meget fordelagtige og kan let kombineres med andre møbler eller indrettes på en fantasifuld måde senere. Skabsfronter og baby senge kan krydres med farverige wallstickers. Dyr og blomster er bare perfekte til formålet.

Forskøn babymøbler med vidunderlige vægklistermærker

Baby værelse komplet møbler puslebord garderobe to døre vægklistermærker

Selv simple babymøbler kan krydres med den rigtige væg -tatovering – søde dyr og blomstermønstre kan give babyværelset karakter.

Baby værelse i lyse pastelfarver ser indbydende ud

Baby værelse komplet møbler puslebord garderobe to døre vægklistermærker

Den grønne vægfarve har en beroligende og naturlig effekt og danner den perfekte baggrund for fantasifuld dekoration – her blev de hvide skabsfronter klistret med blomstervægstatoveringer.

Opret et legende babyrum til piger

Baby værelse komplette møbler egetræ optik moderne

Den seneste trend inden for vægdesign til babyværelser – den ene væg er malet, og tapet er fastgjort til den anden. Sammen med de modulære møbler med lyserøde elementer ser de munter og indbydende ud.

Moderne babyværelse i neutrale farver

Baby værelse fuldstændigt dekorerede møbler drenge garderobe kanin motiver

Babyværelset i skandinavisk stil er enkelt og puristisk. Babymøblernes attraktive trækorn lader aldrig dine øjne gå. Og de søde kaninmotiver giver karakter til rummet på kørsel.

Og to forslag til klassiske møbler til babyværelser

Baby værelse komplette møbler Princess Baby Paris

Babyseng med baldakin og vægdekoration med sommerfugle

Baby værelse komplet møbler prinsesse seng baldakin baby seng

Alle møbler fås hos Newjoy

Previous Post
Små røde bær som dekoration i efteråret og vinteren – 3 borddekorationsideer
Next Post
Dyreskulpturer lavet af metal med en kraftfuld karisma