15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Penthouse i Soho, New York, Mercer 40’ers juvel

Glasbygning penthouse lejlighed

Jewel of Mercer er en nyligt solgt penthouse i Soho, New York City, der har fire soveværelser, tre og et halvt bade. Det er en ægte perle designet af arkitekten Jean Nouvel, som har 1371 m2 boligareal, hvoraf 457 m2 er afsat til terrassen og 914 er beregnet til det rummelige interiør.

Penthouse som et fantastisk smykke i Soho 

Træer-naturlige-omgivelser-træ-veranda

I baggrunden finder vi det historiske, skulpturelle distrikt Soho. På den smukke terrasse Penthouse lejlighed er en pool med jacuzzi fyldt med ferskvand. Du beundrer selve naturen, hvor uberørte buskene står, flerårige planter hilser på dig og en simpel veranda, som enhver, der værdsætter den friske luft og nyder det store landskab og omgivelser, umiddelbart ville sætte pris på. Oplyst af vinduerne i loftet på 3,6 m udstråler lejligheden en universel, endeløs stilhed og varme.

Penthouse på tærsklen til arkitektur

Veranda-med-swimming-pool

Længere end 6 m åbner skydedøren til stuen og spisestuen en ubegrænset overgang til naturen med en vidunderlig udsigt. Det er en problemfri overgang mellem unikt landskab og moderne interiør og v.v. Derudover er penthouse -lejligheden udstyret med mørklægningsbeskyttelse og UV -muligheder, så du fuldt ud kan nyde de afslappede aftentimer. Køkkenet er en 5-stjernet designløsning fra Bulthaup. To håndvaske og en induktionskogeplade giver kulinarisk kunstner og amatør mulighed for at skabe deres styrker og præferencer i dette køkken, fra fransk køkken til hjemmelavede gryder.

Soveområdet

Soveværelse rumdeler trævæg

Hovedsoveværelset er udstyret med et walk-in closet og har direkte adgang til badeværelset, som tilbyder en ren luksusoplevelse med Thassos marmor natursten, dobbelte håndvaske, fritstående bruser og separat badekar. Med optimalt udstyr til lydsvingningen mellem de 3 soveværelser, 3 badeværelser og et dametoilet, ligger denne lejlighed på tærsklen til noget ekstraordinært og majestætisk.

40 Mercer -bygningen

Glidende-som-glas-veranda-stue

Studiet er et dejligt tilflugtssted, og elevatoren har en nøglelås, hvorigennem du sikkert kan nå din hjemlige oase. Faktisk er 40 Mercer en fuld service-bygning med 41 lejligheder på 15 etager, bygget i 2006.

Fællesskabets faciliteter

Swimmingpool indendørs

Yderligere tjenester, der er tilgængelige i bygningen, er 24 -timers portierservice, vicevært, underjordisk garage, pool, sauna, jacuzzi, anlagt baggård og en tagterrasse. Det er en af ​​de hotteste adresser i centrum af New York, og denne penthouse er som et trofæ, der ikke kan undgås.

 Ubesmittede marmorstenbeslag

hvidt-badeværelse-med-et-lille-vindue

Varmt, indbydende træ med futuristiske accenter

Skrivebord-hjørne-med-bænk-ved-vinduet

5 -stjernet køkken fra Bulthaup

aflangt-køkken-med-sølv-glans

Oplev det smukke landskab på nært hold

Polstrede sofaer-veranda-bord-selvfølgeligTræer-interiører-varme-indbydendeBørneværelse med et futuristisk bord og stolGæsteværelse-med-dobbeltseng-bord-med-stolBokse pose sportsrum

Previous Post
Moderne væg enhed – modulsystem giver stuen individualitet
Next Post
Maling af vægge – 24 kreative ideer med vægstenciler inklusive vejledning