15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne væg enhed – modulsystem giver stuen individualitet

Stue væg moderne dekoration stue interiør

det moderne væg enhed er blevet et uadskilleligt element i hver stue. Vægeenhederne plejede at være massive og tog for meget plads i rummet. I dag er de mindre, mere kompakte og giver mange designmuligheder.

Den moderne væg – en kombination af modulære elementer

Opbevaringsvæg stue stole læderglas Modulært vægsystem

 

Dagens væggenheder består af flere dele, der udgør møbelsystemet. De skaber opbevaringsplads til bøger, dvd -samlinger, blade osv. Der er muligheder for enhver smag, der kan friske hele stuen op. Du kan selv bestemme, om vægdelen er stor eller lille. Væggenheden kan være monokrom – med klare linjer i en minimalistisk stil. Men du kan også prøve forskellige farveskemaer og tilføje passende belysning. det moderne væg enhed kan kombineres med retro -elementer. Det kan endda bruges som ekstra møbler til arbejdspladsen eller til arbejdshjørnet derhjemme.

Farveskalaen – grundlaget for den moderne væg enhed

moderne væg system dekoration vaser CD holder fjernsyn

Det trendy kombineres med det æstetiske – slutresultatet er et slående design. det moderne væg enhed tillader kombinationer af lyse træsorter med enkle former. Matt og blank – du bestemmer overfladen. Belysning kan integreres i stuen vægge, så dine souvenirs eller fotos kan vises til deres bedste fordel. En væg i hvid med en farverig dekoration skaber kontraster. Denne kraftfulde idé ser moderne og klassisk ud på samme tid. Sådan kan den modulære væg enhed udtrykke din individualitet.

 Roche Bobois – Friske ideer til en moderne væg

Tv -skab blå grå bogsamling CD -holder skuffer

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du designer din væg, er her nogle forslag fra lederen på området- Roche Bobois. I mere end 60 år har det franske mærke været et symbol på høj kvalitet. Virksomheden præsenterer sine kunder for en bred vifte af ideer til møbler og indretning. Carlo Marelli og Massimo Molteni er designerne af den nyeste Roche Bobois vægkollektion. De tilbyder individuelle komponenter i 13 forskellige farver og med forskellige dimensioner. De modulære elementer kan kombineres med hinanden. Hvis du ønsker det, kan du når som helst konvertere vægeenheden og finde en perfekt rumløsning efter dine egne behov.

Væggenheden fra Roche Bobois – praktisk og trendy rumløsning

Vægsystem design ideer retro elementer praktisk talt lille kompakt

Previous Post
83 ideer til indirekte LED -loftsbelysning og smukke lyseffekter
Next Post
Penthouse i Soho, New York, Mercer 40’ers juvel