15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv træmøbler – den innovative puslesamling

gør det selv træmøbler ideer tegnestue Praktrik

Ligesom et puslespil kan du også oprette moderne brikker ud fra flere individuelle dele Træmøbler tinker til stuen. Tror du ikke på det? Vi præsenterer dig Praktrik -samlingen.

Gør-det-selv træmøbler-del for del for det perfekte design

stilfuldt træ designelement

Det bulgarske studie og mærke Praktrik har længe været kendt for sine moderne møbler. Populariteten af ​​mærket skyldes hovedsageligt de innovative tricks, der gør samlingen af ​​møblerne til et spil. Hvert møbel fra samlingen er et lille stykke puslespil. På denne måde stimuleres intelligens og rationel tænkning. det Træmøbler Ved første øjekast har de en kompliceret konstruktion, der består af flere dele. Når de enkelte elementer er forbundet, oprettes en original konstruktion med 3D -effekter. Vi var især imponeret over designernes symmetri. Materialevalget kan variere fra møbelsæt til møbelsæt – designerne bestræber sig på at bruge bæredygtige materialer som træ eller genbrugsplast.

Træmøbler til puslespilentusiaster

Stol gør dig selv til at designe træmøbler

det Træmøbler af Praktrik er opdelt i tre kategorier, afhængigt af sværhedsgraden og antallet af elementer. Tre samlinger blev for nylig præsenteret – den første er baseret på koordineringsprincippet – alle elementer skal samles på én gang. Når strukturen er klar, forbliver den meget stabil, selvom flere elementer tages ud. den anden består af elementer med glideskinner, den tredje er for rigtige puslespilprofessionelle og betyder bogstaveligt talt – umuligt. I teorien er det ikke umuligt at samle møblerne, under alle omstændigheder har du brug for meget fantasi og dygtighed.

Træbordet med en puslespilskonstruktion

Praktrik puslespilsmøbler træ

Tabellen består af over 24 individuelle elementer

individuelle elementer træmøbler glas

Moderne møbler til at bygge selv – individuelle dele

Møbler puslespil brikker originalt design

Dele til lampen – lavet af træ

bygge dine egne designideer

Hurtig konstruktionsvejledning

Previous Post
83 ideer til indirekte LED -loftsbelysning og smukke lyseffekter
Next Post
Penthouse i Soho, New York, Mercer 40’ers juvel