15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Du bringer naturen ind i huset gennem franske vinduesdøre

Franske vinduesdøre malet hvide, alsidige

Har du prøvet at åbne og løsne dit mørke interiør?? Franske franske døre kan være den løsning, du altid har ledt efter. De er visuelt tiltalende, funktionelle og en tidløs del af dit hjem. Uanset om du ser på dem indefra eller udefra, ser de ekstremt stilfulde ud. Med den franske dør kan du let bringe naturen ind i dit hjem. Her præsenterer vi dig for mange ideer og har ny inspiration til dig om, hvordan du kan få dit interiør til at se bredere ud ved hjælp af franske døre. Se, hvordan du kan omdanne dit hjem gennem følgende ideer.

Franske altandøre: alsidige

Franske franske vinduer-sort pejs møbleret veranda

Det er her funktionaliteten af ​​de franske døre kommer til syne. Uanset om det er dit hjemmekontor, soveværelse eller stue, vil du ved at installere disse typer døre kunne bringe mere naturligt lys ind i dit interiør. Selv når glasdørene er lukkede, kommer der stadig nok lys ind, og det betyder, at du vil bruge mindre strøm. Så Franske franske døre er en anden funktionel forbedring i dit hjem, der øger markedsværdien af ​​din ejendom.

Få mere lys ind i dit interiør

Terrasse med baldakinstole udført i belysning af teaktræ

hvis du Franske franske døre med ruder vil passe dig godt, de kan give dit hjem et unikt luksuriøst udseende, som kun disse typer døre har. Glasruderne kan installeres i stel af træ, aluminium eller stål.

Yderligere æstetisk luksus derhjemme

soveværelse dobbelt dør-fransk altan ideer til indgangsdør

Den mest almindelige variant af franske døre er den med en træramme. Der er også nogle enkeltrude glaspaneler lavet af meget hårdt glas, mens andre har flere funktioner, der samtidig opretholder varmen eller kulden i husets indre. De fleste glasruder har dekorative gitre imellem for maksimal sikkerhed.

Mere end en dør eller et vindue

Franske vinduesdøre i middelhavsstil

De franske døre giver dig utvivlsomt en vidunderlig udsigt over din have og græsplæne uden at skulle træde udenfor. De bringer meget varmt lys ind i dit interiør, så der er ingen bedre måde at slippe naturen ind i interiøret i dit hjem, især stuen.

De bruges som visuelle skillevægge

Franske døre-dobbeltdør malet hvidt hjemmekontor ideer sat op

I modsætning til brugen af ​​bogreoler til at opdele forskellige områder i rummet, kan de franske døre bruges til at oprette separate rum og adskille dem fra hinanden. Men de tillader stadig husejerne let, også visuel adgang til det tilstødende rum. Denne afgrænsning kan være mellem dit hjemmekontor og soveværelset eller stuen. Med de franske døre kan du faktisk være i begge rum, hvis du kun er fysisk i et af dem. Og selvfølgelig får de værelserne til at se meget større ud.

Franske vinduesdøre til enhver livssituation

Franske vinduesdøre glasideer til entré-åbent design

Det er rigtigt, de franske døre er visuelt tiltalende, men hovedårsagen til, at de fleste husejere foretrækker dem, er faktisk også, at de er funktionelle, sammenlignet med andre typer døre, som husejeren mister fuldstændigt fra den lukkede Ekskluder omverdenen. hvis du Franske franske døre til dit hjem, kan du endda have installeret sikkerhedsfunktioner på det for maksimal sikkerhed i dit hjem. Hvis du lige nu overvejer at skulle rive en hel væg op for at bringe naturen ind i dit hjem, så overvej det venligst igen! Det er bestemt det værd.

Franske franske franske døre-franske altaner møbler-smedejernsstole

Previous Post
83 ideer til indirekte LED -loftsbelysning og smukke lyseffekter
Next Post
Penthouse i Soho, New York, Mercer 40’ers juvel