15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lilla badeværelsesindretning

moderne farve - lilla badeværelse - eksotisk

Hav et eventyr. Nyd varme, eksotiske lilla toner i dit badeværelse og skab en unik atmosfære. Lilla badeværelse Design er magisk, fortryllende og elegant og har en udpræget individualitet. Nok er det ikke din almindelige badeværelsesindretning, men hvem skal være konventionel eller gennemsnitlig?

Lilla badeværelsesdesign – magnetisk design

moderne farve - lilla badeværelse - luksuriøst

Men lilla kan ikke kun se dramatisk ud, men også blid og varm. Mørklilla toner går meget godt ikke kun med et minimalistisk badeværelse, men også med et historieinspireret badeværelse eller med et eksotisk lilla badeværelsesdesign. Tilføj hvid til din lilla badeværelse for mere vitalitet og kontrast. Du kan enten male hele rummet lilla for en dramatisk effekt, eller bare tilføje lilla accenter. Et værelse med lilla vægge i forskellige toner er et skyggefuldt rum til at drømme og slappe af.

Moderne indretning på badeværelset

moderne farve - hvidt badeværelse - hyggeligt

 Lilla dekoration er spændende og kan lettere udskiftes senere. Så selvom du har et hvidt badeværelse, giver det dig masser af muligheder for at eksperimentere med andre farver. Så hvorfor ikke inkludere lilla tørklæder eller tilbehør i designet? Find en spændende og unik variant til din lilla badeværelse!

 Fra Jaz

moderne farve - lilla badeværelse

Moderne interessant lilla tæppe på badeværelset

moderne belysning - lilla

lyserødt badeværelse med hvid dekoration

interessant badeværelsesdesign

Yderligere 100 ideer til badeværelser

Previous Post
83 ideer til indirekte LED -loftsbelysning og smukke lyseffekter
Next Post
Penthouse i Soho, New York, Mercer 40’ers juvel