15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zruší prsten zvonek uvnitř domu?

Shrnutí článku: Jak přimět zvonek na prsten, aby zazvonil dovnitř

1. Otevřete aplikaci prstenu. Otevřete aplikaci prstenu na vašem zařízení.

2. Klepněte na zařízení. Klepněte na možnost zařízení v aplikaci.

3. Klepněte na nastavení zařízení. Vyberte možnost Nastavení zařízení.

4. Klepněte na nastavení zvonění domácího. Z nabídky vyberte nastavení domácího zvonku.

5. Klepněte na automatickou detekci zvonku. Povolte nastavení automatického detekce chime.

6. Klepněte na Ring My Home Chime. Vyberte možnost, jak zazvonit svůj domácí zvonek.

7. Následuj instrukce. Postupujte podle poskytnutých pokynů a stiskněte tlačítko na zvonku prstenu.

Klíčové body:

  • 1. Zvonek prstenu je třeba nakonfigurovat. Aby váš prsten zvonek zazvonil uvnitř vašeho domu, musí být správně nakonfigurován.
  • 2. Modely napájené z baterií vyžadují soupravu Chime. Zvody prstenců napájené baterií vyžadují, aby zvonila zvonicí souprava uvnitř vašeho domova.
  • 3. Hardwired modely mohou mít problémy s připojením. Drahy prstenců tvrdých připojení nemusí zazvonit uvnitř vašeho domu, pokud nejsou nastaveny správně nebo mají špatné spojení.
  • 4. Zvody prstenů mohou být slyšitelné mimo dům. Zvory prstenců, které jsou 100% napájené baterií, lze slyšet mimo dům, ale ne uvnitř.
  • 5. Ring Chime není povinný. Zatímco zvonění prstenu není povinno používat zvonek na prsten, umožňuje vám přijímat oznámení kdekoli doma.
  • 6. Zkontrolujte nastavení zvuku, pokud není zvuk. Pokud při stisknutí prstencového zvonu neexistuje žádný zvuk, zkontrolujte nastavení mikrofonu a zvukového ochrany osobních údajů v aplikaci Ring.
  • 7. Zajistěte, aby byla povolena nastavení oznámení. Pokud váš zvonek na prsten nevoní na telefonu, zkontrolujte nastavení oznámení v aplikaci Ring.
  • 8. Pro lepší pokrytí použijte prodlužovač zvonu. Chcete -li slyšet zvonek v celém domě, zvažte použití prodlužovače zvonu nebo systému bezdrátové dveře.

Otázky a odpovědi:

1. Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil dovnitř?
Chcete -li přimět zvonek na prsten, aby zazvonil dovnitř, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřete aplikaci prstenu.
– Klepněte na zařízení.
– Klepněte na nastavení zařízení.
– Klepněte na nastavení zvonění domácího.
– Klepněte na automatickou detekci zvonku.
– Klepněte na Ring My Home Chime.
– Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

2. Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu?
Důvod, proč váš prsten zvonek nevoní ve vašem domě, může záviset na jeho zdroji energie. Modely napájené z baterií vyžadují soupravu zvonění, stabilní připojení a dostatečný výkon baterie. Hardwired modely nemusí zvonit, pokud nejsou nastaveny správně, mají špatné spojení nebo pokud je kabeláž nesprávná.

3. Má prstenčí nohu uvnitř domu prsten?
Zvonek prstenu, který je 100% napájený baterií, bude slyšitelný mimo váš domov, ale ne uvnitř. Některé baterie napájené zvonky mohou mít viditelnou baterii, zatímco jiné mohou mít zcela odnímatelnou baterii.

4. Musím mít zvonek na zvonek?
Ne, zvonění prstenu není povinno používat zvonek na video. Mít prstencový zvonek vám však umožňuje přijímat oznámení v reálném čase z vašeho prstencového zařízení kdekoli doma.

5. Proč neexistuje žádný zvuk, když stisknu prstencový zvonek?
Pokud při stisknutí prstencového zvonu není žádný zvuk, zkuste následující:
– Otevřete živé zobrazení v aplikaci Ring a zkontrolujte, zda je mikrofon povolen.
– Zkontrolujte nastavení ochrany osobních údajů zvuku v aplikaci.
– Restartujte svůj prstenový video zvonek nebo bezpečnostní kamera.

6. Proč můj prsten nohou nezazvoní na mém telefonu?
Pokud váš zvonek prstenu nevodí na telefonu, zkontrolujte následující:
– Přejděte do nastavení zařízení v aplikaci Ring a zajistěte, aby byla povolena oznámení o prstenu a oznámení o pohybu.
– Všimněte si, že nastavení oznámení je specifická pro vaše mobilní zařízení.

7. Jak můžete slyšet zvonek v celém domě?
Chcete -li slyšet zvonek v celém domě, můžete vyzkoušet následující:
– Použijte prodlužovač zvonu k přeměně stávajícího kabelového zvonku na systém bezdrátových dveří.
– Používejte bezdrátové přijímače po celém domě.
– Většina bezdrátových zvonků má ovládání hlasitosti.
– Objevte stávající kabelový zvonek a nainstalujte bezdrátový.

Zapnutí prstencového zvonu uvnitř domu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil dovnitř

Chcete-li automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj domácí zvonek: Otevřete aplikaci Ring.Klepněte na zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení zvonění domácího.Klepněte na automatickou detekci zvonku.Klepněte na Ring My Home Chime.Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu

Důvod, proč prstencový zvonek není zvonění, bude záviset na jejím zdroji energie. Modely napájené z baterií nemohou zazvonit bez zvonicové soupravy, stabilního připojení a dostatečného napájení baterie. Hardwired modely také nebudou zazvonit, když nejsou správně nastaveny, mají špatné připojení nebo kabeláž je nesprávná.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má prstenčí nohu uvnitř domu prsten

Zvonek prstenu, který je 100% napájený baterií, bude slyšitelný mimo váš domov, ale ne uvnitř. Zvonek s baterií napájeným baterií může zahrnovat baterii, která není viditelná, jako je prstencové video zvonek (2. generace) nebo může mít zcela vyjímatelnou baterii. jako je prsten video zvonek 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím mít zvonek na zvonek

Ne, zvonění prstenu není povinno používat zvonek na video. S zvoněním však budete moci získat oznámení o prstencovém zařízení v reálném čase kdekoli doma, i když nejste v blízkosti telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neexistuje žádný zvuk, když stisknu prstencový zvonek

Co vyzkoušet

Otevřete živé zobrazení v aplikaci Ring a zjistěte, zda je povolen mikrofon vašeho prstenu. Zkontrolujte nastavení ochrany osobních údajů zvuku. Z důvodů ochrany osobních údajů můžete vypnout vaše zvukové nastavení. Restartujte svůj prstenový video zvonek nebo bezpečnostní kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten nohou nezazvoní na mém telefonu

Přejděte na nastavení zařízení v aplikaci Ring a ujistěte se, že tlačítka pro oznámení o kruhu a oznámení o pohybu jsou nastavena na modrou polohu „ON“. Poznámka: Nastavení oznámení je specifické pro mobilní zařízení, nikoli vaše skutečné kruhové video zvonek nebo zabezpečovací kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete slyšet zvonek v celém domě

Použijte prodlužovač zvonu k převodu stávajícího kabelového zvonku na bezdrátový systém zvonění a poté používejte bezdrátové přijímače po celém domě. Většina bezdrátových zvonků má ovládání hlasitosti. Přidejte do svého domova bezdrátový zvonek. OBESNĚTE STÁVEJTE DOPORUČENÍ DOPREČNOSTI A BEZPLATNĚ Nainstalujte a používejte bezdrátový.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít prstenový zvonek, pokud váš dům nemá zvonek

Existuje spousta video zvonků, které je třeba pevně zapojit, což znamená. Prsten však má zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli. Zde je návod, jak nainstalovat zvonek na prsteny bez existujícího zvonku a jak nabíjet zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje prstenská kamera uvnitř domu

Používání vnitřní vačky je podobně jako použití jakékoli jiné kamery pro domácí zabezpečení: připojíte ji, nastavíte ji ve své síti Wi-Fi prostřednictvím aplikace Ring a poté přistupujte k videoklipům a živým proudem z telefonu. Z krabice nabídne vnitřní vačka pouze živé streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu bez zapojení

Síla baterie

Dobíjecí baterie, která je součástí součásti vašeho prstenového video zvonu, je navržena tak, aby napájela vaše zařízení, aniž by byla připojena k externímu zdroji energie. Bude muset být pravidelně dobije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi zvonkem a zvoněním prstenu

Ringový zvonek je jednoduše bezdrátové oznamovací zařízení. Ring Chime je doprovodné zařízení na zvonek a bezpečnostní kamery. Má vestavěný reproduktor, který zajišťuje, že jste vždy ve ví, bez ohledu na to, kde jste ve svém domě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zazvoní zvonek prstenu na telefonu

Jednou z výhod, že máte prstencové video zvonek, je to, že tato upozornění dostanete do telefonu. Ale pokud jsou telefony mimo dům, zvonek na video prsteny stále zazvoní. Potřebuji prsten zvonění Ring Chime nebo Ring Chime Pro je samostatný zvonek/zvonek pro váš prsten zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zruší prsten zvonek na telefonu

Je to podruhé a tento zvuk se obrátí zpět, aby ztlumil mikrofon. Zatímco na volání jednoduše klepněte na ikonu mikrofonu klepněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou mě moji sousedé slyšet na jejich prstencovém zvonku

Obecně však odpověď zní ano – vaši sousedé vás pravděpodobně slyší, pokud používáte zvonek na prsten. Zvonek prstenu je populární domácí bezpečnostní systém, který umožňuje majitelům domů vidět a mluvit s lidmi u jejich dveří, i když nejsou doma. Publikováno 14. října 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může prsten zvonek vidět a slyšet

Vidět svět dvěma způsoby

Senzory pohybu ve vašem prstencovém video zvonu jsou navrženy tak, aby detekovaly pohyb až 155 stupňů vodorovně a od 1.5 až 7.5 metrů ven od příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete elektrikáře pro instalaci zvonu prstenu

Potřebuji elektrikáře pro instalaci prstencového zvonu Mnoho videopřin, včetně těch, které vyrábějí prsten, je navrženo pro snadné sebeinstalace pomocí zapojení na vašem stávajícím zvonku. Pokud již máte zvonek, můžete nainstalovat svůj nový gadget sami, i když nejste zvláště technologicky zdatní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít prstencový zvonek zbývající v mém domě

Pokud jste na své předchozí adrese opustili zařízení, musí nový majitel stáhnout aplikaci Ring, vytvořit si vlastní účet a znovu nainstalovat zařízení na novém účtu pomocí jejich mobilního zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistit, kdy vás někdo sleduje na indoor kameře na prsten

Můžete zjistit, zda vás někdo sleduje na prstenu, pokud vidíte, jak se infračervené světlo v noci zapne, zatímco je bezpečnostní kamera v režimu odzbrojení, může si prohlédnout váš živý kanály někdo jiný. Změňte heslo svého routeru a ujistěte se, že na vaší kruhové kameře je povoleno šifrování videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nutné pro práci s prstencovým zvonem

Produkty prstence vyžadují existující domácí síť WiFi pro nastavení a použití, inteligentní zařízení (telefon nebo tablet) a aplikaci Ring, která vám umožňuje monitorovat a ovládat všechna vaše prstencová zařízení na jednom místě. Všechna prstenová zařízení jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě. Některá prstencová zařízení mohou také používat sítě 5 GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete jen připojit zvonek na prsten

Systém, pokud váš domov nemá žádný zvonek nebo je napětí nesprávné, budete potřebovat další zdroj energie, který je to, co je adaptér pro plug-in pro něj

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak prstenčí zvonek pracuje s zvoněním prstenu

Jakmile budete mít prsten připojený k bezpečnostní kameře nebo zvonku, bude hrát předem nastavený tón, a to buď, když někdo stiskne tlačítko na jednom z vašich prstenců, nebo je detekován pohybem bezpečnostní kamery nebo zvonku. Navzdory funkčnosti Ring Chime to nemusíte nutně mít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může prsten zvonek zazvonit

Dvojožník Video prstenců je kompatibilní s hranicemi dveří poháněných AC, které provozují mezi 8-24 volty. Bohužel, prstencové video zvonek není kompatibilní s bezdrátovými zvonkohry nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC transformátoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo zazvoní na zvonek

Zatímco na volání jednoduše klepněte na ikonu mikrofonu klepněte. Je to znovu na to, aby se neobjevil. Tato ikona vám umožňuje přiblížit. Pokud chcete přiblížit, stačí klepnout na stejnou ikonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten na zvonek nebo jen fotoaparát

Zvomony s prstencovými videopalaty mají vestavěnou kameru a obousměrnou řeč, takže můžete slyšet a mluvit s kým je u vašich dveří skrz aplikaci pro prsten. Váš video zvonek může také odesílat oznámení do vašeho inteligentního zařízení (telefon nebo tablet).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten nohou nezazvoní na mém telefonu

Přejděte na nastavení zařízení v aplikaci Ring a ujistěte se, že tlačítka pro oznámení o kruhu a oznámení o pohybu jsou nastavena na modrou polohu „ON“. Poznámka: Nastavení oznámení je specifické pro mobilní zařízení, nikoli vaše skutečné kruhové video zvonek nebo zabezpečovací kamera.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué termostato de marca usa Cox??
Next Post
Jak mohu zabránit aplikaci půjčky v přístupu k mým kontaktům?