15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu zabránit aplikaci půjčky v přístupu k mým kontaktům?




Úvěrová aplikace Kontaktuje přístup


souhrn

V aktualizaci společnost uvedla, že aplikace, které poskytují osobní půjčky nebo usnadňují přístup k osobním půjčkám.

Klíčové body:

1. Může půjčka přistupovat k mým kontaktům? Podle aktualizace společnosti jsou zakázány přístupy k citlivým datům, jako jsou kontakty.

2. Jak mohu zabránit své půjčce v přístupu k mým kontaktům? Existuje několik způsobů, jak blokovat aplikace půjček v volání vašich kontaktů. Jednou z možností je stáhnout aplikaci s názvem Zámek aplikace z obchodu Google Play a použít ji k blokování konkrétní aplikace pro půjčku.

3. Jak mohu zablokovat aplikaci v přístupu k mým kontaktům? Na telefonu otevřete aplikaci Nastavení, přejděte do aplikací, najděte aplikaci, kterou chcete změnit, klepněte na oprávnění a vyberte, zda umožnit nebo blokovat přístup k kontaktům.

4. Bude mít aplikace pro půjčku stále přístup k mým kontaktům, pokud je odstraním? Pokud jste poskytli povolení k úvěru k přístupu k vašim kontaktům, může mít stále přístup, dokud nezrušíte oprávnění a nepřestanete používat aplikaci.

5. Může aplikace přistupovat k mým kontaktům bez povolení? Můžete omezit, které aplikace mají přístup k vaší adresáři, přejdete do nastavení, soukromí, správce povolení a výběrem kontaktů. Odtud můžete podle potřeby odstranit oprávnění.

6. Mohou půjčky přistupovat k mým kontaktům Google? Podle aktualizovaných zásad společnosti Google nemusí aplikace půjčky přistupovat k kontaktům nebo fotografiím uživatelů.

7. Jak zastavím online půjčování obtěžování? Stížnosti proti online půjčovacím společnostem lze podávat u SEC stažením a vyplňováním formuláře stížnosti podpůrnými dokumenty a důkazy.

8. Jak mohu zabránit aplikaci v přístupu k mým kontaktům na iOS? Chcete -li zabránit aplikaci v přístupu k kontaktům na iOS, můžete upravit oprávnění aplikace v nastavení telefonu.

Otázky a odpovědi:

1. Může půjčka přistupovat k mým kontaktům?
Podle aktualizace společnosti jsou zakázány přístupy k citlivým datům, jako jsou kontakty.

2. Jak mohu zabránit své půjčce v přístupu k mým kontaktům?
Můžete zablokovat půjčky v volání vašich kontaktů pomocí aplikace s názvem App Lock a výběrem aplikace pro půjčku na blokování.

3. Jak mohu zablokovat aplikaci v přístupu k mým kontaktům?
Chcete -li zablokovat aplikaci v přístupu k vašim kontaktům, přejděte do aplikace Nastavení, vyberte aplikace, najděte aplikaci, kterou chcete změnit, klepněte na oprávnění a vyberte, zda umožnit nebo blokovat přístup k kontaktům.

4. Bude mít aplikace pro půjčku stále přístup k mým kontaktům, pokud je odstraním?
Pokud jste udělili povolení k úvěru k přístupu k vašim kontaktům, může to mít přístup, dokud nezrušíte oprávnění a nepřestanete používat aplikaci.

5. Může aplikace přistupovat k mým kontaktům bez povolení?
Můžete omezit, které aplikace mají přístup k vašemu adresáři úpravou oprávnění v nastavení telefonu.

6. Mohou půjčky přistupovat k mým kontaktům Google?
Podle aktualizovaných zásad společnosti Google jsou aplikacím půjček zakázány přístup k kontaktům nebo fotografiím uživatelů.

7. Jak zastavím online půjčování obtěžování?
Chcete-li podat stížnost proti online půjčovacím společnostem, stáhněte si formulář stížnosti z webových stránek SEC, vyplňte jej podpůrnými dokumenty a důkazy a poskytněte platné ID vydané vládě.

8. Jak mohu zabránit aplikaci v přístupu k mým kontaktům na iOS?
Chcete -li zabránit aplikaci v přístupu k kontaktům na iOS, upravte oprávnění aplikace v nastavení vašeho telefonu.


Jak mohu zabránit aplikaci půjčky v přístupu k mým kontaktům?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může půjčka přistupovat k mým kontaktům

„Aplikace, které poskytují osobní půjčky, nebo mají primární účel usnadnění přístupu k osobním půjčkám (i.E., generátory nebo facilitátory olova), je zakázáno v přístupu k citlivých datům, jako jsou fotografie a kontakty, “uvedla společnost ve své aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit své půjčce v přístupu k mým kontaktům

5 různých způsobů, jak blokovat aplikace půjčky od volání vašeho kontaktu do obchodu Google Play. První krok k zastavení obtěžování aplikace pro půjčku, musíte jít do obchodu Google Play a stáhnout aplikaci s názvem App Lock.Vyberte mé aplikace & Hry.Vyberte aplikace s přístupem k použití.Najděte aplikaci půjčky, kterou chcete blokovat.Vyberte App Block.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zablokovat aplikaci v přístupu k mým kontaktům

Další informace naleznete v centru nápovědy Nexus.Na telefonu otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na aplikace.Klepněte na aplikaci, kterou chcete změnit. Pokud to nemůžete najít, klepněte na všechny aplikace Zobrazit všechny aplikace.Klepněte na oprávnění.Chcete -li změnit nastavení povolení, klepněte na něj a poté vyberte povolit nebo nepovolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude mít aplikace pro půjčku stále přístup k mým kontaktům, pokud je odstraním

Pouze při výchozím nastavení půjčují půjčky do aplikace, aby načtení kontaktů s telefonem, pokud jsou povolení stále udělena. Ale jakmile to vypnete a znovu neotevřete, nebudou ji mít. Hrozí, že posílají zprávy, ale věřte mi, nemohou.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může aplikace přistupovat k mým kontaktům bez povolení

Omezte, které aplikace přistupují k vaší adresáři.

Na nedávném telefonu Android, jako je Samsung Galaxy S21, zkuste nastavení -> Soukromí -> Správce povolení -> Kontakty. Podívejte se, které aplikace jsou v povoleném seznamu, a podle potřeby odstraňte oprávnění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou půjčky přistupovat k mým kontaktům Google

"Aktualizujeme naše politiku osobních půjček, abychom uváděli, že aplikace zaměřené na poskytování nebo usnadnění osobních půjček nemusí získat přístup k kontaktům nebo fotografiím uživatelů nebo fotografií," Podle Google, která říká, že změna vstoupí v platnost 31. května.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím online půjčování obtěžování

Stížnosti proti online půjčovacím společnostem mohou být podány u SEC. Kopii formuláře stížnosti si můžete stáhnout z webu SEC. Tento formulář pro stížnost musíte vyplnit všemi dokumenty, důkazy a důkazem na podporu vaší stížnosti a platného ID vydaného vlády.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit aplikaci v přístupu k mým kontaktům iOS

Možná jste v situaci, kdy jste nainstalovali novou aplikaci a aplikace požádala o povolení k přístupu k vašim kontaktům. Ve spěchu jste poklepali na ano. Ale nechtěli jste, aby se dostal k vašemu přístupu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč aplikace přistupují k mým kontaktům

Aplikace pro sociální sítě a zasílání zpráv vyžadují přístup k vašemu seznamu kontaktů, aby přidali přátele z vašich kontaktů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může aplikace přistupovat k mým kontaktům, když je odinstalován

Odstranění aplikace Odstraní všechny stopy svého kódu z vašeho zařízení. To znamená, že pokud vytáhli data z vašeho telefonu do nějakého vzdáleného místa, stále to mají. Jakmile je jejich aplikace odstraněna, prostě už nemohou shromáždit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat svá data z aplikace pro půjčku

Pokud si přejete odstranit tuto položku, musíte se umístit kurzor na pole odhadu, pomocí tlačítka „Tab“ na klávesnici se přesuňte do pole odhadu a počkejte na malé místo "-" ikona se objeví. Jednoduše klikněte na tuto ikonu a odstraníte svůj záznam a voilà, pole bude prázdné!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč aplikace chtějí přístup k mým kontaktům

Není to vaše data, která byste měli dát. Některé aplikace žádají o přístup k vašim kontaktům, aby bylo sdílení a hledání přátel snadné. Například aplikace pro zasílání zpráv, jako je Telegram. Ale na základě toho, o čem jsme dosud diskutovali, není těžké uhodnout, jak by aplikace mohla toto povolení zneužít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda aplikace má přístup k vašim kontaktům

Chcete -li začít, otevřete na vašem iPhonu „Nastavení“. V „Nastavení“ klepněte na „Ochrana osobních údajů.„V„ Ochrana osobním údajům “klepněte na„ Kontakty.„Dále uvidíte seznam každé nainstalované aplikace, která v minulosti požádala o přístup k vašim kontaktům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit obtěžování falešné půjčky

Můžete jim poslat právní oznámení nebo podat stížnost proti obtěžování policii. Můžete vydat silné právní oznámení z mé kanceláře nebo podat žalobu na trvalý soudní příkaz proti agentům obnovy a bankéřům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit nežádoucí úvěrové zprávy

V následujícím formátu lze také předat SMS do roku 1909: nevyžádaná komerční komunikace (UCC), xxxxxxxx, dd/mm/yy, kde xxxxxxxxxx je telefonní číslo nebo záhlaví UCC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může aplikace přistupovat k mým kontaktům na iPhone

Chcete -li začít, otevřete na vašem iPhonu „Nastavení“. V „Nastavení“ klepněte na „Ochrana osobních údajů.„V„ Ochrana osobním údajům “klepněte na„ Kontakty.„Dále uvidíte seznam každé nainstalované aplikace, která v minulosti požádala o přístup k vašim kontaktům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může půjčka přístup k mým kontaktům Google

Federální vláda Nigérie a Google oznámila, že půjčkové aplikace v obchodě Play již nebudou mít přístup k kontaktům nebo fotografiím svých uživatelů od 31. května 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nechat aplikace přístup k mým kontaktům

Poskytování přístupu aplikace k vašim kontaktům je eticky Dicey, i když se jedná o aplikaci, kterou důvěřujete. Pokud jste jako většina lidí, zahrnují kontakty ve vašem telefonu nejen vaše přátele v reálném životě, ale také staré známé, obchodní spolupracovníci, lékaři, šéfové a lidé, s nimiž jste kdysi šli na špatné rande.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chráním svůj seznam kontaktů

Krok 2.zmáčkni "Jídelní lístek" tlačítko na telefonu Android a klepněte na "Nastavení" Ze seznamu možností.Vybrat "Poloha a bezpečnost," následován "Nastavit restrikční zámek."Klepněte "Povolte omezení zámku." Zadejte heslo pro zámek do příslušného pole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odstraníte aplikaci půjčky

Když z telefonu odstraníte aplikaci, aplikace je obvykle odinstalována ze zařízení a již nebude mít přístup k vašim osobním údajům. Stojí však za zmínku, že aplikace může mít stále přístup k informacím, které shromáždila, když byla nainstalována v telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká povolení k aplikaci bych měl vypnout

Měli byste se vyhnout oprávnění k aplikaci, která nejsou nutná pro fungování aplikace. Pokud by aplikace neměla potřebovat přístup k něčemu – jako je váš fotoaparát nebo umístění – to nedovolte. Při rozhodování o tom, zda se vyhnout nebo přijmout žádost o povolení k aplikaci, zvažte své soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit aplikaci půjčky v odečtení peněz z mého účtu

Jak zastavit automatické elektronické debitscall a napsat společnost. Řekněte společnosti, že odebíráte své povolení společnosti, aby se automatické platby z vaší banky nebo účtu Credit Union.Zavolejte a napište svou banku nebo družstevní záložnu.Zastavte platbu.Sledujte své účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou půjčky aplikace přistupovat k mým fotografiím

„Aplikace, které poskytují osobní půjčky, nebo mají primární účel usnadnění přístupu k osobním půjčkám (i.E., generátory nebo facilitátory olova), je zakázáno v přístupu k citlivých datům, jako jsou fotografie a kontakty, “uvedla společnost ve své aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč stále dostávám textové zprávy od půjčovacích společností

Texty phishingu, také nazývané Smishing, jsou útoky z kybernetických zločinů, aby někoho podváděli prostřednictvím textových zpráv. Tyto texty jsou často zaměřeny na krádež osobních údajů nebo scamming příjemce z peněz požádáním o informace o kreditních kartách nebo bankovních účtech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit aplikacím v přístupu k mým kontaktům na mém iPhone

Otevřete své nastavení. Aplikace přejděte dolů a poté klepněte na soukromí. Poté přejděte dolů a klepněte na kontakty. Zde uvidíte všechny aplikace, které mají přístup k vašim kontaktům.

[/WPRemark]

Previous Post
Anillo anillo de timbre dentro de la casa?
Next Post
Jak se připojím k eduroamu?