15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

10 designtips og billedideer til at opfriske dit interiør

Designideer-indretning-forfriskning-indendørs-udendørs forbindelse

Hvordan kan man opfriske det indre af et værelse, krydre det lidt? I dag har vi udarbejdet en samling billeder, som vi håber vil tjene som inspirationskilder for dig. De viser alle tydeligt, hvordan man opfrisker interiøret i et værelse. Vil du være lidt uvant med designet? Ja? Det ser vi ikke noget galt i. Da vi ledte efter interiører, der emmer af ro og afslapning i feriestil, opstod der en liste over nogle fælles temaer. Vi vil behandle disse sammen nedenfor. Og alt interiøret vist herunder er pænt og ryddeligt. De har en tæt forbindelse til naturen og viser dekadente berøringer i deres indre. Læs videre for at opdage andre interessante oplysninger og billedideer til forfriskning, som du senere kan tilpasse til dit hjem.

Billedideer til opfriskning af opholdsrum

indendørs-udendørs-stue-sidde-have-polstrede møbler

Der er intet som et værelse med udsigt! Øverst på billedet er et Hongkong -opholdsområde med udsigt over en rolig have med frodigt grønt. Hvis du har et værelse med udsigt over et udendørs rum, skal du tage dig tid til at gøre din have, terrasse eller altan ekstra speciel. Du vil takke dig selv, mens du beundrer rummet udenfor fra sofaen.

Her er endnu et interiørrum med en problemfri overgang mellem indvendig og udvendig. Huset i Sydney har moderne siddepladser i både stuen og haven! Investering i havemøbler af høj kvalitet vil forbedre udseendet af dit udendørs rum!

Indendørs-udendørs forbindelse

ideer-til-mønster-tapeter-hvide-sorte-grafiske-motiver-eksotiske

Selvom du ikke har udsigt til et vidunderligt udendørs rum, kan du bringe naturen ind i dit interiør, for eksempel hvis du sætter et stort palmetræ i rummet. Den grønne plante giver dig straks en fantastisk feriefølelse og opfrisker dit værelse!

Stue-klare linjer-komfortable-siddepladser-frisk-kick

Tydelige linjer, behagelige siddepladser

Mange af vores foretrukne værelser har en overflod af siddepladser, de er ofte udstyret med komfortable hynder, der tjener et praktisk formål, de behøver naturligvis ikke at overfylde rummet. Kan du se billedet ovenfor? Hvordan kan du lide den lysegrønne på sædehynder? Simpelthen uforglemmelig! Prøv at inkorporere dine puder i en matchende farve til resten af ​​dit interiør. De gentagne farver sikrer stilfuld ensartethed, de genererede resultater skaber et rent udseende, der er beroligende.

eksotisk-møblering-farverige-puder-åbent-værelse-design

Billedideer til opfriskning af opholdsområdet

I dette farverige opholdsområde ser vi puder i sommerlige farver som blå og koral. Manglen på dikkedarer, de moderne former og overflod af farver skaber den hyggelige stemning her.

soveværelse-eksotisk-seng-tæppe-pude-mønstret-flecth-møbler

Sublimt soveværelse

Dit soveværelse er din oase. Fortsæt og gør det. Gør det godt. Design det på den dekadente, afslappende måde! Det overdimensionerede sengegavl nedenunder i en fredelig blå og de store puder inviterer dig til at slappe af med en god bog i hånden.

Designideer-forfriskning-soveværelse-interiør-hvidt sengelinned

Hvad gør det næste soveværelse fantastisk? Maleriet ved siden af, platformsen og de blødeste grå farver gør det!

tropisk-soveværelse-seng-med-dekoreret-sengegavl-mønster-tapeter

En omhyggeligt udført seng kan også være fantastisk, især hvis sengetøjet holdes enkelt og sprødt. En anden fremtrædende funktion? Tapet med et tropisk mønster, der skaber en luftig atmosfære.

Strand-stil-badeværelse-møbler-i-spa-stil-dekorationer

Spa -stil badeværelse

Vi slutter dagens oversigt med to badeværelser i spa-stil, der bringer en ægte feriestemning i dit hjem. Badeværelset nedenunder har en række strand accenter, fra muslingekronen til det store tropiske blad på forfængelighed.

Glem ikke, at vigtigheden af ​​renlighed og orden på badeværelset er meget vigtig. Prøv at arrangere interessante objekter i attraktive containere eller kun vise det smukkeste af dine ting. Nedenfor ser vi pænt foldede blå håndklæder og andre flotte accenter i dette badeværelse.

Vi håber, at du nød dagens designideer og vores samling af nyttige tips til opfriskning af dit interiør. Nu er du klar til at lave en renovering af hjemmet og indrette dit interiør?

klare linjer-badeværelse-vask-bord-natursten

Previous Post
83 ideer til indirekte LED -loftsbelysning og smukke lyseffekter
Next Post
Penthouse i Soho, New York, Mercer 40’ers juvel