15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu použít vivint Alexa?



Shrnutí článku

Shrnutí článku

Jak mohu použít Alexa s mojí bezpečnostní kamerou? Chcete -li použít Alexa s vaší bezpečnostní kamerou, postupujte podle těchto kroků: Přejděte dolů z horní části a klikněte na Nastavení. Poté přejděte dolů a vyhledejte možnost kamery.

Jak mohu použít příkazy Alexa? Zde je několik základních příkazů Alexa: Požádejte o pomoc slovy „Alexa, pomoc“. Chcete -li ztlumit nebo inome, řekněte „Alexa, ztlumený“ nebo „Alexa, nepomoci“. Chcete -li zastavit nebo pozastavit, řekněte „Alexa, zastavte“ nebo „Alexa, drž hubu“. Můžete také změnit objem slovy „Alexa, nastavit hlasitost na 5“, „Alexa, hlasitější“ nebo „Alexa, otočit/dolů hlasitost“.

Jak přimět Alexa, aby hlídala svůj dům? Chcete -li nastavit Alexa Guard, otevřete aplikaci Alexa na vašem smartphonu, klepněte na více karty, vyberte Nastavení, přejděte dolů a klepněte na strážce, poté postupujte podle pokynů a nastavte detekci zvuku a povolte požadovaná upozornění.

Jak funguje hlasový příkaz Alexa? Amazon rozdělí vaše „objednávky“ na jednotlivé zvuky a odpovídá jim se slovními výslovnostmi v databázi. Identifikuje důležitá slova k porozumění úkolů a provádění odpovídajících funkcí.

Může Alexa zapnout můj bezpečnostní systém? Ano, Alexa Guard se integruje do vybraných systémů domácího zabezpečení. Můžete nastavit poplachové systémy a přijímat inteligentní upozornění ze systémů jako ADT, Adobe, Alarm Scout a Alarm. Použijte aplikaci Alexa, abyste mohli začít.

Vidíte přes kameru na Alexu? Chcete -li povolit monitorování domů, přejděte na Nastavení> Kamera> Monitorování domů. Poté klepněte na dlaždici fotoaparátu v inteligentním přístrojovém panelu a vyberte echo show, kterou chcete vidět živý pohled.

Musím říct Alexa před každým příkazem? Ne, nemusíte říkat „Alexa“ před každým příkazem. Jednoduše můžete požádat svého hlasového asistenta, aby zpomalil nebo urychlil změnou jeho názvu. Zde je návod, jak změnit jméno Alexa. Můžete se vyhnout opakování „Alexa“ pokaždé, když chcete něco udělat.

Jak spustím hlasové příkazy v Alexa? Přidejte dovednosti příkazu Trigger ve své aplikaci Alexa a povolte hlasové příkazy.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu použít Alexa s mojí bezpečnostní kamerou?

Chcete -li použít Alexa s vaší bezpečnostní kamerou, postupujte podle těchto kroků: Přejděte dolů z horní části a klikněte na Nastavení. Poté přejděte dolů a vyhledejte možnost kamery.

2. Jak mohu použít příkazy Alexa?

Mezi základní příkazy Alexa patří žádost o pomoc, ztlumení nebo odvrácení, zastavení nebo pozastavení a změna objemu. Například můžete říci „Alexa, pomoc“, „Alexa, ztlumená“, „Alexa, zastavit“, „Alexa, nastavit hlasitost na 5“ atd.

3. Jak přimět Alexa, aby hlídala svůj dům?

Chcete -li nastavit Alexa Guard, otevřete aplikaci Alexa na vašem smartphonu, klepněte na více karty, vyberte Nastavení, přejděte dolů a klepněte na stráž. Poté postupujte podle pokynů a nastavte detekci zvuku a povolte požadovaná upozornění.

4. Jak funguje hlasový příkaz Alexa?

Alexa rozdělí vaše „objednávky“ na jednotlivé zvuky a odpovídá jim slovními výslovnostmi v databázi. Identifikuje důležitá slova k porozumění úkolů a provádění odpovídajících funkcí.

5. Může Alexa zapnout můj bezpečnostní systém?

Ano, Alexa Guard se integruje do vybraných systémů domácího zabezpečení. Můžete nastavit poplachové systémy a přijímat inteligentní upozornění ze systémů jako ADT, Adobe, Alarm Scout a Alarm. Použijte aplikaci Alexa, abyste mohli začít.

6. Vidíte přes kameru na Alexu?

Chcete -li povolit monitorování domů, přejděte na Nastavení> Kamera> Monitorování domů. Poté klepněte na dlaždici fotoaparátu v inteligentním přístrojovém panelu a vyberte echo show, kterou chcete vidět živý pohled.

7. Musím říct Alexa před každým příkazem?

Ne, nemusíte říkat „Alexa“ před každým příkazem. Jednoduše můžete požádat svého hlasového asistenta, aby zpomalil nebo urychlil změnou jeho názvu. Můžete se vyhnout opakování „Alexa“ pokaždé, když chcete něco udělat.

8. Jak spustím hlasové příkazy v Alexa?

Chcete -li povolit hlasové příkazy v Alexa, přidejte dovednosti Trigger Command ve vaší aplikaci Alexa.

Jak mohu použít vivint Alexa?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Alexa s mojí bezpečnostní kamerou

Takže uděláme, že se chystáme přejít dolů z vrcholu. Klikněte na Nastavení nastavení. Budeme pokračovat. A přejděte dolů a hledáte kameru. A pak odtud jdeš

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít příkazy Alexa

Základní Alexa Commandsask o pomoc: "Alexa, pomozte."Ztlumený nebo inome: "Alexa, ztlumený" nebo, "Alexa, remote."Zastavit nebo pauza: "Alexo, zastavte" nebo, "Alexa, drž hubu."Změnit hlasitost: "Alexa, nastavte hlasitost na 5," "Alexa, hlasitější" nebo, "Alexa, otočte/dolů hlasitost."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Alexa, aby hlídala svůj dům

Jak nastavit Alexa strážte aplikaci Alexa na vašem smartphonu.Poté klepněte na kartu Více.Dále vyberte Nastavení.Poté přejděte dolů a klepněte na stráž.Dále klepněte na nastavení detekce zvuku.Poté klepněte na posuvník vedle upozornění, které chcete povolit.Nakonec klepněte na hotovo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje hlasový příkaz Alexa

Amazon rozdělí vaše „objednávky“ na jednotlivé zvuky. Poté konzultuje databázi obsahující výslovnost různých slov, aby zjistila, která slova nejvíce odpovídají kombinaci jednotlivých zvuků. Poté identifikuje důležitá slova, aby pochopila úkoly a vykonávala odpovídající funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa zapnout můj bezpečnostní systém

Alexa Guard se integruje s vybranými systémy domácí bezpečnosti, takže Alexa může nastavit poplachové systémy a v některých případech předává inteligentní upozornění. Udělejte Alexa Guard součástí vašeho bezpečnostního systému, jako jsou ADT, Adobe, Scout Alarm a prsten alarm. Chcete -li začít, použijte aplikaci Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte přes kameru na Alexu

Chcete -li povolit monitorování domů, přejděte do nastavení > Fotoaparát > Domácí monitorování. Chcete -li získat přístup k živému pohledu z vašeho palubního panelu: Klepněte na dlaždici fotoaparátu v inteligentním přístrojovém desku. Vyberte show Echo, ze které chcete vidět živý pohled.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím říct Alexa před každým příkazem

Ať už chcete, aby váš hlasový asistent zpomalil nebo urychlil, vše, co musíte udělat, je zeptat se. Nemusíš říkat "Alexa" probudit Amazonův hlasový asistent. Zde je návod, jak změnit jméno Alexa. Nemusíte dál říkat "Alexa…" pokaždé, když chcete, aby něco udělala.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spustím hlasové příkazy v Alexa

– Přidejte dovednosti spouštěcího příkazu do aplikace Alexa. – Propojte svůj účet Alexa s vaším spouštěčem.com účet. – Řekněte: Alexa, otevřený příkaz spouštěče. – Řekněte: Spusťte kalkulačku na kanceláři (místo toho použijte hlasový spoušť vlastního počítače "Kancelář") Tato dovednost funguje stejně jako původní dovednost TriggerCMD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá Alexa, když jí řeknete, aby hlídala dům

Pokud vlastníte Amazon Echo, můžete chránit svůj domov s funkcí s názvem Alexa Guard. Když je tato možnost povolena, Alexa vám pošle oznámení, pokud vaše ozvěna detekuje určité zvuky – jako je kouřové alarmy nebo rozbití skla – a pak vám umožní poslouchat jakékoli zvuky, které zvedly červenou vlajku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Alexu s mým poplachovým systémem

Otevřete aplikaci Amazon Alexa na vašem mobilním zařízení nebo přejděte na Alexa.Amazonka.com ve vašem webovém prohlížeči. Na domácím panelu uvidíte alarm.COM karta v horní části aplikace s tlačítkem účtu odkazu. Klepněte na odkaz na účet. Chcete -li dokončit propojení vašeho účtu, přejděte dolů na propojení účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa říct, kdy se vrátím domů

Umístění: Používání aplikace Alexa na vašem smartphonu může Alexa vědět, kdy dorazíte nebo opustíte svůj dům. To je dobré pro uvítací domov nebo opouštím rutinu, která upravuje váš inteligentní termostat, zapne světla a začne přehrávat hudbu, když přijdete domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit IP kameru na Alexa

Řekněte: „Alexa, show [název fotoaparátu]“, do show nebo fire tv, na který si ji chcete prohlédnout. Objeví se živý zdroj vašeho fotoaparátu. Pokud je k dispozici obousměrná řeč, můžete klepnout na tlačítko mikrofon a slyšet s kýmkoli v zorném poli kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není na Alexu podporován živý pohled

Pokud obdržíte chybovou zprávu "Živý pohled není na tomto zařízení podporován, “to znamená, že si nemůžete zobrazit živý pohled v mobilní aplikaci Alexa. Stále si můžete užít živé výhledy z ostatních zařízení s podporou Alexa, včetně echo show, ohnivých televizorů a tabletů Fire. Zobrazit všechny často kladené otázky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí Alexa říkat dobře po každém příkazu

Zde je dobrá zpráva – uživatelé mohou zabránit Alexa v tom, aby říkala „OK“ povolením krátkého režimu. V tomto režimu Alexa sleduje všechny příkazy s krátkým pípnutím místo hlasové reakce. Zde je návod, jak povolit krátký režim: > Otevřete aplikaci Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím pokaždé říct hej Alexa

Amazon dnes dává Alexu snad jeho nejužitečnější aktualizaci od svého založení: nyní můžete mluvit s asistentem bez "Ahoj Alexa" pro každý příkaz. Funkce, volaná…

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál t Alexa reagovat na můj hlasový příkaz

Ujistěte se, že nastavení mikrofonu zařízení Amazon Alexa je nastaveno na zapnuto. Na aplikaci Amazon Alexa změňte název zařízení Alexa, který je nastaven na zvukový lištu nebo bezdrátový reproduktor na jiný název zařízení. V závislosti na názvu zařízení Alexa je přesnost rozpoznávání Amazonu.com, inc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak uděláte Alexa Trigger

Klepněte na ikonu plus v pravém horním rohu. Zadejte název rutiny a klepněte na další. Vyberte, co bude použito ke spuštění rutiny (viz níže pro některé možnosti) a klepněte na další. Vyberte si akce, které chcete, aby Alexa podnikla (viz níže na nich více) a klepněte na další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Alexa, aby udělala upozornění vetřelce

Jak nastavit Alexa Intruder Alerts: Otevřete aplikaci Alexa.Klikněte na nabídku vlevo nahoře a poté klikněte na rutiny.Přidejte rutinu stisknutím tlačítka +.Poté zvolte hlas a vyplňte mezeru po Alexu, aby vaše zařízení spustila, když řeknete "Upozornění vetřelce," nebo cokoli byste raději řekli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zavolá Alexa 911, pokud řeknete Intruder Alert

Alexovy schopnosti a omezení během nouze

Alexa nemůže přímo zavolat 911. Vyžaduje další doplňky. Alexa může volat telefonní čísla ve vašem seznamu kontaktů, včetně nouzových kontaktů. Alexa může aktivovat dovednosti související s nouzi, jako je Ask My Buddy nebo SOS rodina.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj alarm nepracuje na Alexu

Vypněte zařízení Alexa, odpojte jej, počkejte tři minuty a poté jej zapojte a znovu jej zapněte. To může vyřešit různé problémy s softwarem a internetem. Restartujte svůj internetový router. Špatné připojení k internetu by mohlo způsobit poruchu vašeho alarmového alarmu Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě Alexa probudit s alarmem

Pomocí hlasu vytvořte alarmy s Alexou. Chcete -li spravovat alarmy, použijte sekci připomenutí a alarmů v aplikaci Alexa. "Nastavte alarm na [čas]."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa slyšet vše, co říkáte doma

Alexa je vždy naslouchací zařízení, což znamená, že technicky vždy poslouchá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mi Alexa říct, jestli je někdo v mém pokoji

Odpověď: Alexa Intruder Alert je velmi skutečná služba, která může být skvělým prvním krokem v ochraně vás a vaší rodiny, pokud jste doma, když se někdo vloupá dovnitř. Stejně jako u jiných programovatelných funkcí Alexa vám upozorňuje vetřelce vybrat si aktivační frázi, která vyvolá Alexa odpověď podle vašeho výběru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět svou IP kameru naživo

Jak na dálku zobrazit svou IP fotoaparát prostřednictvím IP adresy prohlížeče vašeho fotoaparátu.Otevřete webový prohlížeč a zadejte adresu IP.Přejít na nastavení > ZÁKLADNÍ > Síť > Informace pro nalezení čísla portu HTTP používané kamerou.Po změně portu budete muset restartovat kameru, abyste změny uložili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k živému pohledu na aplikaci Alexa

Poznámka: Chcete -li získat přístup k živému pohledu na vaši show Echo v aplikaci Alexa, musí být na vaší echo show povoleno monitorování domů. Chcete -li povolit monitorování domů, přejděte do nastavení > Fotoaparát > Domácí monitorování. Chcete -li získat přístup k živému pohledu z vašeho palubního panelu: Klepněte na dlaždici fotoaparátu v inteligentním přístrojovém desku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué se llama CCTV con circuito cerrado??
Next Post
Jak mohu změnit baterii v mém ADT SafeWatch Pro Custom?