15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smarte møbler til stuer fra Minotti

trendy-møbler-stue-beige-brun-farveskema

Hvert moderne interiør kommer primært med matchende Møbler til stue defineret – så beboerne og deres gæster vil føle sig godt tilpas. Derfor komplimenterer Minotti -møbler enhver indretning. De flotte elementer i de smarte møbler giver en varm følelse og skaber en behagelig og hjemlig atmosfære. Takket være årtiers erfaring, talentfulde designere og omhyggelig forskning har møbelfirmaet skabt virkelig unikke designs.

Møbler til stuer fascinerer med elegant design

Glas-sidebord-lysegrå-polstret-sofa-stue

det Møbler til stue von Minotti fascinerer og inspirerer alle rundt om i verden, der er interesseret i indretning og leder efter kunstneriske indretningsidéer. Hver stue drager fordel af et ædelt farveskema, enkle former og behagelige stoffer. Brune, naturlige toner, polstrede sofaer, elegante læderbeklædte stole og ternet pudebetræk kontrast med dekorative elementer i stærke farver – blå, gul, orange. Designerne ser det som deres mission at gøre disse fremragende møbler mere komfortable og kvalitative end nogensinde, de stræber efter at skabe en drømmestue, der fuldt ud opfylder kundens forventninger.

Møbler til stuer – virksomhedens historie

lys-beige-møbler-til-stue

Det hele startede i 1950, da Alberto Minotti grundlagde virksomheden for Møbler til stue  Grundlagt. Takket være dets ekstremt originale design og originale detaljerede detaljer tog det ikke lang tid, før det blev populært. På bare ti år er den lille familievirksomhed vokset til en stor virksomhed. Under alle omstændigheder var Roberto og Renato Minotti dem, der efterfølgende overtog virksomheden og gjorde det kendt verden over i 1980’erne.

Kunstnerisk tilgang til produktionen

blå-dageseng-sort-skab-stue

 De to brødre bragte ekstraordinære samlinger sammen på markedet. Deres kunstneriske og innovative teknikker har bidraget meget til virksomhedens voksende popularitet. Den traditionelle produktion kan genkendes ved møblerne. Minottis produktionsproces er baseret på eksperimentering og gamle fremstillingsteknikker. Denne utroligt vellykkede kombination er årsagen bag de unikke møbler af Minotti.

 Møbler til stue-elegant krystal lysekrone

Møbler-til-stue-elegante-krystal-lysekroner

Grå polstret sofa-Minotti-kollektion

grå-polstret-sofa-Minotti-kollektion

Grå hjørnesofa i stuen

Hjørnesofa-lys-lilla-vægbelysning-stue

Luksuriøs stuen møbler-grøn lænestol

luksus-stue-møbler-grøn-lænestol

Azure -farvefarveaccenter i stuen

Azure-blå-stol-farve accenter-stue

Previous Post
26 billeder af badeværelser med træ accenter
Next Post
Forskøn forlængelsesvæggen – dekorere ideer til mere pepp og stil