15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seje ideer til gangdesign

kreativ-væg-tatovering-lilla-skab-gang-design-ideer

Hvis du leder efter nye ideer til gangdesign, er vi her for at hjælpe – vi har nogle spændende forslag og tips til, hvordan du opretter et interessant og nyttigt indretning.

Ideer til gangdesign – organisation

elegant lyserød konsolbordgang

Når dine gæster ankommer, er gangen den første del af lejligheden eller huset, de ser. Det er derfor vigtigt at bruge gangen til at komme med en klar erklæring om den indvendige stil, du har valgt for hele interiøret. Vores Ideer til gangdesign tilbyde forskellige kreative løsninger til alle faciliteter – fra moderne til traditionelle. Samtidig er gangen traditionelt meget smal, og der er ikke meget lagerplads. Du skal derfor maksimere pladsen. Den første og fremmeste regel er – find nok opbevaringsplads og hold gangen ryddig. Du har stort set to muligheder – enten kan du bygge i et skab – og derefter holde selve gangen så enkel som muligt eller organisere skoskabene og tøjstativene på en interessant måde.

Ideer til gangdesign – vægmaling

Stengulv-gang-blå-vægmaling

Hvis du har en smal gang, skal du vælge en lys farve. Sort og hvide striber er velegnede til veloplyste, solrige gange, især huse. Lysekroner eller vedhængslamper er et must. Hvis du hænger et stort spejl i en smal gang, ser rummet større ud. For en bedre effekt kan du tilføje subtile væglamper over spejlet. Hvis du er ude efter Ideer til gangdesign ser, tjek disse, der passer til størrelsen og formen på din egen gang. Interessante farverige væg -tatoveringer kan tjene som accenter. Når vægmærkatets farver er koordineret med gulvtæppet, er dette en perfekt kombination.

Idéer til entrédesign – vælg gulv og loft

klassisk stil-gang-design-trægulv

Gulvbelægningen til korridoren skal være den samme som i de andre rum. Hvis du har forskellige gulvbelægninger, skal du lægge gangen ud efter det rum, der oftest er med døren åben / stue for eksempel /. det Ideer til gangdesign altid have det rigtige loft – uanset om det er enkelt / puristisk og minimalistisk indretning /, eller med dekoration og ornamenter / traditionel og kongelig stil / – er det nedhængte loft en god mulighed.

Idéer til entrédesign – valg af de rigtige møbler

ultra-moderne-minimalistisk-interiør-gang-design

Konsolbordet og spejlet er normalt inkluderet, men hvorfor så ikke dække toiletbordet op med en stol, en reol eller bare en fotovæg som dekoration i stedet? Vær kreativ og lad dig lede af vores forslag.

Kreativt entrédesign med ideer til opbevaringsplads

interessant-gang-design-hemmelighedsfulde-ideer

Mørkt farveskema på gangen

mørke striber vægmærke gang

Beige-brun farveskema og interessant gangform

beige-brun farveskema gangdesign

Bogreol på gangen

Ideer til opbevaring af bogreol

Lænestol i rattan på gangen

Entré rattan lænestol

Gang med glasgulv

Glasgulv entre design luksus hus

Previous Post
Vægmaling i soveværelset – 105 ideer til afslappende nætter
Next Post
10 designtips og billedideer til at opfriske dit interiør