15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je LifeLock ve vlastnictví společnosti Equifax?

Shrnutí článku: LifeLock – Komplexní recenze

1. Vlastnictví LifeLock: LifeLock je ve vlastnictví Gen Digital Inc., nadnárodní softwarová společnost se sídlem v Tempe, Arizoně a Pražce, Česká republika. Specializují se na poskytování softwaru a služeb kybernetické bezpečnosti.

2. Důvěryhodnost LifeLock: Společnost Lifelock nabízí jednu z nejlepších záruk na zpětné peníze na trhu, což zákazníkům umožňuje vyzkoušet si své roční plány na celých 60 dní před závazkem. Existují však oblasti, kde jejich výrobky mohou chybět ve srovnání s konkurenty.

3. Úvěrový úřad používaný společností LifeLock: LifeLock poskytuje komplexní služby, včetně upozornění v reálném čase, monitorování tmavého webu a monitorování úvěrů. Nabízejí monitorování úvěrů prostřednictvím Equifaxu na nižších úrovních plánu a prostřednictvím Equifax, TransUnion a Experian pro prémiové členství.

4. Lifelock vs. Experian: LifeLock je ideální pro jednotlivce, kteří dávají přednost hands-off přístupu k monitorování identity a úvěrů, zatímco Experian je dostupnější možností pro ty, kteří nechtějí utrácet příliš mnoho za ochranu krádeží identity.

5. Kontroverze LifeLock: V roce 2010 byla Federální obchodní komise za klamavou reklamu pokutováno Lifelock pokutu Federální obchodní komise. Byli obviněni z zavádějících spotřebitelů tím, že si nárokovali 100% záruku proti všem formám krádeže identity.

6. Porušení dat LifeLock: Norton Lifelock nedávno zažil porušení dat, připisoval je útoku na přihlašovací pověsti a tvrdil, že jejich systém nebyl na vině. Porušení však vyústilo v vystavení tisíců podrobností uživatelů.

7. Nevýhody LifeLock: Jednou nevýhodou LifeLock je, že pouze jeden úvěrový úřad je sledován s plány nižší úrovně a zákazníci se musí rozhodnout pro nejdražší plán pro sledování všech tří úvěrových úřadů. To může vést k tomu, že potenciální případy podvodu budou bez povšimnutí, pokud společnost hlásí pouze předsednictvu, která není monitorována.

Unikátní otázky:

1. Jak se LifeLock porovnává s jinými službami ochrany proti krádeži identity?

LifeLock nabízí komplexní škálu služeb, ale je důležité je porovnat s ostatními poskytovateli, aby nalezl nejvhodnější pro individuální potřeby.

2. Jsou k dispozici nějaké recenze nebo posudky zákazníků pro LifeLock?

Zpětná vazba zákazníka může hrát klíčovou roli při měření účinnosti a spolehlivosti služeb LifeLocku.

3. Jak funguje funkce monitorování úvěru společnosti Lifelock?

Pochopení funkčnosti monitorování úvěrů LifeLocku může uživatelům pomoci učinit informované rozhodnutí o správném plánu pro jejich potřeby.

4. Může mi LifeLock pomoci obnovit moji identitu, pokud je to odcizeno?

Znalost rozsahu podpory poskytuje LifeLock v případě krádeže identity, může potenciálním zákazníkům poskytnout klid mysli.

5. Nabízí LifeLock jakékoli další funkce na ochranu před online hrozbami, jako je phishing nebo malware?

Mít komplexní porozumění ochranným opatřením, které LifeLock nabízí, může uživatelům pomoci posoudit celkovou hodnotu jejich služeb.

6. Jak zpracovává LifeLock narušení dat a oznámení ovlivněných zákazníků?

Vědět, jak LifeLock reaguje na porušení a komunikuje se zákazníky, může mít dopad na úroveň důvěry zákazníků ve službě.

7. Může být společností LifeLock používán podniky k ochraně svých zaměstnanců před krádeží identity?

Zkoumání potenciálu pro předplatné na úrovni podnikání pro LifeLock může pomoci osobám s rozhodovací pravomocí posoudit jeho vhodnosti pro ochranu identity svých zaměstnanců.

8. Jak se ceny LifeLocku ve srovnání s jinými službami ochrany proti krádeži identity?

Posouzení nákladů na plány Lifelocku ve vztahu k jejich funkcím může jednotlivcům pomoci učinit informované finanční rozhodnutí.

9. Existují nějaké alternativy k LifeLocku, které nabízejí podobné služby?

Zkoumání různých poskytovatelů může uživatelům pomoci porovnat jejich nabídky a najít to nejlepší pro jejich potřeby.

10. Jaká opatření má LifeLock, aby zajistil soukromí a zabezpečení údajů o zákaznících?

Pochopení postupů ochrany údajů společnosti LifeLock může zajistit uživatele o bezpečnosti jejich osobních údajů.

11. Poskytuje LifeLock jakékoli vzdělávací zdroje nebo pokyny k prevenci krádeže identity?

Přístup ke vzdělávacím materiálům může uživatelům pomoci podniknout proaktivní kroky k ochraně jejich identity, nad rámec služeb poskytovaných společností LifeLock.

12. Lze LifeLock použít mezinárodně, nebo je omezen na konkrétní země?

Vědět, zda jsou služby společnosti Lifelock k dispozici po celém světě, může být zásadní pro jednotlivce, kteří často cestují nebo žijí v zahraničí.

13. Jsou rodinné plány k dispozici prostřednictvím LifeLock?

Rodiny mohou těžit z komplexního plánu ochrany, který zahrnuje více jednotlivců. Objasnění, zda takové možnosti existují s LifeLockem, může ovlivnit proces rozhodování.

14. Jak často LifeLock aktualizuje svůj systém a algoritmy, aby se přizpůsobil vyvíjejícím se hrozbám?

Vědět, zda je LifeLock proaktivní ve svém přístupu k pobytu před vznikajícími hrozbami, může poskytnout nahlédnutí do účinnosti jejich služeb.

15. Může LifeLock pomoci v případě krádeže identity související s daně?

Krádež identity související s daněmi je rostoucí obava. Pochopení, pokud LifeLock nabízí konkrétní podporu v této oblasti, může být pro potenciální zákazníky cenné.

Je Lifelock ve vlastnictví společnosti Equifax?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká společnost vlastní LifeLock

Gen DigitalFelock / Parent Organization Digital Inc. je nadnárodní softwarová společnost, která se spolupracovala v Tempe, Arizoně a Praze, Česká republika. Společnost poskytuje software a služby kybernetické bezpečnosti. Gen je společnost Fortune 500 a člen indexu akciového trhu S&P 500. Wikipedia

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze důvěryhodné LifeLock

Existuje několik oblastí, kde mezi svými konkurenty vyniká LifeLock, ale existují i ​​některé oblasti, kde jeho výrobky chybí. LifeLock má jednu z nejlepších záruk na peníze, které jsme našli v oboru, s celými 60 dní, než si můžete vyzkoušet jejich roční plány, než se zavážete na celý rok služby.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co úvěrová kancelář LifeLock používá

Funkce LifeLock:

Plány LifeLock poskytují komplexní služby, které zahrnují upozornění v reálném čase, monitorování tmavého webu a monitorování úvěrů. Nabízejí monitorování úvěrů pouze prostřednictvím Equifaxu na nižších úrovních plánu a prostřednictvím Equifaxu, TransUnion a Experian pro prémiové členství.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který z nich je lepší LifeLock nebo Experian

LifeLock je skvělý pro lidi, kteří chtějí hands-off přístup k monitorování identity a úvěrů. Ale budete muset zaplatit navíc, abyste získali některé nezbytné bezpečnostní funkce. Experian je naproti tomu cenově dostupnou možností pro lidi, kteří nechtějí příliš utratit za nástroj ochrany proti krádeži ID.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je kontroverze LifeLock

Federální obchodní komise v březnu 2010 byla společností Lifelock pokutována 12 miliony dolarů za klamavou reklamu. FTC nazvala předchozí marketingové nároky společnosti zavádějící spotřebitele tím, že tvrdila, že je 100% zárukou proti všem formám krádeže identity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má LifeLock někdy porušení dat

ZDARMA digitální život a technologické triky, které vás učiní chytřejším

Norton Lifelock nedávno utrpěl porušení dat a společnost tvrdí, že její systém nebyl na vině. Tvrdí, že porušení bylo výsledkem útoku na uplatnění pověření. V každém případě byly vystaveny tisíce podrobností uživatelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda LifeLock

Nevýhody. Pouze jeden úvěrový úřad je monitorován s prvními třemi plány. Musíte ponořit a zaplatit za nejdražší plán na sledování všech tří kreditních kanceláří. Protože ne všechny společnosti se hlásí ke všem třem úřadům, mohlo by existovat podvod, o kterém jste si uvědomili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je LifeLock dobrá věc

LifeLock poskytuje rozsáhlé monitorování a upozornění, což je užitečné, pokud nemáte čas nebo touhu sledovat svůj vlastní kredit a další účty za podezřelou činnost. Prohledává také tmavý web pro vaše data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je experian mnohem vyšší než Equifax

Proto má Experian mírnou výhodu nad Equifaxem, protože má tendenci důkladněji sledovat nedávné vyhledávání kreditu. Například Experian obsahuje následující informace ve zprávě o kreditu: Osobní údaje – Jakákoli informace, která lze použít k identifikaci vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dát SSN LifeLocku

Ano, LifeLock chrání vaše číslo sociálního zabezpečení a další citlivá data. Za tímto účelem monitoruje vaše účty sociálních médií, webové stránky, které navštívíte, vaše finanční účty a další místa, která mají vaše osobní údaje pro náznaky, že vaše identita mohla být odcizena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může LifeLock pomoci, pokud moje identita již byla ukradena

Některé produkty nabízejí předchozí nápravu krádeže identity ("Pidr") během vašeho členství. Pokud má váš produkt tuto funkci a máte kvalifikaci "Předchozí událost odcizená identita" Jak je definováno níže, musíte kontaktovat členské služby LifeLock na čísle 1-800-607-9174 o pomoc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je žalován Lifelock

Podle podmínek vypořádání FTC v roce 2015 se společností Lifelock souhlasil s tím, že zaplatí 100 milionů dolarů – 68 milionů USD bylo vyčleněno na poskytnutí vrácení peněz spotřebitelům, kteří byli součástí žaloby na hromadu, která učinila podobná obvinění jako ty, které byly uvedeny v FTC. stížnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Byl LifeLock někdy napaden

Nortonlifelock potvrdil, že její systémy zůstávají bezpečné a nebyly napadeny, ale účty zákazníků byly podrobeny neoprávněnému přístupu. NortonlifeLock uvedl, že kompromitované účty obsahovaly informace, jako jsou křestní jména, příjmení, telefonní čísla a adresy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chrání LifeLock vaše číslo sociálního zabezpečení

Ano, LifeLock chrání vaše číslo sociálního zabezpečení a další citlivá data. Za tímto účelem monitoruje vaše účty sociálních médií, webové stránky, které navštívíte, vaše finanční účty a další místa, která mají vaše osobní údaje pro náznaky, že vaše identita mohla být odcizena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které kreditní skóre je nejpřesnější

Jednoduše řečeno, neexistuje žádné „přesnější“ skóre, pokud jde o přijetí vašeho skóre z hlavních úvěrových kanceláří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který úvěrový úřad je nejpřesnější

Přestože je Experian největší úvěrový úřad v U.S., TransUnion a Equifax jsou široce považovány za stejně přesné a důležité. Pokud jde o kreditní skóre, existuje jasný vítěz: Skóre FICO® se používá v 90% rozhodnutí o půjčování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je problém s LifeLockem

Lifelock souhlasil, že zaplatí 100 milionů dolarů na vypořádání obvinění, že to "Mláta spotřebitelů s klamnou reklamou" a nepodařilo se stanovit a udržovat správné požadavky na zabezpečení informací na ochranu citlivých dat svých uživatelů, FTC oznámila minulý čtvrtek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který ze 3 kreditních skóre je obvykle nejvyšší

Na kterých kreditních skóre záleží nejvíce, zatímco není přesná odpověď, na které úvěrové skóre je nejvíce, věřitelé mají jasný oblíbený: FICO® skóre se používá ve více než 90% rozhodnutí o půjčování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které kreditní skóre záleží na přepravě nebo equifaxu

Žádné kreditní skóre z žádného z úvěrových kanceláří není cennější nebo přesnější než jiné. Je možné, že věřitel může přitahovat k jednomu skóre nad druhým, ale to nutně neznamená, že skóre je lepší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povídají věřitelé na Equifax nebo TransUnion

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Banky se dívají na TransUnion nebo Equifax

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který ze 3 kreditních skóre je nejdůležitější

Skóre FICO® používá 90% nejlepších věřitelů, ale přesto neexistuje jediné kreditní skóre nebo systém bodování, který je nejdůležitější. Ve velmi reálném způsobu je skóre, na kterém je nejdůležitější, skóre, které používal věřitel ochotný vám nabídnout ty nejlepší podmínky půjčování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je důvěryhodnější převod nebo equifax

4. Je equifax přesnější než skóre TransUnion z Equifaxu a TransUnion jsou stejně přesné, protože oba používají své vlastní bodovací systémy. Obě úvěrové agentury poskytují přesné skóre a podle toho, kdo váš věřitel rozhodl, poskytne vhodné informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které skóre je vyšší equifax nebo tranzinion

Ani skóre není víceméně přesné než ostatní; Vypočítávají se pouze z mírně odlišných zdrojů. Vaše kreditní skóre Equifax je pravděpodobnější, že se objeví nižší než vaše TransUnion, kvůli rozdílů v hlášení, ale „spravedlivé“ skóre z TransUnionu je obvykle „spravedlivé“ napříč deskou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které kreditní skóre je obvykle vyšší překlad nebo equifax

Ani skóre není víceméně přesné než ostatní; Vypočítávají se pouze z mírně odlišných zdrojů. Vaše kreditní skóre Equifax je pravděpodobnější, že se objeví nižší než vaše TransUnion, kvůli rozdílů v hlášení, ale „spravedlivé“ skóre z TransUnionu je obvykle „spravedlivé“ napříč deskou.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué timbre es compatible con el timbre de anillo??
Next Post
Fungují přepínače inteligentních osvětlení bez Wi-Fi?