15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fungují přepínače inteligentních osvětlení bez Wi-Fi?

Souhrn:

Inteligentní přepínače pro domácí osvětlení budou i nadále fungovat, i když je vaše domácí síť dole. Bez připojení Wi-Fi však budou high-tech rysy inteligentních přepínačů nedostupné. Budete je moci použít pouze k zapnutí a vypnutí světla, podobně jako standardní spínač světla.

Inteligentní žárovky na druhé straně vyžadují spojení Wi-Fi. Pokud vaše Wi-Fi zhasne, nebudou dostupné inteligentní funkce vaší žárovky, jako je ovládání prostřednictvím telefonu nebo asistenta hlasového asistenta.

Pokud se ocitnete bez připojení k internetu, můžete svůj inteligentní přepínač používat stisknutím tlačítka na rozbočovači. Toto tlačítko může zapnout nebo vypnout vaše elektrická zařízení. Kromě toho můžete přistupovat k IP adrese vašeho inteligentního přepínače přes počítač a ovládat vaše zařízení odtud.

Inteligentní spínače lze použít ručně, stejně jako tradiční vestavěné přepínače. Poskytují větší kontrolu nad osvětlením vašeho domova, fanoušků a pevnými spotřebiči.

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící drát, dráty „in“, dráty „ven“ a neutrální drát. Zatímco většina domů má tyto dráty, starší domy postavené před 80. roky nemusí mít neutrální dráty. Neutrální drát je obvykle bílý barvu.

Chcete -li používat inteligentní přepínač, musí váš telefon spustit Android 4.3 nebo iOS 4.2.1 nebo později. Umožňuje přenášet data z zařízení Android a iOS přes Wi-Fi, kabelem USB nebo prostřednictvím PC nebo MAC.

Jednou z nevýhod inteligentních žárovek jsou jejich vyšší náklady ve srovnání s běžnými žárovkami. Standardní žárovky obvykle stojí kolem dolaru, zatímco bez inteligentní LED žárovky stojí kolem 5 $. Inteligentní žárovky, na druhé straně, mohou stát kolem 15 USD, kromě dalších výdajů na centrum.

Otázky:

  1. Mohou inteligentní přepínače fungovat bez Wi-Fi?
    Ano, inteligentní přepínače mohou stále fungovat bez Wi-Fi. Jejich špičkové funkce však nebudou k dispozici a můžete je použít pouze k zapnutí a vypnutí světla, protože byste měli běžný spínač světla.
  2. Můžete zapnout inteligentní světla bez Wi-Fi?
    Ne, inteligentní žárovky vyžadují funkci Wi-Fi připojení. Pokud vaše Wi-Fi zhasne, nebudete moci ovládat inteligentní funkce své žárovky prostřednictvím telefonu nebo asistenta hlasového asistenta.
  3. Jak mohu použít inteligentní přepínač bez internetu?
    Pokud nemáte připojení k internetu, stále můžete použít inteligentní přepínač stisknutím tlačítka na rozbočovači k zapnutí nebo vypnutí elektrických zařízení. Alternativně můžete přistupovat k IP adrese vašeho inteligentního přepínače přes počítač a ovládat vaše zařízení odtud.
  4. Mohu použít inteligentní spínač světla ručně?
    Ano, inteligentní spínače světla lze použít ručně přímým zapnutím a vypnutím světla. Slouží jako náhrada pro tradiční vestavěné přepínače a nabízejí další kontrolu nad osvětlením vašeho domu, fanoušci a tvrdými spotřebiči.
  5. Co je vyžadováno pro inteligentní přepínač?
    Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící drát, dráty „in“, dráty „ven“ a neutrální drát. Zatímco většina domů má tyto dráty, starší domy postavené před 80. roky nemusí mít neutrální dráty. Neutrální drát je obvykle bílý barvu.
  6. Co potřebuje chytrý přepínač?
    Chcete -li používat inteligentní přepínač, musí váš telefon spustit Android 4.3 nebo iOS 4.2.1 nebo později. Data můžete přenášet z zařízení Android a iOS přes Wi-Fi pomocí kabelu USB nebo prostřednictvím PC nebo MAC.
  7. Jaké jsou nevýhody inteligentních světel?
    Jednou z hlavních nevýhod inteligentních žárovek jsou jejich vyšší náklady ve srovnání s běžnými žárovkami. Standardní žárovky náklady kolem dolaru, ne-inteligentní LED žárovky stojí kolem 5 $ a inteligentní žárovky mohou stát kolem 15 USD, s výjimkou dalších výdajů na rozbočovač.

Fungují přepínače inteligentních světel bez Wi-Fi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou inteligentní přepínače fungovat bez Wi-Fi

Inteligentní přepínače pro domácí osvětlení budou i nadále fungovat, i když je vaše domácí síť dole. Ale jejich high-tech funkce bude chybět, budete je moci použít pouze k zapnutí a vypnutí světla, stejně jako standardní spínač světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zapnout inteligentní světla bez Wi-Fi

Pokud wi-fi vyjde, budou inteligentní žárovky fungovat, pokud vaše Wi-Fi vyjde ven, inteligentní rysy vaší žárovky nebudou fungovat. To znamená, že nebudete moci zapnout/vypnout světlo prostřednictvím telefonu nebo prostřednictvím hlasového asistenta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít inteligentní přepínač bez internetu

Pokud se v této situaci ocitnete, můžete použít inteligentní přepínač bez internetu stisknutím tlačítka na rozbočovači. Tlačítko na rozbočovači zapne nebo vypne vaše elektrická zařízení. Počítač můžete také použít k přechodu na IP adresu vašeho inteligentního přepínače a poté ovládat svá zařízení odtud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít inteligentní spínač světla ručně

Inteligentní přepínače jsou navrženy jako přímé náhrady pro tradiční vestavěné přepínače. Ano, stále můžete zapnout a vypnout svá světla, stejně jako vždy, ale tyto inteligentní přepínače vám poskytují mnohem větší kontrolu nad osvětlením vašeho domova, stejně jako fanoušci a tvrdé spotřebiče.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je vyžadováno pro inteligentní přepínač

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící vodič, vodič „in“, „ven“ drát a neutrální drát. Většina domů má in, ven a pozemní dráty, ale některé domy postavené před 80. roky nemají neutrální dráty. Obvykle je neutrální vodič bílý vodič (nebo skupina bílých vodičů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuje Smart Switch

Poznámka: Chcete -li používat Smart Switch, musí váš telefon spustit Android 4.3 nebo iOS 4.2. 1 nebo později. Data můžete přenášet z zařízení Android a iOS přes Wi-Fi, kabelem USB nebo s PC nebo Mac. Vyberte si metodu, se kterou se cítíte nejpohodlnější, a nechte Smart Switch udělat zbytek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních světel

Největší nevýhodou inteligentních žárovek je, že jsou mnohem dražší než běžné žárovky. Od tohoto psaní stojí standardní žárovka o dolar, zatímco ne-chytrá LED žárovka stojí kolem 5 $. Inteligentní žárovka stojí kolem 15 USD a to nepočítá další výdaje na rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane v chytrém domě, když internet vyjde

Pravda o inteligentních domovech

Jak však bylo uvedeno výše, inteligentní domov není považován za zcela zbytečný, když je připojení k internetu dole. Ve většině případů budou inteligentní zařízení nadále fungovat. Nebudete je však moci ovládat ani přistupovat k žádným funkcím, které vyžadují připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete použít inteligentní přepínač

Inteligentní spínač světla nahrazuje existující spínač světla. Když to propojíte s bezdrátovou sítí vašeho domova, můžete to vypnout a na dálku nebo prostřednictvím hlasových asistentů. Vaše žárovky nemusí být inteligentní světla, prostě musí být světla připojená k tomuto spínači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je vyžadováno pro přepínač inteligentního světla

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící vodič, vodič „in“, „ven“ drát a neutrální drát. Většina domů má in, ven a pozemní dráty, ale některé domy postavené před 80. roky nemají neutrální dráty. Obvykle je neutrální vodič bílý vodič (nebo skupina bílých vodičů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ponechání zapnuto světla pro inteligentní žárovku používat elektřinu

Krátká odpověď na tuto otázku zní: „Ano, ano.„Je však důležité pochopit kontext. Inteligentní světla jsou „upírská zařízení“, což znamená, že používají elektřinu, i když jsou vypnutá nebo v pohotovostním režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nebude Smart Switch fungovat

Nejlepší způsob, jak to opravit, je aktualizace nebo přeinstalování aplikace. Můžete jít do obchodu Play v telefonu a jednoduše aktualizovat Smart Switch. Alternativně můžete odinstalovat inteligentní přepínač z telefonu, restartovat jej a znovu přehrávat obchod a znovu nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda inteligentního přepínače

Spínače nevýhody na inteligentní světlo:

Nemusí pracovat ve starších domovech kvůli potřebě neutrálního drátu. Existuje několik řešení, ale nejsou ideální. Inteligentní přepínače obvykle stačí zapnout a vypnout světla. Nemůžete měnit barvy, pokud nemáte inteligentní žárovku a inteligentní přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji nainstalovat přepínač inteligentního světla

Tipy pro instalaci inteligentního spínače osvětlení, jaký druh existujícího nastavení přepínače stěn máte, a zkontrolujte kabeláž.Vyberte požadovaný inteligentní přepínač.Odstraňte starý spínač.Připojte dráty na novém zařízení Smart Switch k vodičům ve zdi.Opatrně je vyzkoušejte.Připojte je k vaší domácí síti WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní světla zvyšují účet za elektřinu

Inteligentní světla používají méně elektřiny

Porovnejte to s žárovkami CFL, které jsou pouze 25-30% efektivnější než žárovky. V obou scénářích inteligentní LED diody používají méně elektřiny a plýtvání méně energie jako teplo a zároveň poskytují stejnou kvalitu světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s inteligentními světly, když vyjde síla

Inteligentní světla

Od automatizace harmonogramu osvětlení až po zaměstnávání LED inteligentních žárovek je to jen několik výhod inteligentního systému osvětlení domácího osvětlení. Jak již bylo řečeno, zatímco tato světla jsou chytrá, jsou v podstatě stejná jako jakákoli jiná světla během výpadku napájení, což znamená, že odejdou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních domácích zařízení

Nevýhody, že máte inteligentní zařízení ve vašem domovském propojení systémů od různých dodavatelů. Mnoho výrobců vyvíjí discingt systémy, což ztěžuje integraci nových zařízení s vašimi stávajícími systémy jinou značkou.Systémy mohou být nákladné.Tato zařízení mají bezpečnostní nedostatky a lze je hacknout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje internet stále, když je napájení venku

Bezdrátový přístup k internetu se spoléhá na zařízení, která vyžadují napájení, jako jsou naše věže v terénu nebo routery v domácnosti. Když napájení zhasne, tato zařízení přestanou fungovat, což znamená, že ztratíte spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít inteligentní přepínač bez kabelu

Přepínač s Smart Switch Samsung

S Smart Switch Samsung můžete přepínat bezdrátově nebo prostřednictvím kabelu. To není jen pro chytré telefony, ale také pro tablety Samsung. Smart Switch zkopíruje vaše stará data a automaticky je zkopíruje do nového zařízení. To znamená, že vaše data budou stále také na starém zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody přepínačů inteligentních světel

Spínače nevýhody na inteligentní světlo:

Nemusí pracovat ve starších domovech kvůli potřebě neutrálního drátu. Existuje několik řešení, ale nejsou ideální. Inteligentní přepínače obvykle stačí zapnout a vypnout světla. Nemůžete měnit barvy, pokud nemáte inteligentní žárovku a inteligentní přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou inteligentní spínače světla, které stojí za to

Inteligentní přepínač nahradí váš starý spínač stěny a ovládá napájení na vaše svítidlo. Většina lidí instaluje standardní světla do příslušenství. Pokud nemáte touhu po měnících žárovkách, pak se opravdu rozhodnete učinit. Inteligentní přepínače jsou jistě lepší volbou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte soumraku na úsvita světla používejte elektřinu, když jsou vypnutá

A. Většina výrobců venkovních svítidel zahrnuje pokyny pro to, jak upravit soumrak k úsvitovým světelným senzorům, aby fungovali na plný úvazek. Když je nastavena na detekci pohybu po celou dobu, soumraku do úsvitu používají během dne elektřinu, ale pouze když je spuštěn pohybem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější nechat žárovku nebo zapnout a vypnout

Obecně platí, že čím energeticky efektivnější je žárovka, tím déle ji můžete nechat, než je nákladově efektivní vypnout ji. Kromě ručního vypnutí svých světel můžete zvážit použití senzorů, časovačů a dalších ovládacích prvků automatického osvětlení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně připojit svůj inteligentní přepínač

Nyní před zahájením přenosu, pokud je vaše staré zařízení telefonem Android a není telefon Samsung, ujistěte se, že jste si stáhli aplikaci Smart Switch do aplikace z obchodu. další.

[/WPRemark]

Previous Post
Es propiedad de LifeLock por Equifax?
Next Post
Jaký je nejlepší bezplatný nástroj pro odstranění adwaru?