15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 moderne tæppet design til en feel-good atmosfære

moderne tæppedesign toulemonde bochart

Moderne tæppedesign kan blive til et fantastisk blikfang i hver stue. Derfor vælger du et tæppe, der både passer til dine præferencer og tilføjer lidt originalitet til din stue. Her har vi samlet 5 fantastiske designs fra det enorme udvalg, der kunne give dig nogle ideer.

Ultramoderne tæppedesign med originale ideer

moderne tæppe paris 1919 lyse farver

Moderne tæppedesign er også fremstillet af det franske firma Toulemonde Bochart tilbydes. Det særlige design af dette tæppe, kaldet Paris 1919, blev skabt af Jean-Charles de Castelbajac. Dens dristige grafik og endnu stærkere farver præsenterer et legende mønster, der implementerer et element af sjov i ethvert rum i dit hjem. De elementære, næsten barnlige motiver byder på livlige farver. Dette tæppe kan også hænges på væggen.

Moderne tæppedesign lavet af læder – Zanzibar tæppe fra Limited Edition

moderne design zanzibar tæppe lavet af læder

Brunt lædertæppe

Tæppedesign zanzibar smudsafvisende

med en metallisk glans

moderne tæppe zanzibar sølv metallisk glans

Vi elsker dette fantastiske lædertæppe fra ” Begrænset udgave“Fra Belgien. Zanzibar -tæppet bringer et eksotisk præg til alle rum i dit hjem. De 100% glatte læderstrimler er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder og overlapper dem på en kunstfærdig måde for at opnå et vidunderligt udseende. Det pletbestandige tæppe fås i en rig brun farve eller med en moderne metallisk finish, som tilføjer et strejf af glamour.

Moderne tæppedesign med blomstermønstre fra Casalis Belguim

moderne tæppe sort blomstermønster

Bare fordi vinteren er lige om hjørnet, betyder det ikke, at vi ikke længere kan have blomster i huset. Tjek dette smukke tæppe fra Casalis Belguim, der kan blomstre med stil i dit hjem året rundt. Moderne tæppedesign som denne ville bringe dit boligareal tilbage til livet.

Beige tæppe med blomstermønster

casalis beiras moderne designs beige blomstermønster

Dette naturinspirerede tæppe er skabt af designer Matali Crasset til Nodus designet og har en smuk grøn farvepalet, med hævede brune “rødder”, der kommer fra midten og ud. De ender af rødderne strækker sig over tæppekanten og skaber en illusion af bevægelse. Dette usædvanlige eksempel på moderne tæppedesign tilhører en begrænset samling af kun 20 tæpper, der blev håndlavet i Nepal.

Moderne tæppedesign inspireret af naturen

moderne tæppe inspireret af naturen med rødder

“Roots” af Nodus

moderne design natur inspireret nodus

Disse levende tæpper fra det tyske firma Gulv til himlen  ville helt sikkert forbedre vores humør. Med lyse farver og iøjnefaldende mønstre tilbyder den nye tæppekollektion kunderne orientalske, håndlavede detaljer, der forvandler hvert tæppe til et kunstværk. Disse levende tæpper findes i en lang række forskellige former og størrelser.

Farverige tæpper fra gulv til himlen

moderne designs flyder i himlen farverige

moderne runde måtter

moderne matte farver

Tæpper med farvede mønstre

moderne tæppe designer farverige levende teksturer

Previous Post
Elegant børnehave dekoration med pastelfarver og dyremotiver
Next Post
Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre