15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může M1 Mac získat virus?

Následuje shrnutí článku s klíčovými body naformátovanými v HTML:

Je Mac M1 bezpečný?

Apple vytváří ochranu do hardwaru Mac. Systém M1 na čipu zaveden v listopadu 2020 a všechny ostatní čipy řady M od té doby mají vestavěnou zabezpečenou enklávu, která chrání vaše přihlašovací heslo a automaticky šifruje vaše data.

Jak zjistím, jestli má můj Mac M1 virus?

Popisy, které váš Mac může být infikován viry nebo malwarem:

  • Váš Mac funguje pomaleji než obvykle.
  • Váš prohlížeč má novou domovskou stránku nebo rozšíření, která jste nepřidali.
  • Všimnete si mnohem více reklam nebo vyskakovacích oken než obvykle.
  • Dostáváte bezpečnostní upozornění i bez skenování Mac.
  • Vaše kontakty dostávají spam z vašich účtů.

Musím nainstalovat antivirus na Mac M1?

Stručně řečeno, ano, potřebujete pro svůj Mac antivirus. Počítače MAC nejsou imunní vůči virům a další útoky zaměřené na malware a Mac stále více převládají. Pomozte pomoci dodržování osvědčených postupů pro zabezpečení zařízení a používání vestavěných bezpečnostních funkcí, ale antivirový software může vaše zařízení ještě více chránit.

Může být Mac M1 napaden?

Malware byl dokonce nalezen na M1 Mac – přečtěte si o Silver Sparrow a prvním případu malwaru pro M1 Macs. Projdeme typy, které jsou relevantní pro hackování Maců níže: Cryptojacking: To je místo, kde někdo používá procesor vašeho Mac a RAM, aby těžil kryptoměnu.

Co jsou nevýhody čipu Apple M1?

M1 CONS (nemůžete ignorovat tyto věci):

  1. Existuje omezené I/O. Získáte dva porty na M1 MacBook Air a MacBook Pro.
  2. Životnost baterie nemusí být pro vás skvělá.
  3. M1 MacBooky mohou řídit pouze jeden monitor.
  4. Některé z vašich aplikací nemusí fungovat.
  5. Můžete narazit na problémy s nošením SSD.

Má čip M1 problémy?

Uživatelé, kteří si zakoupili M1 Mac, bylo hlášeno několik problémů. Ne všechny z nich souvisejí se samotným M1 SOC a některé jsou dokonce uvedeny ve specifikacích, jak uvidíme níže. Existují však i další, jako jsou zprávy o úniku paměti a problémy s načítáním videí ve webových prohlížečích souvisejících s M1.

Jak mohu odstranit virus z mého Mac M1?

Jak odstranit malware z Mac:

  1. Odpojte se od internetu.
  2. Vstupte do režimu SEFF.
  3. Zkontrolujte monitor aktivity pro škodlivé aplikace.
  4. Spusťte skener malwaru.
  5. Ověřte domovskou stránku vašeho prohlížeče.
  6. Vymažte mezipaměť.

15 jedinečných otázek:

  1. Je Mac M1 bezpečný? – Apple vytváří ochranu do hardwaru Mac.
  2. Jak zjistím, jestli má můj Mac M1 virus? – Popisy vašeho Mac mohou být infikovány viry nebo malwarem.
  3. Musím nainstalovat antivirus na Mac M1? – Stručně řečeno, ano, potřebujete pro svůj Mac antivirus.
  4. Může být Mac M1 napaden? – Malware byl dokonce nalezen na M1 Mac.
  5. Co jsou nevýhody čipu Apple M1? – M1 CONS (nemůžete tyto věci ignorovat).
  6. Má čip M1 problémy? – Uživatelé, kteří si zakoupili M1 Mac, bylo hlášeno několik problémů.
  7. Jak mohu odstranit virus z mého Mac M1? – Jak odstranit malware z Mac.
  8. Může čip M1 zvládnout intenzivní úkoly? – Čip M1 je navržen tak, aby zvládl intenzivní úkoly.
  9. Co odlišuje čip M1 od předchozích čipů Mac? – Čip M1 je odklon od čipů založených na Intel.
  10. Bude veškerý software kompatibilní s čipem M1? – Ne celý software je v současné době kompatibilní s čipem M1, ale podpora roste.
  11. Je čip M1 k dispozici pouze v sestavě MacBook Apple? – Čip M1 je v současné době k dispozici v MacBooks, ale v budoucnu se může rozšířit na jiné produkty MAC.
  12. Existují nějaké známé bezpečnostní zranitelnosti s čipem M1? – Stejně jako u jakékoli technologie jsou možné zranitelnosti zabezpečení, ale Apple aktivně pracuje na jejich řešení.
  13. Mohu upgradovat svůj starší Mac na čip M1? – Čip M1 není kompatibilní se staršími modely Mac, takže upgrade není možné.
  14. Existují nějaké vylepšení výkonu s čipem M1? – Čip M1 nabízí významná vylepšení výkonu ve srovnání s předchozími čipy Mac.
  15. Jaké jsou výhody čipu M1 pro vývojáře? – Čip M1 poskytuje vývojářům zvýšenou sílu a účinnost pro kódování a vývoj aplikací.

Podrobné odpovědi:

  1. Je Mac M1 bezpečný? – Ano, Apple vytváří ochranu do hardwaru Mac s čipem M1 s vestavěnou zabezpečenou enklávou.
  2. Jak zjistím, jestli má můj Mac M1 virus? – Mezi příznaky viru na vašem Mac M1 patří pomalý výkon, změny prohlížeče, zvýšené reklamy nebo vyskakovací okna, bezpečnostní upozornění a odesílání spamu do vašich kontaktů.
  3. Musím nainstalovat antivirus na Mac M1? – Ano, doporučuje se nainstalovat antivirový software na váš Mac M1, protože může poskytnout další vrstvu ochrany před viry a malwarem.
  4. Může být Mac M1 napaden? – I když žádný systém není zcela imunní vůči hackování, Mac M1 může být zranitelný vůči určitým typům hackování, jako je kryptojacking, kde někdo používá zdroje vašeho Mac pro těžbu kryptoměny.
  5. Co jsou nevýhody čipu Apple M1? – Některé nevýhody čipu Apple M1 zahrnují omezené I/O porty, potenciálně kratší výdrž baterie, omezenou podporu externího monitoru, problémy s kompatibilitou s určitými aplikacemi a potenciální problémy s nošením SSD.
  6. Má čip M1 problémy? – Někteří uživatelé nahlásili problémy s M1 Mac, včetně úniku paměti a problémů s načítáním videí ve webových prohlížečích. Ne všechny hlášené problémy však souvisejí se samotným čipem M1.
  7. Jak mohu odstranit virus z mého Mac M1? – Chcete -li odstranit malware z vašeho Mac M1, odpojte od internetu, zadejte bezpečný režim, zkontrolujte monitor aktivity pro škodlivé aplikace, spusťte skener malwaru, ověřte domovskou stránku vašeho prohlížeče a vymažte mezipaměť.
  8. Může čip M1 zvládnout intenzivní úkoly? – Ano, čip M1 je navržen tak, aby zvládl intenzivní úkoly s vysoce výkonnými jádry a efektivní architekturou.
  9. Co odlišuje čip M1 od předchozích čipů Mac? – Čip M1 je odklon od čipů založených na Intel a má sjednocenou architekturu s vysokou výkonností a efektivitou, integrovanou grafikou a pokročilými schopnostmi strojového učení.
  10. Bude veškerý software kompatibilní s čipem M1? – Ne celý software je v současné době kompatibilní s čipem M1 kvůli změně architektury, ale Apple aktivně pracuje s vývojáři, aby zajistil kompatibilitu a optimalizoval výkon.
  11. Je čip M1 k dispozici pouze v sestavě MacBook Apple? – V současné době je čip M1 k dispozici ve vybraných modelech MacBook, ale může se v budoucnu rozšířit na jiné produkty MAC.
  12. Existují nějaké známé bezpečnostní zranitelnosti s čipem M1? – Zatímco žádný systém není zcela imunní vůči bezpečnostním zranitelnosti, Apple aktivně pracuje na řešení jakýchkoli zranitelnosti, které mohou nastat s čipem M1.
  13. Mohu upgradovat svůj starší Mac na čip M1? – Ne, čip M1 není kompatibilní se staršími modely MAC, takže upgrade na čip M1 není možné.
  14. Existují nějaké vylepšení výkonu s čipem M1? – Ano, čip M1 nabízí významná zlepšení výkonu, pokud jde o výkon CPU a GPU, účinnost energie a strojového učení ve srovnání s předchozími čipy Mac.
  15. Jaké jsou výhody čipu M1 pro vývojáře? – Čip M1 poskytuje vývojářům zvýšenou energii a účinnost pro kódování a vývoj aplikací, umožňuje rychlejší sestavení, zlepšený výkon ve virtualizaci a emulaci a zvýšené schopnosti strojového učení.

Může M1 Mac získat virus?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Mac M1 bezpečný

Apple vytváří ochranu do hardwaru Mac. To platí zejména pro Mac, které získaly Apple M-Series of Chips. Systém M1 na čipu zaveden v listopadu 2020 a všechny ostatní čipy řady M od té doby mají vestavěnou zabezpečenou enklávu, která chrání vaše přihlašovací heslo a automaticky šifruje vaše data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli má můj Mac M1 virus

Popisy, které váš Mac může být infikován viry nebo malwareyour Mac funguje pomaleji než obvykle.Váš prohlížeč má novou domovskou stránku nebo rozšíření, která jste nepřidali.Všimnete si mnohem více reklam nebo vyskakovacích oken než obvykle.Dostáváte bezpečnostní upozornění i bez skenování Mac.Vaše kontakty dostávají spam z vašich účtů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím nainstalovat antivirus na Mac M1

Stručně řečeno, ano, potřebujete pro svůj Mac antivirus. Počítače MAC nejsou imunní vůči virům a další útoky zaměřené na malware a Mac stále více převládají. Pomozte pomoci dodržování osvědčených postupů pro zabezpečení zařízení a používání vestavěných bezpečnostních funkcí, ale antivirový software může vaše zařízení ještě více chránit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Mac M1 napaden

Malware byl dokonce nalezen na M1 Mac – přečtěte si o Silver Sparrow a prvním případu malwaru pro M1 Macs. Projdeme typy, které jsou relevantní pro hackování Maců níže: Cryptojacking: To je místo, kde někdo používá procesor vašeho Mac a RAM, aby těžil kryptoměnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou nevýhody čipu Apple M1

M1 nevýhody (nemůžete ignorovat tyto věci) existuje omezené I/O. Získáte dva porty na M1 MacBook Air a MacBook Pro.Životnost baterie nemusí být pro vás skvělá.M1 MacBooky mohou řídit pouze jeden monitor.Některé z vašich aplikací nemusí fungovat.Můžete narazit na problémy s nošením SSD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má čip M1 problémy

Uživatelé, kteří si zakoupili M1 Mac, bylo hlášeno několik problémů. Ne všechny z nich souvisejí se samotným M1 SOC a některé jsou dokonce uvedeny ve specifikacích, jak uvidíme níže. Existují však i další, jako jsou zprávy o úniku paměti a problémy s načítáním videí ve webových prohlížečích souvisejících s M1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit virus z mého Mac M1

Jak odstranit malware z MacStep 1: odpojení od internetu.Krok 2: Vstupte do nouzového režimu.Krok 3: Zkontrolujte monitor aktivity pro škodlivé aplikace.Krok 4: Spusťte skener malwaru.Krok 5: Ověřte domovskou stránku prohlížeče.Krok 6: Vymažte svou mezipaměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je pravděpodobné, že se získá virus na Mac

Mac tedy mohou a dělat viry a podléhají hrozbám stejně jako jakýkoli jiný počítač. Zatímco Mac mají do nich zabudovány silnou ochranu, nemusí nabídnout plnou šíři ochrany, kterou chcete, zejména pokud jde o krádež identity online a schopnost vás chránit před nejnovějšími hrozbami malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký antivirus je kompatibilní s Mac M1

Nejlepší software Antivirus MAC 2023: Bezpečnostní software srovnáván internetovým zabezpečením MAC X9.Clario Antivirus 1.5 pro Mac.AVG Antivirus pro Mac.McAfee Celková ochrana.Norton 360 Deluxe.Avast Premium Security.Bitdefender Celková zabezpečení.ESET Cyber ​​Security Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je slabost Apple M1

M1 nevýhody (nemůžete ignorovat tyto věci) existuje omezené I/O. Získáte dva porty na M1 MacBook Air a MacBook Pro.Životnost baterie nemusí být pro vás skvělá.M1 MacBooky mohou řídit pouze jeden monitor.Některé z vašich aplikací nemusí fungovat.Můžete narazit na problémy s nošením SSD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit virus z mého Mac M1

Jak odstranit malware z MacStep 1: odpojení od internetu.Krok 2: Vstupte do nouzového režimu.Krok 3: Zkontrolujte monitor aktivity pro škodlivé aplikace.Krok 4: Spusťte skener malwaru.Krok 5: Ověřte domovskou stránku prohlížeče.Krok 6: Vymažte svou mezipaměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let bude čip M1 poslední

A model čipu M1 je stále velmi schopný stroj po dobu nejméně dalších 5–6 let, pokud mám být upřímný. Samozřejmě opět v závislosti na tom, na co jej chcete použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je bezpečnostní vada Apple M1

Čipy společnosti Apple M1 mají „nepochopitelnou“ hardwarovou zranitelnost, která by mohla útočníkům umožnit prorazit jeho poslední řadu bezpečnostních obrany, objevili vědci MIT MIT. Zranitelnost spočívá v bezpečnostním mechanismu na úrovni hardwaru použitého v čipy Apple M1 s názvem Ukazatelské ověřovací kódy nebo PAC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je zranitelnost Apple M1

Bylo zjištěno, že čip procesoru společnosti Apple M1 má nepravdivou zranitelnost hardwaru, která by mohla útočníkům umožnit obejít bezpečnostní mechanismy, podle vědců MIT. Zranitelnost se týká ověřování ukazatelů M1 Chip, která detekuje a hlídá proti neočekávaným změnám ukazatelů v paměti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Mac vestavěný ve skeneru virů

Technicky sofistikovaná ochrana runtime v MacOS pracuje v samém jádru vašeho Mac, aby se váš systém v bezpečí před malwarem. To začíná nejmodernějším antivirovým softwarem zabudovaným pro blokování a odstranění malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda má můj Mac virus

ZNAMENÁ ZNAMENÁ VAŠE MAC je infikován malwareyour Mac je pomalejší než obvykle.Dostáváte bezpečnostní upozornění bez skenování vašeho Mac.Váš prohlížeč má novou domovskou stránku nebo rozšíření, která jste nepřidali.Jste bombardováni reklamami.Nemůžete přistupovat k osobním souborům a vidět poznámku o výkupném/pokutu/varování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou macs stále důkazem virů

Mac tedy mohou a dělat viry a podléhají hrozbám stejně jako jakýkoli jiný počítač. Zatímco Mac mají do nich zabudovány silnou ochranu, nemusí nabídnout plnou šíři ochrany, kterou chcete, zejména pokud jde o krádež identity online a schopnost vás chránit před nejnovějšími hrozbami malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím se starat o viry na Mac

Ano, Mac mohou získat viry a další formy malwaru. Navzdory vestavěným bezpečnostním funkcím MacOS mohou viry Mac stále infikovat počítače Apple. Zatímco Mac nabízejí docela silnou ochranu před známými viry a jiným malwarem, zůstávají zranitelnější vůči novým a nově vznikajícím kmenům virů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Provést všechny Mac mají ochranu virů

DO Mac mají vestavěné antivirové Mac mají vestavěný antivirový a bezpečnostní software, ale nejsou spolehlivé. Mac potřebují pro celkovou ochranu antivirus třetích stran. Přečtěte si naši recenzi BitDefender, nejvyššího hodnoceného softwaru se 100 procentním detekcí viru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má M1 problémy

Uživatelé, kteří si zakoupili M1 Mac, bylo hlášeno několik problémů. Ne všechny z nich souvisejí se samotným M1 SOC a některé jsou dokonce uvedeny ve specifikacích, jak uvidíme níže. Existují však i další, jako jsou zprávy o úniku paměti a problémy s načítáním videí ve webových prohlížečích souvisejících s M1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je problém s M1

Uživatelské zprávy naznačují žádné současné problémy na M1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je MacBook M1 stále dobrý v roce 2023

Přestože je MacBook Air M1 na trhu více než rok, zůstává v roce 2023 přesvědčivou volbou notebooku ve srovnání s novějším vzduchem M2. M1 revolucionizoval průmysl, když byl vydán, stále nabízí vynikající výkon pro každodenní úkoly a dokonce i lehčí fotografii nebo video úpravy pracovního zatížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Apple přesahuje čip M1

Nejdůležitější. Apple přerušil MacBook Pro 14-palcové a 16palcové čipy M1 Pro a M1 Max. Čipy M1 Pro a M1 Max byly představeny v roce 2021, spolu s modely MacBook o 14 palcích a 16 palců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je M1 spolehlivý

IS M1 Finance Safe M1 Finance je bezpečný a společnost je registrovaným makléřem/prodejcem s FINRA a členem SIPC. To znamená, že získáte až 500 000 dolarů v pojištění SIPC za své investice a až 250 000 $ v pojištění FDIC za hotovost na vašem účtu utracení M1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Apple žalován za vadné M1 MacBooks

Mnoho spotřebitelů hlásí podobný problém a stejné zacházení s Apple. Nyní byla podána žaloba na hromadu "M1 MacBook je vadný" a "Spotřebitelé, kteří se pokusili zabezpečit náhrady nebo opravy, byli odmítnuti."

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la mejor aplicación antivirus para dispositivos móviles??
Next Post
Jak získám Eduroam Leeds Beckett?