15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Unik væg- og gulvlampe Remskive Light fra 2. skift

Design gulvlampe remskive lys følge remskive princippet

Lad dig rive med af denne eksklusive Væg- og gulvlampe inspirere til daglig brug. Det giver dig hygge og er alt andet end kedeligt. Inspireret af et remskive system, består lampen af ​​faste remskiver og et reb. Det sofistikerede design imponerer med en stærk identitet.

Væg- og gulvlampe af birketræ af høj kvalitet

Læselampe desig birketræ stål remskiver reb remskive blok

Væg- og gulvlampe Pulley Light bringer en særlig charme ind i dine egne fire vægge. Det unikke koncept er baseret på remskive -teknologi, men her bruges mekanismen ikke til at flytte last. Den enkle idé, der tjente som inspiration til designet, blev udført i birketræ og sort stål. Lampen kan integreres i enhver indretningsstil – fra industriel chic til minimalistisk til klassisk – og tilbyder generøst, jævnt læselampe. Ud over et smukt udseende i reducerede dimensioner, er remskive Light kendetegnet ved sin lette vægt og kompromisløse implementering.

Gulvlampe i høj kvalitet remskive lys

Moderne gulvlampe-med lyspære-remskive lys-levende tilbehør design 2. skift

Pæren kan hæves og sænkes igen efter remskive -princippet for at tilpasse belysningsintensiteten til dine behov. “Rebet” var inspireret af det nautiske udstyr, der blev brugt til at fortøjle sejlbåde til pullerter og delfiner. Designergulvslampen giver varmt lys og kan kombineres perfekt med andre lyskilder.

Væg- og gulvlampe til læsehjørnet

Trådlys væg- og gulvlampe-ruller reb-remskive principdesign

2. skift er et tegnestue fra Amerika, der skaber moderne produkter. Elskere af usædvanlige ting vil finde filigran designs i uforlignelig kvalitet blandt produktsortimentet. Den moderne gulvlampe Pulley Light blev fremstillet med sans for detaljer og er kendetegnet ved minimal brug af materialer.

 Glødelampe giver ensartet lysintensitet

Designlampe af sort birketræ i sort stål

Previous Post
54 ideer til laminat – ubegrænset designsortiment til moderne værelser
Next Post
Tæppedesign med farverige mønstre