15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Etværelses lejlighed som midlertidig indkvartering

blå stole bord i massivt træ

Denne lejlighed med et soveværelse blev designet som midlertidig indkvartering i Tokyo af arkitekten Yuichi Yoshida & Associates designet. Stiplede gipsmotiver dækker gulvet og står i kontrast til betonblokkene på vægge og loft. Lejligheden har et samlet areal på 47,55 m2 og er til leje eller salg.

Ombygning af etværelses lejlighed

skjult-seng-ideer-stue

Etværelses lejligheden er designet af arkitekterne Yuichi Yoshida & Associates redesignet ved at beregne rummet og integrere et planlagt soveværelse som et kammer i boligarealet, samtidig med at bevarelse af boligarealet og få navnet Tsukiji Room H. Ejeren ønskede arbejds- og soveområder og håbede på at få en højere pris på salget. Så teamet omarrangerede lejligheden, renoverede og pyntede badeværelset, køkkenet og soveværelset og efterlod den resterende plads ledig til funktionel brug. Billederne er høflige af Katsumi Hirabayashi.

Etværelses lejlighed med vægniche til indgang og køkken

Køkken-med-træ-og-beton

En trækasse i midten af ​​stuen præsenterer soveværelset og skaber en vægniche til kabyssen på den ene side og en anden på siden af ​​indgangen.

Tekøkken-opholdsstue-soveværelse

Skydedøre i træ afslører en king-size seng på en platform med opbevaringsrum som skuffer. De lyse træpaneler skjuler dette soveområde i løbet af dagen.

Lejlighed-udskiftelig-toilet-indgang

En ekstra plade i det øverste område af skydedørene giver mulighed for at stuve andre genstande. På bagsiden af ​​soveværelset, i det bageste område, er badeværelset. Hvide vægge interagerer med betongulve og hvide armaturer. Skift af træelementer på gulvet lodret og vandret langs gulvet i opholdsrummet og overgangen mellem træ og beton taler for modernitetens ånd og har en legende, moderigtig karakter.

Trægulv parket seng soveværelse

Paneler, der er pudset med gips, dækker væggene i opholdsområdet, og der er en betonkant med motiver mellem loft og vægge langs lejligheden. Den eksponerede beton duppes løbende med lettere gips og et metalrør med lys strækker sig over hele loftet.

Hængekøje-træ stol-gulv-parket

En hængekøje var fastgjort til loftet på metalkroge og vender ud mod altanen. På den anden side af lejligheden er det aflange køkken med trækabinetter, rustfaste overflader og højere hylder, der hænger fra loftet på metalstænger.

En af indgangene er bag bryggerset for enden af ​​køkkenet og den anden er ved siden af ​​badeværelset

Indgang-belysning-lamper-beton-to-indgange

Previous Post
Elegant børnehave dekoration med pastelfarver og dyremotiver
Next Post
Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre