15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Který úvěrový úřad je obvykle nejvyšší?

Shrnutí článku

1. Kreditní skóre Equifax a TransUnion: Ani skóre není víceméně přesné než ostatní. Vaše kreditní skóre Equifax se může zdát nižší než vaše skóre přepravy kvůli rozdílům v oblasti hlášení, ale „spravedlivé“ skóre z TransUnionu je obvykle „spravedlivé“ napříč deskou.

2. Úvěrová zpráva s nejvyšším skóre: Základní rozsahy úvěrového skóre FICO jsou následující:

  • Výjimečný kredit: 800 až 850
  • Velmi dobrý kredit: 740 až 799
  • Dobrý kredit: 670 až 739
  • Spravedlivý kredit: 580 až 669
  • Špatný kredit: Mladší 580

3. Nejnižší úvěrový úřad: Skóre Equifaxu má tendenci být nižší kvůli mírným rozdíkům v metodách hlášení a bodování. Zprávy o úvěrech Experian, Equifax a TransUnion by měly být poměrně podobné.

4. Věřitelé a zprávy o úvěrové historii: Při žádosti o hypotéku se věřitelé obvykle dívají na zprávy o úvěrové historii od Experian, Equifax a TransUnion. Skóre FICO se běžně používá.

5. Experian vs. Equifax: Více společností používá experian pro hlášení úvěrů, ale neznamená to, že Experian je lepší. Vzhled konkrétního dluhu je pravděpodobnější ve zprávě Experian.

6. Přesnost experimentového skóre: Experian, který je největší předsednictvo, nemusí být nutně přesnější než jiné kanceláře. Kreditní skóre může být stejné napříč úřadem, v závislosti na použitém modelu bodování.

7. Použití úvěrového úřadu bankami: Vydavatelé a věřitelé kreditní karty mohou použít Experian, TransUnion a Equifax k určení způsobilosti pro nové úvěrové účty a půjčky.

8. TransUnion jako nejnižší skóre: Skóre TransUnion se pohybuje od 300 do 850. Je to nejméně odpouštějící předsednict.

Otázky a odpovědi

  1. Je Equifax nebo TransUnion obvykle vyšší?
    Ani skóre není víceméně přesné než ostatní. Skóre Equifaxu se může zdát nižší kvůli rozdílům v oblasti hlášení, ale „spravedlivé“ skóre z TransUnionu je obvykle „spravedlivé“ napříč deskou.
  2. Jaká kreditní zpráva je obvykle nejvyšší?
    Nejvyšší kreditní skóre se pohybuje od 800 do 850 a je považován za výjimečný úvěr.
  3. Jaký úvěrový úřad je obvykle nejnižší?
    Skóre Equifaxu bývá nižší kvůli rozdílů metody hlášení a bodování, ale všechny tři zprávy by měly být poměrně podobné.
  4. Banky se dívají na TransUnion nebo Equifax?
    Při žádosti o hypotéku se věřitelé obvykle dívají na zprávy úvěrové historie od Experian, Equifax a TransUnion a mohou zvážit skóre FICO.
  5. Je experian nebo equifax lepší?
    Více společností používá experian pro hlášení úvěrů, ale nemusí to nutně zlepšovat. Konkrétní dluh se však s větší pravděpodobností objeví ve zprávě Experian.
  6. Je Experian nejpřesnější kreditní skóre?
    Experian, který je největší předsednictvo, nemusí být nutně přesnější. Kreditní skóre může být stejné v rámci úřadů v závislosti na použitém bodovacím modelu.
  7. Používají banky TransUnion nebo Equifax?
    Vydavatelé a věřitelé kreditní karty mohou použít Experian, TransUnion a Equifax k určení způsobilosti pro účty kreditní karty a půjčky.
  8. Je TransUnion obvykle nejnižší skóre?
    Skóre TransUnion se pohybuje od 300 do 850 a je považováno.

Který úvěrový úřad je obvykle nejvyšší?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Equifax nebo TransUnion obvykle vyšší

Ani skóre není víceméně přesné než ostatní; Vypočítávají se pouze z mírně odlišných zdrojů. Vaše kreditní skóre Equifax je pravděpodobnější, že se objeví nižší než vaše TransUnion, kvůli rozdílů v hlášení, ale „spravedlivé“ skóre z TransUnionu je obvykle „spravedlivé“ napříč deskou.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká kreditní zpráva je obvykle nejvyšší

Zde jsou základní úvěrové skóre FICO: Výjimečný kredit: 800 až 850.Velmi dobrý kredit: 740 až 799.Dobrý kredit: 670 až 739.Spravedlivý kredit: 580 až 669.Špatný kredit: do 580.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký úvěrový úřad je obvykle nejnižší

Vaše skóre Equifax je nižší než ostatní kreditní skóre, protože existuje nepatrný rozdíl v tom, co je hlášeno každé úvěrové agentuře, a každá z nich používá mírně odlišnou metodu k získání vašich dat. Vaše úvěrové zprávy o vašich zkušebních, equifax a přepravních zprávách by měly být poměrně podobné.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Banky se dívají na TransUnion nebo Equifax

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je experian nebo equifax lepší

Více společností používá experian pro hlášení úvěrů než používat Equifax. To samo o sobě nezlepšuje experian, ale naznačuje to, že jakýkoli konkrétní dluh je pravděpodobnější, že se objeví v Experian Report.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Experian nejpřesnější kreditní skóre

Zatímco Experian je největší předsednictvo v U.S., Není to nutně přesnější než ostatní úvěrové úřady. Kreditní skóre, které obdržíte z každého z těchto kanceláří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používají banky TransUnion nebo Equifax

Na závěr. Vydavatelé kreditní karty a věřitelé mohou používat jeden nebo více ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, TransUnion a Equifax -, aby pomohli určit vaši způsobilost pro nové účty kreditní karty, půjčky a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TransUnion obvykle nejnižší skóre

TransUnion se pohybuje od nízkých 300 do vysokého 850. Toto je jeden z nejméně odpuštěných kanceláří, protože k vaší historii plateb je přiřazeno mnohem větší váhu a průměrnému věku vašich úvěrových účtů. Je to také nejméně přátelské k těm, kteří právě začínají budovat úvěr. Skóre Equifax se pohybuje od 280 do 850.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podívejte se na věřitele na TransUnion nebo Equifax

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je experian nebo převodovka lepší

Které ze tří úvěrových úřadů jsou nejlepší ze tří hlavních úvěrových kanceláří (Equifax, Experian a TransUnion), žádný není považován za lepší než ostatní. Věřitel se může spoléhat na zprávu z jednoho předsednictva nebo všech tří kanceláří, aby se rozhodl o schválení vaší půjčky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je experianční skóre vyšší

Kreditní skóre, které vidíte, když zkontrolujete službu, jako je Experian, se mohou lišit od FICO skóre, které věřitel vidí při kontrole vašeho kreditu. Je to proto, že věřitel může používat skóre FICO na základě údajů z jiného úvěrového úřadu. Může se také dívat na jinou metodu bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je experian skóre vyšší než Equifax

Důvodem je řada faktorů, jako jsou mnoho různých značek kreditního skóre, změny skóre a generace skóre v komerčním použití v daném okamžiku. Tyto faktory pravděpodobně přinesou různá skóre úvěrů, i když jsou vaše úvěrové zprávy identické napříč třemi úvěrovými kancelářemi – což je také neobvyklé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je experian obvykle vyšší nebo nižší než Equifax

Hlavním rozdílem je, že je to experiance mezi 0 – 1000, zatímco společnost Equifax hodnotí skóre mezi 0 – 1200. To znamená, že mezi těmito dvěma kancelářemi je nejen jasný 200 bodový rozdíl, ale „dokonalé skóre“ se také liší, což je 1000, jak uvádí Experian a 1200, jak uvádí společnost Equifax.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je přesnější experian nebo převodovka

Přestože je Experian největší úvěrový úřad v U.S., TransUnion a Equifax jsou široce považovány za stejně přesné a důležité. Pokud jde o kreditní skóre, existuje jasný vítěz: Skóre FICO® se používá v 90% rozhodnutí o půjčování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte kreditní karty se podívat na Equifax nebo TransUnion

Tři hlavní úvěrové kanceláře (také nazývané agentury pro vykazování kreditu) v U.S. – Experian ™, Equifax® a TransUnion® – jsou všechny používány vydavateli kreditních karet, věřiteli a spotřebiteli pro různé účely.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 640 dobré kreditní skóre na nákup domu

Mezi většinu konvenčních a vládních hypotečních programů se kreditní skóre 640 splňuje nebo překračuje minimální požadavky. Můžete získat příznivou úrokovou sazbu. Protože máte spravedlivý kredit, věřitelé vám s větší pravděpodobností poskytnou dobrou úrokovou sazbu než lidé ve špatném rozsahu úvěrových skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kreditní skóre TransUnion o 650 dobrých

Velmi špatné kreditní skóre je v rozmezí 300 – 600, přičemž 601 – 660 je považováno za špatné. Skóre 661 – 720 je spravedlivé. A vynikající skóre je v rozmezí 781 – 850.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povídají věřitelé na Equifax nebo TransUnion

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je převodovka vyšší než experian

Ze tří hlavních úvěrových kanceláří (Equifax, Experian a TransUnion) není žádný považován za lepší než ostatní. Věřitel se může spoléhat na zprávu z jednoho předsednictva nebo všech tří kanceláří, aby se rozhodl o schválení vaší půjčky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá většina věřitelů Experian nebo Equifax

Například hypoteční věřitelé mají tendenci používat různé modely bodování než ty, které se používají pro obecné rozhodnutí o půjčování, jako jsou kreditní karty. Zatímco většina věřitelů používá Skóre FICO 8, hypoteční věřitelé používají následující skóre: Experian: FICO skóre 2 nebo spravedlivé rizikové model Isaac V2. Equifax: FICO SCORE 5, nebo Equifax Beacon 5.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je přesnější

S více dostupnými možnostmi, možná vás zajímá, který z těchto zdrojů je nejpřesnější. Jednoduše řečeno, neexistuje žádné „přesnější“ skóre, pokud jde o přijetí vašeho skóre z hlavních úvěrových kanceláří. V tomto článku se naučíte: různé typy kreditních skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používají banky Experian nebo Equifax

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Povídají věřitelé na experian nebo přepravu

Když žádáte o hypotéku na nákup domu, věřitelé se obvykle podívají na všechny vaše zprávy o úvěrové historii ze tří hlavních úvěrových kanceláří – Experian, Equifax a TransUnion. Ve většině případů se hypoteční věřitelé podívají na vaše skóre FICO. Existují různé modely bodování FICO.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to vynikající skóre přepravy

781 – 850

Skóre 661 – 720 je spravedlivé. A vynikající skóre je v rozmezí 781 – 850. Přemýšlejte o těchto žebříčcích a rozsazích jako průvodci, ne tvrdá a rychlá pravidla pro to, co je dobrý kredit. Někteří lidé chtějí dosáhnout skóre 850, což je nejvyšší možné kreditní skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 640 dobré kreditní skóre

Vaše skóre spadá do rozsahu skóre, od 580 do 669, považováno za spravedlivé. Skóre 640 FICO® je pod průměrným úvěrovým skóre. Někteří věřitelé vidí spotřebitele se skóre ve spravedlivém rozsahu jako nepříznivý kredit a mohou odmítnout své úvěrové žádosti.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Debo comprar satoshis o bitcoin??
Next Post
Co dělají zloději s ukradenými iPhony?