15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co dělají zloději s ukradenými iPhony?

účty, což usnadňuje zlodějům získat přístup k více účtům.)

Prodejte svůj telefon na černém trhu za vysokou cenu.

Demontujte telefon pro díly a prodávejte je jednotlivě.

Použijte svůj telefon k spáchání krádeže identity pomocí vašich osobních a finančních informací.

Použijte svůj telefon k odeslání spamových zpráv nebo podvodným hovorům.

Vyměňte svůj telefon za drogy nebo jiné nelegální předměty.

Použijte telefon k přístupu k svým účtům sociálních médií a zveřejňujte nevhodný obsah nebo se vydávejte na vás.

Extrahujte citlivé informace z telefonu, jako jsou kontakty, zprávy a fotografie, a použijte je pro škodlivé účely.

Použijte telefon pro přístup ke svým e -mailovým účtům a odešlete podvodné e -maily do svých kontaktů.

Použijte svůj telefon k vydírání tím, že vyhrožujete vydáním soukromých fotografií nebo informací, pokud nedodržíte jejich požadavky.

15 jedinečných otázek:

1. Co mohou zloději dělat s ukradeným iPhone?
Mohou provádět neoprávněné nákupy, přístup k heslům a přihlašovacím informacím a spáchat krádež identity.

2. Může ukradený iPhone použít někdo jiný?
Pokud je iPhone chráněn zámkem Apple nalezení mé služby a aktivace, nemůže jej použít nikdo jiný.

3. Jak mohu chránit svůj iPhone před odcizením?
Vyvarujte se používání iPhone na veřejnosti a udržujte jej od zvědavých očí. Použijte přístupový kód nebo biometrickou ověřování, povolte najít můj iPhone a zvažte nákup pojištění.

4. Co mám dělat, když je můj iPhone odcizen?
Položte policejní zprávu, informujte svého dopravce, aby deaktivoval telefon, a vzdáleně vymažte svá data pomocí nalezení mého iPhone.

5. Může Apple sledovat odcizený iPhone, pokud je vypnutý?
Pokud je iPhone vypnutý nebo dojde baterie, nemusí to sledovat sledovací služby společnosti Apple.

6. Lze resetovat odcizený iPhone?
Ano, ukradený iPhone lze resetovat, ale neodesmí to aktivační zámek. Původní majitel by stále musel zařízení odstranit z jejich účtu iCloud.

7. Udělá policie něco s odcizeným iPhone?
Podávání policejní zprávy nemusí zaručit obnovení vašeho iPhone, ale může pomoci s dokumentací pro účely pojištění.

8. Jak mohu zabránit zlodějům v přístupu k mým osobním údajům na ukradeném iPhone?
Povolte silné přístupové kódy nebo biometrické ověřování, umožňují najít můj iPhone vzdáleně vymazat vaše data a použít jedinečná hesla pro všechny vaše účty.

9. Je bezpečné koupit použitý iPhone?
Při nákupu použitého iPhone nezapomeňte zkontrolovat, zda je na černé listině nebo nahlášeno jako ukradené. Ověřte identitu prodávajícího a setkejte se na veřejném místě pro transakci.

10. Mohou zloději prodat ukradené iPhony?
Zloději mohou prodávat ukradené iPhony na černém trhu za vysokou cenu a také je demontovat pro díly a prodat je jednotlivě.

11. Jaké kroky mohu podniknout k ochraně svých osobních údajů, pokud je můj iPhone odcizen?
Okamžitě změňte hesla pro všechny vaše účty, povolte dvoufaktorovou ověřování a informujte své kontakty o krádeži, abyste zabránili pokusům o phishing.

12. Mohou zloděje přistupovat k mému účtu iCloud na odcizeném iPhone?
Zloději se mohou pokusit získat přístup k vašemu účtu iCloud, pokud je stále přihlášen na ukradeném iPhone. Je důležité okamžitě změnit heslo iCloud.

13. Mohou zloději načíst moje smazaná data z odcizeného iPhone?
Pokud jste povolili šifrování a silný přístupový kód, bylo by pro zloděje obtížné načíst vaše smazaná data.

14. Jak mohu sledovat svůj odcizený iPhone, pokud zjistím, že můj iPhone je deaktivován?
Aniž by zjistil, že můj iPhone je povoleno, je náročnější sledovat odcizený iPhone. Stále však můžete kontaktovat svého dopravce a nahlásit krádež.

15. Mohou zloději odstranit aktivační zámek na ukradeném iPhone?
Zloději nemohou aktivační zámek odstranit, pokud nemají Apple ID a heslo původního majitele.

Co dělají zloději s ukradenými telefony iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může někdo udělat s mým odcizeným iPhone

Podvodníci je mohou použít k extrahování vašich osobních údajů z iPhone a vydírání vám za to. Vaše sociální média a e -mailové účty, fotografie a hesla jsou pro ně jackpot.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze použít odcizený iPhone

Pokud najdete ztracený iPhone, aktivační zámek vám zabrání v jeho používání, pokud je chráněn pomocí Apple Find My Service. Je to v podstatě těžba, dokud ji máte ve svém vlastnictví. Neočekávejte tedy, že budete používat iPhone, který jste našli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste se obávat, že zloději ukradnou váš iPhone

Dávejte pozor při používání vašeho iPhone na veřejnosti

Ukradený iPhone je nejhorší noční můrou člověka, ale mít všechna vaše data ohrožena a být rizikem ztráty peněz je mnohem horší. Proto doporučujeme dávat pozor při používání telefonu na veřejnosti a udržovat jej mimo zvědavé oči.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají lupiči s ukradenými telefony

S vaším telefonem mohou zloději:

Proveďte neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Získejte přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělá policie něco s odcizeným iPhone

Podat policejní zprávu

Tento krok může nebo nemusí vést k obnovení vašeho iPhone (ve skutečnosti vám může policie říct, že je jen velmi málo, co mohou udělat kvůli hodnotě telefonu nebo počtu krádeží), ale mít dokumentaci by mělo pomoci při jednání s telefonem a pojišťovacími společnostmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple sledovat odcizený iPhone, pokud je pryč

Pokud používáte iCloud.com/find, nevidíte polohu vašeho zařízení, pokud je vypnutá, baterie došla nebo více než 24 hodin uplynulo od jejího posledního umístění do Apple. Zjistěte, jak můžete své informace chránit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze resetovat odcizený iPhone

Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com. Chcete -li se přihlásit k nalezení zařízení, přejděte na iCloud.com/find.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději s ukradenými telefony

S vaším telefonem mohou zloději:

Proveďte neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Získejte přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty. (Až 99% lidí znovu používá hesla napříč obchodními a osobními účty [*].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloději odemknout ukradený telefon

Může zloděj odemknout můj telefon Android Ano. Ale je snazší říci než dělat. Pokud by byl váš telefon odcizen a obnoven z resetování továrny, zloděj by potřeboval přístup k vašemu účtu Google, aby obešel zámek obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam chodí všechny ukradené telefony

Ukradené mobilní telefony jsou často rychle prodány na online prodejním stránkách, jako je Gumtree, Preloved, Facebook Marketplace, Craigslist nebo Kijiji. Mnoho kupujících nemá ponětí, že si koupili ukradenou položku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat iPhone, který je vypnutý

Telefon, který je vypnutý, je obtížné sledovat, protože přestane odesílat signály do buněčných věží. Poskytovatel služeb nebo poskytovatel internetu však mohou ukázat poslední místo, jakmile je zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat ukradený telefon, pokud je vypnutý

Nebudete moci vidět živé umístění vašeho zařízení. Nebudete moci zařízení sledovat. Zařízení nebude zvonit, dokud nebude zapnuto. Nebudete moci vymazat data na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Po resetování továrny lze iPhone sledovat

Metoda 3: Použijte iCloud k nalezení ztraceného iPhone, i když je vypnutý/ tovární resetování. Můžete také použít web iCloud ke sledování ztraceného iPhone, i když byl vypnutý nebo nemá dostatek zálohování baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat telefon, který je vypnutý

Tímto odříznutím nelze telefon sledovat prostřednictvím triangulace buněčné věže nebo GPS. Jediné umístění, které lze pomocí těchto metod rozeznat, je to, co bylo naposledy zobrazeno před vypnutím zařízení. Obecná odpověď tedy zní ne, váš telefon nelze sledovat po vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone odemknout a použít

Ve většině případů je první otázkou, kterou slyšíme od obětí krádeže, může někdo odemknout můj ukradený iPhone Odpověď je ano. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon. Mohou využít vše od vašich uložených pověření bank po osobní obrázky a videa uložená na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze po resetu továrního resetování sledovat ukradený iPhone

Metoda 3: Použijte iCloud k nalezení ztraceného iPhone, i když je vypnutý/ tovární resetování. Můžete také použít web iCloud ke sledování ztraceného iPhone, i když byl vypnutý nebo nemá dostatek zálohování baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději po krádeži telefonu

Ve chvíli, kdy nemůžete najít telefon, byste měli předpokládat nejhorší. Zlodějci telefonu často chodí přímo na své osobní údaje po krádeži telefonu. Pokusí se o přístup k bankovním a investičním aplikacím, sociálních médiích a e -mailových účtech, fotografiích a heslech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději s ukradenými mobilními telefony

Poté drží účty pro výkupné, dokud nebudete ochotni zaplatit výměnou za opětovné opětovné kontroly. Prodávají telefony. Váš smartphone bude pravděpodobně cenný, pokud nebude obzvláště zastaralý nebo zlomený. Zkušený zloděj ví, jak přeprogramovat telefon a vyměnit si SIM kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být iPhone sledován po resetování továrny

Metoda 3: Použijte iCloud k nalezení ztraceného iPhone, i když je vypnutý/ tovární resetování. Můžete také použít web iCloud ke sledování ztraceného iPhone, i když byl vypnutý nebo nemá dostatek zálohování baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat iPhone bez sim

Pokud mluvíme o a "odposlech," Poté se sledování provádí v telco a pokud budete udržovat stejné telefonní číslo, bez ohledu na SIM nebo telefon, bude zachyceno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je iPhone sledovatelný, když je vypnutý

Chcete -li se ujistit, že toto vyhledávání je k dispozici v případě, že ho potřebujete, nejprve nastavte svůj přístupový kód a FaceId. Poté povolte „Najít můj iPhone“ a „Najít moji síť“ podle pokynů výše. Po aktivaci zůstane váš iPhone „nalezen“ prostřednictvím sítě Apple Bluetooth, i když je pryč nebo zemřela baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá tovární reset, aby byl telefon nevysledován

Údaje o většině telefonů Android jsou šifrovány, což znamená, že k nim nelze přistupovat po resetování továrny. Proto se nemusíte starat o další osobu, která má přístup k těmto informacím, pokud prodáte telefon Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak může policie sledovat ukradený iPhone

Pokud není zapojen vážný zločin (únos dítěte atd.), Policie nebude dělat nic jiného, ​​než si o tom poznamenat a podat ho pryč. Policie může požádat o vašeho mobilního dopravce prostřednictvím rozkazu nebo soudního požadavku na sledování odcizeného zařízení. Samotná policie nesleduje ztracené iPhony.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být ukradený iPhone vymazán čistý

Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com. Chcete -li se přihlásit k nalezení zařízení, přejděte na iCloud.com/find.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou policajti dělat něco s ukradeným telefonem

Podat policejní zprávu

Ačkoli agentury donucovacích orgánů nemají zdroje k prozkoumání každého případu ukradeného telefonu, pokud jim můžete říct, kde je váš telefon (pomocí aplikace Finder), budou s větší pravděpodobností schopny vám pomoci zotavit se to.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué oficina de crédito suele ser la más alta??
Next Post
Je dogelon na Coinbase?