15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grill sikkert på altanen – følg enkle sikkerhedsregler

Sikker grillning på altanen 7 forskrifter sikkerhedstip

De varme dage er kommet, og du vil endelig grill på altanen. Inden du starter grillen, er det bedst at læse nogle praktiske tips til grillning sikkert. Først bør du være interesseret i, hvad der er tilladt og hvad der ikke er, så din grillfest på balkonen kører glat og pænt. Læs disse praktiske “gør -og -gør ikke” -muligheder, inden du begynder at grille.

Grill sikkert på altanen – lær og følg reglen

sikker altan grill 7 regler praktisk idé

Hvis du er sikker grill på altanen du skal først forberede dig godt. Er du interesseret i, hvilke sikkerhedsforskrifter der gælder i din bygning, og hvilke regler du bør følge. Det vigtigste at vide først er, om der overhovedet er tilladt at grille på altanen.

Grill sikkert på altanen – hold de brandfarlige stoffer væk

Grill sikkert på balkonen 7 regler for grillning af bøf

Det er ekstremt vigtigt, at du holder grillen væk fra brændbart materiale eller struktur. Hvis du er sikker grill på altanen du bør nøje følge alle brandsikringsforskrifter.

Opbevar altid ildslukkeren i nærheden, bare for en sikkerheds skyld

sikker altan grillning 7 forskrifter trædæk gelænder

Selvom du nøje overholder brandbeskyttelsesreglerne, skal du have en brandslukker i nærheden for sikkerheds skyld. Det er altid bedre at være godt forberedt på alle situationer.

Placer grillen korrekt

sikker altan grill 7 regler smuk udsigt

Hvis du er sikker grill på altanen ønsker, er placeringen af ​​grillen af ​​stor betydning. Grillen skal altid være stabil og ikke placeres vaklende. Du kan placere den et niveau højere, så små børn ikke har adgang til det opvarmede område.

Brug ikke gas- eller kulgrill på den lukkede altan

sikker altan grill 7 regler kompakt design

Sikker grill på altanen virker ikke, hvis du bruger gas- eller kulgrill på den lukkede altan. Det er altid vigtigt, at du har god ventilation, når du griller. Derfor er den udendørs grillfest bedst at afholde på den åbne terrasse.

Brug altid passende tøj

Grilning sikkert på altanen 7 regler spyd pølse

Selvom det ser lidt usædvanligt ud, er tøj især vigtigt for en sikker altangrill. Sørg for, at du ikke er iført for stort tøj med hængende elementer, der let kan brænde. Tag behageligt og enkelt tøj på, der ikke vil forårsage et problem, når du bevæger dig eller vender dig rundt i det lille rum.

Placer altid grillen i nærheden af ​​døren eller vinduet

sikker altan grillning 7 forskrifter model i sort

Placer grillen så tæt på vinduet eller døren som muligt. På denne måde vil du altid have en god ventilation eller udgangssted, hvis det er nødvendigt. Hvis du har et sugehul på balkonen, er det sikreste sted til grillen nedenunder.

Elektrisk grill med metallook

sikker altan grill 7 forskrifter elektrisk grill

Fastgør grillen til rækværket

Fastgør altangrillen 7 regler på gelænderet

Previous Post
Elegant børnehave dekoration med pastelfarver og dyremotiver
Next Post
Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre