15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nedhængt loft i tekstil fungerer også som vægbeklædning

nedhængt loft lavet af tekstil vægbeklædning spisestue

det nedhængt loft fra Ann Idstein blev kaldt System C ved navnet. Dette er et af de mest innovative koncepter inden for loftsdesign, der også kan bruges til vægge. Det helt fantastiske design er blevet rost af mange designere og kunder. Loftet passer til ethvert moderne interiør og er perfekt til at dække kabler og lampefittings.

Nedhængt loft med alsidige anvendelser

Nedhængt tagdesign lavet af tekstilvægsbeklædningskøkken

System C -konceptet har mange funktioner og anvendelser. Disse Nedhængt loft kan bruges som lysdiffusor. Det skaber en unik atmosfære med blød belysning, der ser indbydende og varm ud. Dette innovative loftdesign er perfekt til kontorer, skoler, børnehaver og lobbyer. System C er designet til at tilpasse sig enhver loftsform. Afstanden mellem tæppet og stoffet kan også optimeres. Du kan bogstaveligt talt installere dette tekstilloft hvor som helst, selv på væggen, hvis det er tilfældet.

Nedhængt loft med et innovativt design

Nedhængt tagdesign lavet af tekstilvægsbeklædningskøkken

De fleste bygninger og huse var konstrueret af stål, beton og glas. Det skaber nogle akustiske problemer. det nedhængt loft System C tilbyder en løsning på dette problem. Tekstilstoffet er perfekt til dæmpning af lyde. Modellen er lavet i specielt stof og stål. Formen er enkel, men unik på sin egen måde. Loftets rektangulære form skaber en vidunderlig lys illusion, når det strækkes. Dette projekt kombinerer mange elementer og funktioner i en – lysdiffusor, lav støj og loftbeklædning. Hvad kunne være mere praktisk.

Det innovative C -system kan også bruges som vægbeklædning

nedhængt loft lavet af tekstilvægs beklædningsvæg

Stålelementer til mere stabilitet

nedhængt loft lavet af tekstilvægbeklædning stålelementer

Hvordan stoffet er fastgjort til loftet

Nedhængt tagdesign af tekstilvægsbeklædning installeret

Previous Post
Elegant børnehave dekoration med pastelfarver og dyremotiver
Next Post
Luksuriøst tæppedesign med kalligrafiske mønstre