15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu aktualizovat svou televizi Vizio?

Shrnutí článku: Jak aktualizovat starý Vizio Smart TV

1. Chcete -li aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio, můžete stisknout tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio, vyberte možnost Systém a poté vybrat možnost kontroly pro aktualizace.

2. Další metodou pro aktualizaci televizorů Vizio je stisknutím tlačítka nabídky na dálkovém ovladači Vizio, vyberte možnost Admin a Ochrana osobních údajů a poté vyberte možnost kontroly pro aktualizace.

3. Pokud chcete zkontrolovat, zda se vaše televizor Vizio aktualizuje, pokud je připojen k internetu, většina chytrých televizorů bude automaticky aktualizovat svůj firmware. Pokud však máte starší model nebo chcete ručně aktualizovat, můžete sledovat výše uvedené kroky.

4. Pokud váš starší inteligentní televize Vizio nemá na dálkovém ovladači tlačítko V, můžete aplikace stále aktualizovat. Stisknutím tlačítka Home dvakrát na dálkovém ovládání, přejděte do všech aplikací, vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat, a stisknutím OK jej nainstalujte.

5. Chcete -li převést starou televizi na inteligentní televizi, můžete si zakoupit inteligentní přehrávač médií nebo streamovací zařízení a připojit jej k konektoru HDMI na televizi.

6. Pokud vaše televize Vizio nemá v nabídce Nastavení možnost kontroly aktualizací, je možné, že televizní model nepodporuje manuální aktualizace. V takových případech budete muset počkat na automatické aktualizace od společnosti.

7. Chcete -li donutit svůj televizor Vizio, aby aktualizoval firmware, stiskněte tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio, přejděte do nabídky systému, vyberte Aktualizaci systému a vyberte možnost Kontrola nyní zkontrolovat dostupné aktualizace.

8. U modelů Android TV můžete stisknout tlačítko nápovědy na dálkovém ovladači, vyberte Stav & Diagnostika, přejděte na aktualizaci systémového softwaru a zkontrolujte, zda je automaticky kontrola aktualizace nebo automaticky nastavení stahování softwaru nastaveno na zapnuto.

15 jedinečných otázek založených na článku

  1. Můžete aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio?
    Ano, můžete aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio podle výše uvedených kroků.
  2. Dělat televizory Vizio mají aktualizace softwaru?
    Ano, televizory Vizio mohou přijímat aktualizace softwaru pro zlepšení funkčnosti a přidat nové funkce.
  3. Jak zjistím, že se moje televize Vizio aktualizuje?
    Pokud je vaše TV Vizio připojena k internetu, bude pravděpodobně aktualizovat firmware automaticky. Můžete také ručně zkontrolovat aktualizace pomocí výše uvedených kroků.
  4. Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V?
    Aplikace můžete aktualizovat na starších inteligentních televizorů Vizio bez tlačítka V tím.
  5. Jak mohu aktualizovat svou starou televizi na chytré televizi?
    Starou televizi můžete převést na inteligentní televizi zakoupením inteligentního přehrávače médií nebo streamovacího zařízení a připojením k konektoru HDMI televizoru vaší televize.
  6. Proč moje televize Vizio nemá možnost kontroly aktualizací?
    Pokud vaše TV Vizio nemá v nabídce Nastavení možnost kontroly aktualizací, může to být proto, že televizní model nepodporuje manuální aktualizace. Budete muset počkat na automatické aktualizace od společnosti.
  7. Jak mohu donutit svou televizi Vizio k aktualizaci firmwaru?
    Chcete -li donutit televizi Vizio, aby aktualizoval firmware, přejděte do nabídky systému, vyberte aktualizaci systému a vyberte možnost Kontrola nyní zkontrolovat dostupné aktualizace.
  8. Jak provést aktualizaci softwaru v televizi?
    U modelů Android TV můžete jít do stavu & Diagnostika, poté aktualizace systémového softwaru a zkontrolujte, zda je automaticky kontrola aktualizace nebo automaticky nastavení stahování softwaru nastaveno na zapnuto.

Poznámka: Odpovědi na výše uvedené otázky vycházejí z informací uvedených v článku. Podrobnější pokyny a informace naleznete v článku.

Jak mohu aktualizovat svůj Vizio TV?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio

Stiskněte tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio. Vyberte možnost systému. Vyberte možnost kontroly aktualizací.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat televizory Vizio mají aktualizace softwaru

Stiskněte tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio. Vyberte administrátor & Možnost ochrany osobních údajů. Vyberte možnost kontroly aktualizací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, že se moje televize Vizio aktualizuje

Dokud je připojen k internetu, většina našich chytrých televizorů aktualizuje svůj firmware automaticky. Pokud však máte starší model nebo se chcete jen ujistit, že je vše aktuální

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V

Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via bude na obrazovce bliká. Manipulujte s možnostmi, dokud nedosáhnete všech aplikací a vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat. Vyberte aplikaci a stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači TV nainstalujte aplikaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou starou televizi na chytré televizi

TV můžete převést na inteligentní televizi několika metodami, z nichž nejlepší je koupit inteligentní přehrávač médií (také známý jako streamovací zařízení) a připojit ji k konektoru HDMI televizoru vašeho televizoru. Přehrávače inteligentních médií přicházejí v různých velikostech a stylech (a inteligentních operačních systémech).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemá můj vizio televize možnost kontroly aktualizací

Pokud neexistuje "Kontrola aktualizací" Možnost v nabídce Nastavení pak může být případ, že televizní model nepodporuje manuální aktualizace. V těchto případech bude uživatel muset počkat, až společnost automaticky zavede nejnovější verzi přímo do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit svou televizi Vizio k aktualizaci firmwaru

Jak mohu donutit svou televizi Vizio, abych aktualizoval tlačítko „Nabídka“ na vašem dálkovém ovladači Vizio.Pomocí kláves se šipkami na dálkovém ovladači přejděte do nabídky „Systém“ a vyberte je.Přejděte na možnost „aktualizace systému“ a vyberte ji.Vyberte možnost „Kontrola nyní“ a zkontrolovat jakékoli dostupné aktualizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak provést aktualizaci softwaru v televizi

Pro modely Android TV: Na dálkovém ovládání stiskněte tlačítko Nápověda a vyberte Stav & Diagnostika → Aktualizace systémového softwaru → Zkontrolujte, zda je automaticky kontrola aktualizace nebo automaticky nastavení stahování softwaru nastaveno na zapnuto. Poznámka: Pokud je stav & Diagnostika není zobrazena, přeskočte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje chytrá televize potřebuje aktualizaci

Pro modely Android TV: Na dálkovém ovládání stiskněte tlačítko Nápověda a vyberte Stav & Diagnostika → Aktualizace systémového softwaru → Zkontrolujte, zda je automaticky kontrola aktualizace nebo automaticky nastavení stahování softwaru nastaveno na zapnuto. Poznámka: Pokud je stav & Diagnostika není zobrazena, přeskočte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji aktualizace v mé televizi

Vyberte ikonu Nastavení. Vyberte systém → About → Aktualizace systémového softwaru. Poznámka: Pokud má dálkové ovládání tlačítko nápovědy, můžete také zobrazit obrazovku aktualizace softwaru systému stisknutím tlačítka nápovědy a výběrem řešení nejvyšší podpory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat nové aplikace do starší Vizio Smart TV

Aplikace můžete přidat do svého staršího Vizio Smart TV (2015 nebo starší modely) prostřednictvím Via nebo Via+ TV. U televizních jednotek vydaných od roku 2016 do roku 2017 můžete přidat aplikace prostřednictvím Smartcast nebo Via+.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své chytré televize, které nejsou uvedeny

Stiskněte tlačítko Smart Hub z dálkového ovladače.Vyberte aplikace.Vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat, výběrem ikony zvětšovacího skla.Zadejte název aplikace, kterou chcete nainstalovat. Pak vyberte hotovo.Vyberte ke stažení.Po dokončení stahování vyberte Open a použijte svou novou aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upgradovat na nejnovější verzi mého televize

televize. Takže první musíte jít do pravého horního rohu Otevřete nastavení. Dále musíte jít na předvolby zařízení. A právě teď jděte. Vyberte aktualizaci systému. Právě teď je vaše televize

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit svou inteligentní televizi k aktualizaci

Pomocí dálkového ovladače televizoru přejděte do nabídky, poté vyberte Nastavení a vyberte podporu. Vyberte aktualizaci softwaru a poté vyberte aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit svou inteligentní televizi k aktualizaci

Pomocí dálkového ovladače televizoru přejděte do nabídky, poté vyberte Nastavení a vyberte podporu. Vyberte aktualizaci softwaru a poté vyberte aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat televizi na nejnovější firmware

Vyberte systém → About → Aktualizace systémového softwaru. Poznámka: Pokud má dálkové ovládání tlačítko nápovědy, můžete také zobrazit obrazovku aktualizace softwaru systému stisknutím tlačítka nápovědy a výběrem řešení nejvyšší podpory. Zkontrolujte, zda je automaticky zkontrolováno, zda je nastavení aktualizací nastaveno na zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj televizní software Vizio

Dobře, než vám ukážeme, jak to udělat. Žádný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně aktualizovat svůj inteligentní televizní software

Chcete hledat nabídku v závislosti na tom, co vaše chytrá televize Samsung máte na dálkovém ovladači, může to vypadat trochu jinak Mine říká Nabídka právě tady v pořádku. Jakmile klepnete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu k aktualizaci softwaru

Získejte nejnovější aktualizace Androidu k dispozici pro aplikaci nastavení telefonu.V blízkosti spodní části klepněte na systém. Aktualizace systému.Uvidíte svůj stav aktualizace. Postupujte podle jakýchkoli kroků na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně aktualizovat svou chytrou televizi

Chcete hledat nabídku v závislosti na tom, co vaše chytrá televize Samsung máte na dálkovém ovladači, může to vypadat trochu jinak Mine říká Nabídka právě tady v pořádku. Jakmile klepnete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj televizor na nejnovější software

Pro modely Android TV: Na dálkovém ovládání stiskněte tlačítko Nápověda a vyberte Stav & Diagnostika → Aktualizace systémového softwaru → Zkontrolujte, zda je automaticky kontrola aktualizace nebo automaticky nastavení stahování softwaru nastaveno na zapnuto. Poznámka: Pokud je stav & Diagnostika není zobrazena, přeskočte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou inteligentní televizi na nejnovější verzi

Chcete hledat nabídku v závislosti na tom, co vaše chytrá televize Samsung máte na dálkovém ovladači, může to vypadat trochu jinak Mine říká Nabídka právě tady v pořádku. Jakmile klepnete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hledám aplikace na mém starém inteligentním televizi Vizio

Chcete -li získat přístup k aplikacím na vaší televizi Smartcast, stiskněte tlačítko vstupu a vyberte vstup „Smartcast“. Nebo stiskněte klávesu V nebo domovské klávesy poblíž středu vašeho dálkového ovladače. V současné době jsou všechny dostupné aplikace zobrazeny v řadě aplikací Smartcast Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do Vizio, které nejsou uvedeny v App Store

Jak stáhnout více aplikací ve vaší inteligentní televizi Vizio: 4 Testované metody Use USB Flash Drive ke stažení aplikací třetích stran, které nejsou v chytré televizi nedostupné.Nainstalujte do inteligentního televize nainstalovat průzkumník souborů ES a otevřete soubory USB APK.Dalším způsobem, jak stahovat aplikace do vaší televize Vizio, je přístup k aplikaci přes váš televizní prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout více aplikací na inteligentní televizi Vizio

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači. Vyberte připojený televizní obchod. Vyberte všechny aplikace. Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.

[/WPRemark]

Previous Post
¿CLAMAV es gratis para uso comercial??
Next Post
Co mám dělat, když je můj iPhone odcizen?