15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gastronomi -inventar og -udstyr: Det seje design som restaurantens skikkelse!

Gastronomiscenen har ændret sig betydeligt i de seneste år, og gæsternes krav til kvalitet, sundhed og bæredygtighed er betydeligt højere end tidligere. En god restaurant er ikke længere bare et spisested. Folk tager derhen for at slappe af, socialisere og have det sjovt. At spise ude er en oplevelse og udover lækre retter spiller musikken, atmosfæren og designet også en vigtig rolle i hele oplevelsen. Uanset hvor god beliggenheden er, eller hvor spændende og innovativ menuen er – kun med det rigtige cateringudstyr kan du skabe en helhedsorienteret følelse og en behagelig stemning for dine kunder. For at din restaurant skiller sig ud fra konkurrencen, viser vi i denne artikel dig de nyeste gastronomitendenser og innovationer, som du bør vide om.

Gastronomiudstyr: Åbne restaurantkøkkener er trendy

Gastronomi Design og udstyr til det åbne køkken i restauranten

I år bliver restaurantkøkkenet scenen, og åbne køkkener er en af ​​de største tendenser inden for gastronomiindretning og inventar. At se kokkene fremkalde de mest forskellige kulinariske mesterværker er noget særligt, og gæsterne føler, at de er en del af madlavningsprocessen. For mange mennesker er det vigtigt at få en idé om hygiejnen og de anvendte ingredienser, og et åbent restaurantkøkken er den perfekte måde at kigge bag kulisserne. Men for at dette kan blive en del af indretningen, er der et par ting at overveje. Beskidte tallerkener, snavsede gryder og ringere pander er ikke skjult i det åbne køkkendesign, og derfor er det tilrådeligt at investere i professionelt køkkenudstyr. Uanset om køleskabe, opvaskemaskiner eller glas og tallerkener – den Engroshandel med forsyninger  tilbyder nu en lang række produkter af høj kvalitet, som du har brug for til din restaurant.

Overvej et “take-away” hjørne

Restaurantindretningstendenser Gastronomi indretning af restaurantmøbler

I den dynamiske og stressende hverdag har vi desværre ikke altid tid til at besøge en restaurant og beslutte at få den leveret hjem til dig. Ifølge en undersøgelse bruger 31 procent af mennesker forskellige leveringstjenester mindst to gange om ugen, og 65 procent af respondenterne oplyste, at de ville besøge en restaurant oftere, hvis den havde en selvbestillende kiosk eller et hyggeligt afhentningshjørne. For at øge effektiviteten og kunderne ville det være fornuftigt at opdele cateringfaciliteter og -udstyr i din virksomhed i to dele – en for de gæster, der spiser i huset og en for leverancer og samlinger.

Restauranterne bliver grønne

Gastronomi møbler og udstyr restaurant indretning Greenery Trend

Den voksende popularitet af sund kost og en lang række superfoods har resulteret i, at folk er blevet mere og mere interesserede i produkter og fødevarer, der er gode for sjælen og kroppen. Brug af planter, friske urter og krydderier som en del af cateringmøbler og inventar er en ny trend, der nyder stigende interesse. Hvis du har et udendørs siddeområde, hvorfor så ikke begynde at dyrke grøntsager f.eks. Dette skaber ikke kun et tillidsforhold til gæsterne, men giver også rummet et strejf af livlighed.

Blande & Matchmøbler skaber en hyggelig og behagelig atmosfære

Bland og match interiørdesign, gastronomi møbleringstendenser

Mix-and-match-stilen er blevet en rigtig favorit inden for boligindretning i de seneste år. Det er derfor ikke overraskende, at tendensen også har fundet vej til cateringbranchen. Møbler og dekorationer i forskellige stilarter kombineres med hinanden for at opnå et spændende og moderne design. For at skabe et konsistent helhedsbillede skal du holde dig til et bestemt farveskema. Den behagelige stemning formidler en “velkommen hjem” -følelse, som dine gæster vil elske.

Restaurantindretningstendenser engros catering forsyninger

Dybderøde toner, gyldenorange og gule nuancer bliver mere og mere populære inden for gastronomiindretning. De er venlige og imødekommende og hjælper gæsterne med at slappe af. Faktisk har varmere farver vist sig at øge pulsen og stimulere appetitten, hvilket igen øger sandsynligheden for flere ordrer i din restaurant.

Cateringartikler i engros Cateringudstyr og møbler Restaurantdesigntrends

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
29 kreative levende ideer til moderne vægdesign