15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co mám dělat, když je můj iPhone odcizen?

Lze použít můj odcizený iPhone?

Souhrn: Pokud je váš odcizený iPhone stále uveden jako zařízení ve vašem nalezení mé aplikace pro iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone.

Může někdo odemknout můj odcizený iPhone?

Souhrn: Ano, někdo může odemknout odcizený iPhone. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon, včetně využití uložených pověření banky a přístupu k osobním obrázkům a videím uloženým na zařízení.

Co se stane, když je váš iPhone odcizen a vypnutý?

Souhrn: Pokud je váš odcizený iPhone vypnutý, nebudete moci sledovat jeho polohu pomocí map. Stále však můžete vidět poslední známé umístění zařízení, které je k dispozici po dobu 24 hodin od doby, kdy byl vypnutý.

Může policie sledovat odcizený iPhone?

Souhrn: Policie může požádat o vašeho mobilního dopravce s rozkazem nebo soudními požadavky na sledování odcizeného zařízení. Policie nesleduje ztracené iPhony. Mobilní dopravce používá IMEI k identifikaci a sledování iPhone.

Lze resetovat odcizený iPhone?

Souhrn: Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com. Chcete -li se přihlásit k nalezení zařízení, přejděte na iCloud.com/find.

Lze ukradený iPhone použít s novou SIM kartou?

Souhrn: Pokud má odcizený iPhone přístupový kód, zloděj nemůže získat přístup k datům. Pokud však neexistuje žádný aktivační zámek, mohli by jej vymazat čistě, vložit novou SIM kartu a začít ji používat. Doporučuje se jeho ponechání ve ztraceném režimu na vašem účtu.

Lze ukradený iPhone odemknout bez hesla?

Souhrn: Normálně někdo nemůže odemknout váš iPhone bez přístupového kódu. Mohou však tovární resetovat váš iPhone a odemknout jej pomocí výše uvedené metody nebo některých nástrojů pro odemknutí iPhone. Je také možné odemknout nalezený iPhone stejnými metodami.

Co dělají zloději s ukradenými telefony?

Souhrn: Díky ukradenému telefonu mohou zlodějové provádět neoprávněné nákupy pomocí vašich propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Mohou také získat přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty, protože mnoho lidí znovu používá hesla napříč obchodními a osobními účty.

Co mám dělat, když je můj iPhone odcizen?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze použít můj odcizený iPhone

Dokud je ukradený iPhone stále uveden jako zařízení ve vaší aplikaci Find My iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo, nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone pro iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo odemknout můj odcizený iPhone

Ve většině případů je první otázkou, kterou slyšíme od obětí krádeže, může někdo odemknout můj ukradený iPhone Odpověď je ano. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon. Mohou využít vše od vašich uložených pověření bank po osobní obrázky a videa uložená na zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je váš iPhone odcizen a vypnutý

Co se stane, když je můj odcizený iPhone vypnutý, nebudete moci sledovat polohu iPhone pomocí map. Stále však můžete vidět poslední známé umístění zařízení, které bude k dispozici po dobu 24 hodin od doby, kdy se vypnula.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat odcizený iPhone

Policie může požádat o vašeho mobilního dopravce prostřednictvím rozkazu nebo soudního požadavku na sledování odcizeného zařízení. Samotná policie nesleduje ztracené iPhony. Mobilní dopravce / společnost používá IMEI k identifikaci a sledování iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze resetovat odcizený iPhone

Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com. Chcete -li se přihlásit k nalezení zařízení, přejděte na iCloud.com/find.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone použít s novou SIM kartou

Pokud má přístupový kód, nemají přístup k datům, ale bez aktivačního zámku by ho mohli vymazat a vložit novou SIM kartu a začít ji používat. Takže to prostě nechte, jak je ve ztraceném režimu, na vašem účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone odemknout bez hesla

Může být ukradený iPhone normálně odemčen, někdo nemůže odemknout váš iPhone bez přístupového kódu. Mohou však tovární resetovat váš iPhone a odemknout jej pomocí výše uvedené metody nebo některých nástrojů pro odemknutí iPhone. Také je možné odemknout nalezený iPhone se stejnými metodami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději s ukradenými telefony

S vaším telefonem mohou zloději:

Proveďte neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Získejte přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty. (Až 99% lidí znovu používá hesla napříč obchodními a osobními účty [*].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple blokovat odcizený iPhone

Když označíte své zařízení jako ztracené, bude na dálku zamčeno přístupovým kódem a udržuje vaše informace zabezpečené. Tím také zakáže výplata Apple na chybějícím zařízení. A můžete zobrazit vlastní zprávu s kontaktními informacemi o chybějícím zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nahlásit svůj odcizený iPhone policii

Policejní zpráva je velkou pomocí pro ztrátu iPhone. Obnovení iPhone pomocí policie by bylo ideální a ohlášení situace na pojištění Applecare vám pomůže získat peníze na nahrazení iPhone, pokud jej nemůžete obnovit. Dopravce vám pomůže snížit ztrátu vašich informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dostat svůj ukradený telefon zpět

Musíte jít na jakoukoli nedalekou policejní stanici, kde jste měli naposledy telefon. Řekněte policistovi, aby zaregistroval FIR pro ukradený mobilní telefon podle oddílu 154 CRPC. Sdělte podrobnosti o vašem telefonu jako barva a model telefonu, číslo telefonu IMEI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud vložíte SIM kartu do ukradeného telefonu

V zásadě by vložení SIM karty do jiného telefonu Android umožnilo někoho jiného, ​​aby vás vydával. Je to snadný přístup ke všem vašim osobním údajům. Krádež identity je v těchto situacích obrovským problémem, ať už jednáte s jedním drobným zlodějem nebo trestním prstenem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít mou SIM kartu, pokud mi ukradnou telefon

Podvodníci mohou používat vaši SIM kartu k volání, odesílání zpráv SMS a zveřejnění na účtech sociálních médií vaším jménem. Únos vašeho telefonního čísla může být prvním krokem k úplnému převzetí vašeho digitálního života.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to nahlásit ukradený telefon

Pokud je váš telefon ztracen nebo odcizen, měli byste okamžitě říct svému poskytovateli sítě, aby jej mohli zablokovat a zastavit ho někoho jiného pomocí. Pokud jim to neřeknete okamžitě, možná budete muset zaplatit za neautorizované telefonní hovory, což může být velmi drahé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo stále používat ukradený telefon

I když máte telefonní kód telefonu a umožňuje biometrické zabezpečení (jako je ID otisků prstů), hackeři mohou stále získat přístup k vašemu zařízení. S telefonem mohou zloději: proveďte neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Získejte přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokrývá Apple odcizená zařízení

Applecare+ s krádeží a ztrátou vás pokrývá pro opravu nebo výměnu zařízení v případě krádeže nebo ztráty, náhodného poškození nebo vyčerpání baterie a přístup k technické podpoře Apple (jak je uvedeno v bodě 4.5). Zásady jsou prodány autorizovanými prodejci Apple a Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou policajti dělat něco s ukradeným telefonem

Podat policejní zprávu

Ačkoli agentury donucovacích orgánů nemají zdroje k prozkoumání každého případu ukradeného telefonu, pokud jim můžete říct, kde je váš telefon (pomocí aplikace Finder), budou s větší pravděpodobností schopny vám pomoci zotavit se to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může někdo udělat s ukradenou sim kartou pro iPhone

Co může někdo udělat s vaším přístupem k vašemu telefonnímu číslu a vydává se na vás.Zachycení dvoufaktorových ověřovacích kódů pro vaše účty.Sledujte své telefonní hovory a zprávy.Pomocí svého telefonního čísla spusťte podvody na vašich kontaktech.Přístup k vaší bance, krypto a další finanční účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může někdo udělat s vaší sim kartou iPhone

Monitorujte telefonní hovory a texty: Jakmile má někdo přístup k vaší SIM kartě, může monitorovat všechny příchozí hovory a textové zprávy a zachytit je, než dosáhnou vašeho telefonu. To jim umožňuje získat přístup k citlivým informacím, jako jsou hesla nebo soukromé konverzace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám zavolat policii, pokud je můj telefon ukraden

Pokud bylo zařízení odcizeno, okamžitě nahlásí krádež policii, včetně modelu a modelu, seriálu a IMEI nebo Meid nebo ESN. Někteří poskytovatelé služeb vyžadují důkaz, že zařízení bylo odcizeno, a policejní zpráva by tato dokumentaci poskytla. Okamžitě nahlásí krádež nebo ztrátu poskytovateli služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji svůj ukradený telefon

Chcete -li vzdáleně vymazat svůj telefon Samsung nebo Google: Přejděte na Android.com/najít na jiném zařízení.Přihlaste se ke svému účtu Google.Z levé nabídky vyberte vymazat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději s ukradenými mobilními telefony

Pokusí se vymazat data včetně fotografií, videí, dokumentů, zvuků atd. Z odcizených iPhonů k dalšímu prodeji. Zloději znají několik technik, jak vymazat vše z ukradeného telefonu. Navíc, zloději jsou také schopni oklamat kupujícího, který ukradený iPhone je čistý a odemčený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší hlásit telefon ztracený nebo odcizený telefon

Pokud bylo zařízení odcizeno, okamžitě nahlásí krádež policii, včetně modelu a modelu, seriálu a IMEI nebo Meid nebo ESN. Někteří poskytovatelé služeb vyžadují důkaz, že zařízení bylo odcizeno, a policejní zpráva by tato dokumentaci poskytla. Okamžitě nahlásí krádež nebo ztrátu poskytovateli služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik to je nahradit ztracený iPhone

Kromě kupní ceny vašeho nového iPhone, kombinované s předem platbou za AppleCare+ se službou krádeže a ztráty, nahrazení ztraceného nebo odcizeného iPhone XS, iPhone XS Max nebo iPhone X vás bude stát dalších 269 $. Výměna iPhone XR nebo iPhone 7 nebo 8 Plus vás vypustí o 229 $ více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Apple nahradit můj iPhone

Pokud máte AppleCare+, můžete nahradit iPhone incidentem náhodného poškození. Zaplatíte "další poškození" Applecare+ poplatek, jak je uvedeno v podmínkách AppleCare+. Tento poplatek můžete také zkontrolovat v našem nástroji odhadu cen.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo actualizo mi televisor Vizio??
Next Post
Je BitTorrent bezpečný?