15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč je Bixby špatný?

Shrnutí článku: Proč byl Bixby selhán

1. Bixbyho agresivní přítomnost: Největším selháním Bixby je jeho neustálý pokus vložit se do vašeho života při používání zařízení Samsung, bez ohledu na preference uživatele.

2. Méně leštěný než asistent: Bixby je považován za méně leštěný než jeho konkurenti jako asistent.

3. Omezené schopnosti: Bixby je méně schopen pomoci uživatelům ve srovnání s jinými hlasovými asistenty.

4. Nevýhody Bixby: Bixbyho primární nevýhodou je, že dosud nemá nizozemskou verzi a omezuje její použití na anglické hlasové příkazy pouze na telefonech Samsung.

5. Funkce vždy poslouchání: Stejně jako Siri a Alexa lze Bixby aktivovat slovy „Ahoj, Bixby.„Tato funkce však může být zakázána, pokud je preferována.

6. Důvěryhodnost Bixby: Zatímco Bixby má své nevýhody, nabízí skvělou funkčnost pro novější zařízení Samsung a dobře se chová s příkazy offline a telefonem.

7. Samsungovo rozhodnutí o Bixby Vision: V roce 2020 ukončila společnost Samsung vývoj pro funkce AR Bixby Vision, což výrazně snižovalo jeho nabídky.

8. Závazek společnosti Samsung vůči Bixby: Samsung aktivně vyvíjí nové funkce pro Bixby a rozptýlí jakékoli zvěsti o jeho opuštění.

9. Odstranění bixby: Ačkoli aplikaci Bixby nelze odstranit z telefonu Samsung, uživatelé mohou přepsat klíč Bixby nebo odstranit svůj účet Bixby, aby minimalizovali jeho přítomnost.

10. Deaktivace bixby: Deaktivace Bixby neovlivní rutiny Bixby a jeho vypnutí se doporučuje, pokud uživatel nevyužije Bixby.

15 jedinečných otázek založených na textu:

1. Bixby vždy poslouchá? Ano, Bixby lze aktivovat slovy „Ahoj, Bixby“, ale tato funkce může být deaktivována.

2. Mám věřit Bixby? Navzdory svým nedostatkům nabízí Bixby vynikající funkčnost pro novější zařízení Samsung a dobře funguje s příkazy offline a telefonem, takže to zkuste vyzkoušet.

3. Zabil Samsung Bixby? Zatímco Samsung již nevyvíjí určité rysy Bixby Vision, samotný Bixby je stále velmi naživu a získává nové funkce.

4. Opouští Samsung Bixby? Ne, Samsung nadále aktivně vyvíjí nové funkce pro Bixby a rozptyluje jakékoli zvěsti o jeho opuštění.

5. Je v pořádku smazat Bixby? Odstranění aplikace Bixby není možné, ale uživatelé mohou minimalizovat svou přítomnost přemapováním klíče Bixby nebo odstraněním jejich účtu Bixby.

6. Deaktivuje Bixby zkazit můj telefon? Deaktivace Bixby neovlivní rutiny Bixby a nezpůsobí žádnou škodu telefonu.

7. Může Bixby provádět všechny akce na telefonech Samsung Hands-Free? Ano, Bixby může provést několik akcí na telefonech Samsung zcela hands-free.

8. Má Bixby nizozemskou verzi? Ne, Bixby zatím nemá nizozemskou verzi a omezuje její použití na anglické hlasové příkazy na telefonech Samsung.

9. Jaké jsou výhody používání Bixby? Bixby nabízí vynikající funkčnost pro novější zařízení Samsung a dobře funguje s příkazy offline a telefonem.

10. Může být Bixby zcela deaktivován? Bixby nemůže být zcela deaktivován, ale může být minimalizován přemapováním klíče Bixby nebo odstraněním účtu Bixby.

11. Funguje Bixby dobře s příkazy offline? Ano, Bixby funguje dobře s příkazy offline na zařízeních Samsung.

12. Jaké funkce Samsung odstranil z Bixby Vision? V roce 2020 společnost Samsung ukončila vývoj funkcí AR Bixby Vision, včetně funkcí virtuálního make-upu a domácí dekorace.

13. Jak se Bixby porovná s asistentem? Bixby je považován za méně leštěný a méně schopný ve srovnání s asistentem.

14. Může být Bixby důvěryhodné s osobními údaji? Bixby, stejně jako každý hlasový asistent, vyžaduje přístup k osobním údajům, aby poskytoval své služby, takže uživatelé by měli při používání opatrní.

15. Jak lze aktivovat Bixby? Bixby lze aktivovat slovem „Ahoj, Bixby“, což spustí funkci rozpoznávání hlasu na zařízeních Samsung.

Proč je Bixby špatný?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Bixby selhal

Možná největší selhání Bixby není to, že je méně leštěné než asistent nebo méně schopné nám pomoci, ale že Samsung to udělal tak agresivně přítomen. Když používáte zařízení Samsung, neustále se snaží vložit do svého života, jako by to prostě nemohlo vzít „ne“ pro odpověď.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Bixby

Ovládat telefony Samsung

S Asistentem Google nemůžete provést všechny akce v telefonu zcela hands-free. Nevýhodou Bixby je, že hlasový asistent zatím nemá nizozemskou verzi. To znamená, že jej můžete použít pro více věcí na telefonu Samsung, ale pouze pokud používáte anglické hlasové příkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bixby vždy poslouchá

Stejně jako Siri a Alexa, můžete probudit Bixby svým hlasem. Váš telefon vám vždy poslouchá, "Ahoj, Bixby." Tuto funkci rozpoznávání hlasu můžete deaktivovat, pokud dáváte přednost. 1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám věřit Bixby

Ale Bixby není všechno špatné. Bixby nabízí skvělou funkčnost pro novější zařízení Samsung a poměrně dobře provádí příkazy založené na offline a telefonu. Doporučujeme vyzkoušet obě služby.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zabil Samsung Bixby

V roce 2020 Samsung ukončil vývoj pro funkce AR Bixby Vision, který vám umožní vyzkoušet make -up, ozdobit váš domov a další. Základní funkce vizuálního vyhledávání a překladu stále existují, ale většina toho, co služba nabízela, je pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opouští Samsung Bixby

Bixby Samsung nejenže existuje, ale získává nové funkce. To může znít šokující, pokud jste si mysleli, že asistent softwaru korejské společnosti byl opuštěn nebo alespoň nebyl aktivně rozvíjen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku smazat Bixby

Možná Bixby není opravdu vaše věc. To je v pořádku. I když nemůžete odstranit aplikaci Bixby z telefonu, existují některé věci, které můžete udělat, pokud chcete, aby se Bixby přestal objevovat, například přemapování klíče Bixby. Můžete také odstranit svůj účet Bixby, pokud již nechcete používat Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Deaktivuje Bixby zkazit můj telefon

A rutiny Bixby a Bixby fungují nezávisle a deaktivace prvního neublíží druhému. Možná to budete chtít vypnout, pokud nepoužíváte Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Bixby v poslechu mých konverzací

Chcete -li vypnout hlas Bixby, postupujte podle těchto kroků: Přejděte do nastavení pro Bixby otevřením nastavení a klepnutím na aplikace.Vyberte BIXBY Voice.Vyberte nastavení hlasu Bixby.Vypněte probuzení hlasu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit, aby mě Bixby poslouchal

Vypněte Bixby na Galaxy S8/S9/S10 s Android 9 nebo 10go do nastavení > Aplikace > Bixby hlas.Klepnutím na nastavení zařízení v pravé straně ruky se dostanete k nastavení hlasu Bixby.Klepněte na automatické poslech a změňte jej nikdy.Klepněte na probuzení hlasu a vypněte probuzení s HI, Bixby.Vypněte použití při uzamčení telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukradne Bixby vaše data

Vaše hlasová data jsou udržována soukromá

Hlasová data jsou šifrována a odesílána na server pouze pro účely učení s vaším svolením. Takže teď, promluvte si s Bixby s důvěrou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Samsung zbaví Bixby

Bixby je funkce, která je zabudována do operačního systému vašeho telefonu, takže ji nemůžete úplně odstranit. Můžete však změnit některá nastavení pro Bixby. Například na novějších telefonech Galaxy držíte tlačítko napájení a zapnete Bixby. Ale pokud bixby nepoužíváte pravidelně, možná budete chtít toto nastavení změnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje náhrada za Bixby

Změňte výchozí asistent telefonu

Ale v případě potřeby, můžete nastavit další, jako je Google nebo Alexa, jako svého výchozího asistenta kromě Bixby. Z nastavení vyhledejte a vyberte aplikaci pro pomoc zařízení. Znovu klepněte na aplikaci pro pomoc zařízení a objeví se seznam dostupných asistentů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zničit Bixby

Možnosti opuštění Bixby

I když nemůžete zcela odinstalovat Bixby, můžete z telefonu odstranit svůj účet a data Bixby. Jakmile to bude hotovo, budete znovu zaregistrovat Bixby. Stiskněte a podržte boční klávesu. Můžete přizpůsobit boční klíč pro aktivaci nabídky napájení namísto hlasu Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit poslechu Bixby

Vypněte Bixby na Galaxy S8/S9/S10 s Android 9 nebo 10go do nastavení > Aplikace > Bixby hlas.Klepnutím na nastavení zařízení v pravé straně ruky se dostanete k nastavení hlasu Bixby.Klepněte na automatické poslech a změňte jej nikdy.Klepněte na probuzení hlasu a vypněte probuzení s HI, Bixby.Vypněte použití při uzamčení telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji bixby na svém telefonu

Může vám usnadnit život otevřením aplikací, telefonováním nebo hledáním doba uzavření vaší oblíbené restaurace, mimo jiné. Ale pokud nepoužíváte Bixby, možná to budete chtít vypnout. Život je složitý, ale vaše technologie nemusí být.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu úplně odstranit bixby

Můžete také odstranit svůj účet Bixby, pokud již nechcete používat Bixby. Poznámka: Odstranění účtu Samsung z telefonu odstraní a resetuje vaše stávající data Bixby. Bixby nebude znovu fungovat, dokud to znovu nenastavíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu z telefonu smazat bixby

V pravém horním rohu domácího podokna Bixby je přepínač k jeho odstranění. Pro telefony s Android Oreo klikněte na tlačítko Bixby (pod ovládacími prvky hlasitosti) nebo přejeďte přímo na domovskou obrazovku a dostanete se do domu Bixby. Poté vyberte nabídku tři tečky a přejděte do Nastavení > Bixby hlas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné deaktivovat Bixby

Otevřete aplikaci Bixby. Otevřete boční nabídku. Klepněte na ikonu Nastavení. Přepněte nastavení hlasového probuzení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi asistentem Bixby a Google

A Bixby je určen výhradně pro zařízení Samsung, zatímco asistent Google může běžet téměř na cokoli s Androidem, Chrome, Wear OS nebo jeho aplikací pro iPhone/iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bixby bezpečnostním rizikem

“Pomocí nového tvůrce hlasu Bixby Custom Voice mohou uživatelé zaznamenat různé věty pro Bixby, aby analyzovali a vytvořili kopii jejich hlasu a tónu generovanou AI,” říká Samsung (otevře se v novém okně). Bezpečnostní riziko nastává, pokud je technologie použita k klonování něčího hlasu bez jejich vědomí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude deaktivovat bixby způsobit problémy

A rutiny Bixby a Bixby fungují nezávisle a deaktivace prvního neublíží druhému. Možná to budete chtít vypnout, pokud nepoužíváte Bixby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opustil Samsung Bixby

V roce 2020 Samsung ukončil vývoj pro funkce AR Bixby Vision, který vám umožní vyzkoušet make -up, ozdobit váš domov a další. Základní funkce vizuálního vyhledávání a překladu stále existují, ale většina toho, co služba nabízela, je pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat bixby

Bixby je funkce, která je zabudována do operačního systému vašeho telefonu, takže ji nemůžete úplně odstranit. Můžete však změnit některá nastavení pro Bixby. Například na novějších telefonech Galaxy držíte tlačítko napájení a zapnete Bixby. Ale pokud bixby nepoužíváte pravidelně, možná budete chtít toto nastavení změnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi asistentem Bixby a Google

A Bixby je určen výhradně pro zařízení Samsung, zatímco asistent Google může běžet téměř na cokoli s Androidem, Chrome, Wear OS nebo jeho aplikací pro iPhone/iPad.

[/WPRemark]

Previous Post
Lo que se prefiere la élite?
Next Post
Co by měla říci 5hvězdičková recenze?