15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning af stuen – ideer til bolig og indretningstips

Indretning af stuen sofa-select-puf-BB-Italia

I dag er opholdsområdet blevet et kommunikationscenter – alle kan lide at hænge ud – for at udveksle ideer, nyde at være sammen, sidde afslappet foran fjernsynet eller bare bladre i din yndlingsbog i det komfortable læsehjørne. De mange funktioner, stuen opfylder i dag, udgør en stor udfordring – på den ene side skal rummet virke åbent og indbydende, på den anden side skal det være designet på en praktisk måde. Vi giver dig et par tips til at hjælpe dig med denne komplicerede opgave – og viser dig smukke designermøbler, vægbeklædninger, belysning og dekoration. Hvis du vil indrette en smuk stue, så er du kommet til det rigtige sted!

Indretning af stuen – sofaen bliver et blikfang

Stue-møblering-læder-sofa-modul-BB-Italia

Mens to-personers var alle raseri i de foregående år, er fokus i år på det moderne bomiljø. Den består af flere modulære enheder, der kan redesignes i henhold til den ledige plads. F.eks. Kan taburetten tilbyde ekstra siddepladser til gæsterne. Store sofaer nyder også stigende popularitet – sammen med et sidebord danner de et behageligt siddeområde foran fjernsynet. Borte er dagene med farverig polstring – trendmaterialet i 2015 er klart læder, farverne er for det meste neutrale. Møblet passer harmonisk ind i det moderne interiør. / Flyt musen hen over billedet, så vises der også tekst med oplysninger om producenten /.

Indretning af stuen – finde det rigtige sted til den nye sofa

Stue-møblering-modulær-polstret-sofa-ideer-Bonaldo

Det moderne opholdsområde tilpasser sig perfekt til det ledige ledige rum. Det er ikke altid let at finde den rigtige placering til den nye sofa. Hjørnesofaen er en pladsbesparende mulighed for små værelser. Minimumsafstanden til tv-kabinettet skal være omkring 1,5-2 meter. Hvis du vælger denne variant, kan du undvære et sofabord og i stedet montere flere hylder på væggen, der tilbyder opbevaringsplads til fjernbetjeningen og drikkevarer.

I større rum kan sofaen fungere som rumdeler – et komfortabelt opholdsområde med væg og pejs kan designes, og en spiseplads kan arrangeres i umiddelbar nærhed. En online planlægger kan hjælpe her, så møblerne finder det rigtige sted.

Indretning af stuen – hvad skal man overveje, når man køber en sofa?

Stue-møblering-levende ideer-hjørnesofa-stue landskab-Minotti

 Når du køber en sofa / opholdsstue, skal du ikke bare være opmærksom på dimensioner og materialer. Kun den rigtige sædedybde og sædehøjde garanterer komfort. De fleste møbler tilbydes normalt med en sædedybde på ca. 50 cm og en sædehøjde på – 60 cm. Men de fleste producenter råder dig til at teste det valgte møbel i butikken.

Polstringens materiale er heller ikke kun en smagssag – familier med børn eller kæledyr kan vælge stofbetræk, mens singler eller par uden børn kan vælge lædersofaen.

 Indretning af stuen – det moderne sofabord fascinerer med klart designsprog

Indretning af stuen-stue-ideer-sofabord-glas top-træ vin rød-sofa Porada

 Det moderne sofabord fascinerer med et arkitektonisk udseende og enkel, men stilfuld æstetik, der forbedrer interiøret. Sofabordet er lavt / mellem 60-80 cm / og lille-det tilbyder en støtteflade til blade, fjernbetjeninger og viser de selvfremstillede blomsterarrangementer. Den gyldne regel gælder her – et stort opholdsområde kombineres med et lille, lille to -personers – med et stort bord. De to skal stilistisk koordineres.

Sofabordet i retro-look er trendy

Stue-møblering-stue-ideer-sofabord-massivt træ-Porada

 Retrostilen fra 70’erne er tilbage – træmøbler med puristiske former og i neutrale farver erobrede møbelmesser i Milano. Lige på trend – det modulære sofabord. Det tilføjer en frisk note til interiøret og kan perfekt iscenesættes ved siden af ​​to-personers med en træramme. Men vær forsigtig – dette design fylder meget og er derfor velegnet til åbne opholdsområder!

Sofabord i skandinavisk stilStue-møblering-sofabord-træ-metal-Illooch

Og hvis du vil indrette din stue i skandinavisk stil, kan du stole på træ – naturmaterialets attraktive korn kan simpelthen ikke give slip på dine øjne og skaber en hjemlig atmosfære. Rammen danner en attraktiv kontrast til bordpladen i massivt træ og er for det meste lavet af metal.

Indretning af stuen – modulvæggenheden tilbyder opbevaringsplads

Stue-møblering-væg enhed-væg hylder-farver-puf-.Doimo-City-Line

 Den moderne modulvæggenhed kombinerer et innovativt reolsystem med skuffer og et tv -skab. Møblet er normalt lavet af finertræ og kan designes efter dine egne ønsker. Så alle kan blive arkitekt og selv vælge de enkelte moduler ved hjælp af en rumplanlægger. To-tone designs er særligt populære.

Indretning af stuen – trendy farvekombinationer af væggenheder

Stue-møblering-væg enhed-ideer-farver-Doimo-City-Line

 Mens sofaen og resten af ​​de polstrede møbler tilbydes i neutrale farver, er væggenheden blevet til et farverigt blikfang. Stilfulde farvekombinationer er en neutral farve / beige, sandfarve, kamel, hvid, sort eller trælook / og en anden stærk farve nuance / blå, græsgrøn, gul, orange /.

Væg med farveaccenter i sennepsgult

Stue-møblering-væg enhed-farver-reoler-system-Doimo-City

Den moderne væggenhed fremstår tidløst elegant med klare linjer, hvide fronter og attraktive skydedøre i sennepsgult. Lænestolen med polstring også i den samme gule nuance fuldender looket. Accenten bringer variation til det enkle farveskema på den ene side og får rummet til at se lysere og mere hjemligt ud på den anden side. En munter indretning til den mørke, nordvendte stue.

Væg helt i hvidt – en minimalistisk klassiker

Stue-møblering-væg-system-fjernsyn-planlægning-tips

 Den hvide moderne væg enhed i et minimalistisk look giver den perfekte baggrund for fantasifulde dekorationer. Det er derfor den perfekte variant for alle håndværksentusiaster, der gerne vil fremvise deres mesterværker.

Indretning af stuen – pejs tilføjer et hjemligt præg til interiøret

Stue-møblering-ideer-pejs-moderne-britisk-brand

Pejsen skaber en hyggelig atmosfære og skaber en afslappet og hjemlig atmosfære. Dem, der vælger at gøre dette, bliver uafhængige af gas- og oliepriser, men må forvente meget vedligeholdelse. Vi har givet dig en oversigt over de forskellige typer pejse i vores artikel “Komfurer i sammenligning – fordele og ulemper ved forskellige typer pejse”.

Den fritstående pejs fungerer som rumdeler

Stue-møblering-ideer-pejs-fritstående-britisk-brand

 Møbl stuen – afrund det afslappede udseende af opholdsområdet med en dagseng og lænestole

Indretning af stuen læsning hjørne-daybed-ideer-Erba-Italia

Hvis du har nok ledig plads i stuen, kan du afrunde det hyggelige opholdsområde med en dagseng eller to lænestole. Det rigtige sted for en dagseng er enten foran pejsen eller ved siden af ​​vinduet. Mest af alt har designet et ergonomisk, justerbart ryglæn.

Hyggeligt opholdsområde med to dages senge

Stue-møblering-læder-dag seng-opholdsområde-Minotti

To dages senge kan danne et behageligt læsehjørne – der kan du slappe af efter en lang arbejdsdag og nyde din yndlingsbog. Det funktionelle møbel kombineres normalt med et sidebord og en gulvlampe.

Lænestol i den lille stue – et pladsbesparende alternativ til sofaen

Stue-møblering-ideer-møbler-lænestole-træ-Domus-Arte

I små stuer kan to lænestole med succes erstatte sofaen – det pladsbesparende sæt er simpelthen perfekt til den lejede lejlighed – fordi en lænestol også er meget lettere at transportere.

Indretning af stuen – loungeområde med lænestol med ergonomisk konstruktion

Stue-møblering-ideer-læder-lænestol-Poliform

 Indretning af stuen – tips om alt hvad der har med belysning at gøre

Opstillet stue belys-vedhæng lampe-moderne-Vetreria-Vistosi

Den rigtige belysning fuldender det moderne anlæg. Belysningskonceptet i stuen er primært relateret til rummets størrelse – jo større stue, jo flere lysarmaturer. En hængende lampe over siddeområdet med fjernsyn, en gulvlampe ved siden af ​​lænestolen, en bordlampe på skænken eller ved computerbordet skaber stemning og diffust blødt lys i rummet. Eksperterne råder dig til at få detaljeret rådgivning under byggeriet eller før renoveringen – det gennemtænkte projekt kan spare tid og penge senere.

Vedhængslamper med et futuristisk design

Opsæt stueidéer-vedhængslamper-moderne-Vetreria-Vistosi

 Væglampe og bordlampe med et tiltalende lookStue-møblering-ideer-bordlamper-væglamper-belysning-Vetreria-Vistosi

LED loftslamper til den lille stue

Stue-møblering-ideer-loft-lys-LED-Vetreria-Vistosi

Nedhængte loft- og vægpaneler med integreret LED -belysning

Stue-møblering-hængende lofter-belysning-LED-Menotti-Specchia

Vægdesign i stuen – tapet, træpaneler eller akustiske paneler?

Stue-møblering-væg design-træpaneler-Domus-Arte

Efter at belysningskonceptet er blevet bestemt, er det tid til at overveje detaljerne i gulv- og vægdesignet. Træpaneler skaber ikke kun en moderne stemning, men øger også ejendommens værdi. For med den rette pleje kan træbeklædningen holde livet ud.

Akustiske paneler som vægbeklædning i stuen

Stue-møblering-vægbeklædning-akustiske paneler-offect

En anden mulighed er de akustiske paneler – de giver stuen en individuel lydkvalitet og er et absolut must for film- og musikfans.

Vægdesign med tapet – naturmotiver er trendy

Stue-møblering-vinyl-tapet-natur-motiver-glamora

 Baggrunde er et praktisk alternativ til dem, der ønsker en ændring i interiøret fra tid til anden. Så forskellige motiver kan dekorere væggene – under alle omstændigheder er de naturlige motiver i øjeblikket meget trendy. Fugle, blomster og planter skaber en indbydende atmosfære og krydrer det enkle, minimalistiske interiør.

Opsætning af stue – hvilket gulv?

Stue-møblering-gulv-fliser-vægbeklædning-Margres

 Fliser har en stor fordel – gulvvarme kan installeres nedenunder. Så det er behageligt varmt om vinteren og forfriskende køligt om sommeren. Derudover er fliser en slidstærk og let pleje, og er derfor velegnede til familier med små børn og kæledyr.

Trægulv formidler varme og hygge

Stue-møblering-ideer-gulve-trægulv-Lago

 Trægulvet formidler varme og hygge, er støvafvisende og har en behagelig fornemmelse. Trægulvet tilføjer også et naturligt præg. Enhver, der beslutter at gøre det, må forvente større vedligeholdelsesomkostninger.

Håndvævede tæpper i skandinavisk stil

Stue-møblering-tæppe-hånd-vævet-striber-motiver-Casalis

 Indretning af stuen – den rigtige dekoration er det, der tæller

Opstil stue væg spejl design-blå-stel-Adonis-Pauli-Home-Jewels

Hvis du gør uden iøjnefaldende statuer og dekorationer, er du på rette vej. Vægspejle eller originale urtepotter kan give interiøret et spark af friskhed. Vi præsenterer tre varianter.

Planter med et minimalistisk design

Stue-møblering-dekoration-ideer-stueplanter-Vondom

Indendørs planter bringer naturen ind i dine egne fire vægge

Stue-møblering-ideer-stueplanter-gryde-Vondom

 Beskyttelse af personlige oplysninger til stuen – gardiner og forhæng

Stue-møblering-dekoration-idéer-gardiner-Via-Roma-60

 Gardiner og forhæng skærmer stuen for fremmede og tilbyder samtidig privatliv. Vores tip – kombiner farvede rullegardiner med mønstre med monokrome gardiner. Vælg dette sidste, efter at stuen er fuldt møbleret og dekoreret. Så er farveskemaet også bestemt.

Stue-møblering-gardiner-natur-motiver-moderne-Via-Roma-60

Stue-møblering-levende-ideer-farve-design-gardiner-pink-Via-Roma-60

Yderligere møbler – skænke

Stue-møblering-ideer-møbler-skænk-massivt træ-Treku

Skænke kan skabe en problemfri overgang mellem stue og spisestue eller stue og gang. De tilbyder også ekstra lagerplads. Skænke kan enten fastgøres til væggen eller købes som en fritstående version. Jo enklere og mere iøjnefaldende møblementet er, desto bedre – det skal fuldende indretningskonceptet og ikke tjene som et blikfang.

Jo mere iøjnefaldende en skænk, jo bedre

Stue-møblering-ideer-skænk-Sma-Mobili

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
29 kreative levende ideer til moderne vægdesign