15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med sand og pasta til unge og gamle – 15 kunsthåndværkstip

Håndværk med sand og pasta-børn-spil-modellering ler

At lege i sandet er meget sjovt, især for børn i vuggestue og børnehave alder. Det fremmer finmotorik i hænder og fingre, kreativitet og virker også beroligende. Det fine sand er normalt positivt forbundet med havet og ferien, hvorfor det også skaber et godt humør for voksne. Derudover er sand et godt og billigt håndværksmateriale. Når man laver kunsthåndværk med sand og pasta, skabes små kunstværker og smukke dekorative elementer, der simpelthen fungerer som en perfekt souvenir.

Håndværk med sand og pasta er sjovt for unge og gamle

Håndværk med sand og pasta -børn-modellering-ler-børneleg

Når du tilbringer din ferie på stranden, indsamles ofte smukke fund som skaller, sand eller anden flotsam som en souvenir. Når du har taget alle omhyggeligt indsamlede skatte med hjem, kan spørgsmålet opstå, hvad du skal gøre med det. Selvfølgelig er der altid mulighed for at lægge alt i en skål og bruge det som dekoration, eller du kan lave noget smukt med din samling. Vi har samlet et par ideer til håndværk med sand og pasta herunder.

Fremstilling med sand og pasta

Håndværk med sand og pasta -idee-kæde-opskrift

Sand bliver hurtigt formstabilt, hvis du rører det i med lidt pasta. Afhængig af hvad der skal komme ud af det, kræves en tyk eller tynd konsistens. For at skabe smukke former og figurer skal sandpasta-blandingen ligne et modelleringsler. Billedrammer, skilte og brædder kan pænt dekoreres på en maritim måde, hvis du dækker dem med et tyndt lag pasta og drysser fint sand over dem. Med den passende teknologi kan du oprette et billede med hånd og fodspor i sandet og dermed holde den smukke ferietid i hukommelsen. Der er ingen grænser for fantasien, når man piller med sand og pasta.

Håndværk med sand og pasta – lav sandspartel selv

Tinkering med sand og pasta-modellering ler-æltning-opskrift

Næsten alle børn har deres første oplevelser med sand på legepladserne og i sandkasser. Der bygger de sandforme og sandslotte. De kender også skuffelsen, når deres skabninger ikke er holdbare nok og hurtigt ødelægges, når sandet er tørt. Men det behøver ikke at være tilfældet, og et lille trick hjælper her. Der kan laves en blanding af sand og pasta. Hver sandstruktur og form holder således, selv efter at sandet er helt tørt. Den eneste ulempe ved det hjemmelavede modelleringsler fra sand er, at børnene kun må lege med det under opsyn. Ofte putter de alt i munden, og denne masse er ikke egnet til forbrug.

For at lave dit eget modelleringsler af sand skal du først blande fire kopper sand med to kopper majsstivelse og fire teskefulde alun i en spand eller stor gryde. For at gøre dette gives tre kopper varmt vand. Blandingen skal altid omrøres, så længe der dannes en homogen masse. For at tykke det, bring det i kog ved middel varme. Som et alternativ til alun kan tandsten bruges, men den er giftig. Her er opskriften igen:

  • 4 kopper sand
  • 2 kopper majsstivelse
  • 4 teskefulde alun eller eventuelt tandsten (giftig)
  • 3 kopper varmt vand

tinker-sand-pasta-modellering-ler-ælte-børn

Mange børn synes, det er sjovt og sjovt at lege med sand. I øvrigt og ubevidst træner de deres motorik og deres opfattelse fremmes. Hvis en sandkasse ikke er tilgængelig, eller vejret ikke tillader dig at lege udenfor, bør du overveje noget til indendørs brug. Til dette formål er der det såkaldte kinetiske sand eller terapisand. Det ligner et vådt naturligt sand, er lige så let at forme og dets ingredienser betragtes som helt ufarlige. Den består af 98% naturligt kvartssand, er også fri for bakterier og indeholder ingen giftige bindemidler. Selvom det indtages ved et uheld, er det ikke længere tragisk. Desuden er sanddejen en af ​​terapimulighederne for børn og voksne. Den interne produktion af dette er også relativt let. 

Gør-det-selv vildtsand opskrift

  • 1 1/2 kop sand (fuglesand eller kvartssand)
  • 1/3 kop majsstivelse
  • 1/2 kop varmt vand
  • 1 – 2 spsk baby- eller madolie
  • Madfarvning – på forespørgsel

kunsthåndværk-sand-pasta-håndaftryk-børn

Afhængigt af hvad du præcist har tænkt dig at gøre med dit kunsthåndværk, er den ene eller den anden variant bedre egnet til sandhåndværksmaterialet. Produktionen af ​​dette er også meget sjov for mange børn og voksne. Hvorfor ikke beholde de gode minder gennem kreativt kunsthåndværk med sand og pasta? En rigtig god idé til små børn er at lave sjove håndaftryk af sandmodellerende ler hvert år efter deres sommerferie. Så du kan se præcis, hvor stor hånden er blevet i et år. I det følgende, hvilken inspiration opsummeres med nyttige tips.

tinker-sand-pasta-hjerte-kæde-gør-det-selv

En hjertekæde er et symbol på den kærlighed, der forbinder to. Hvis du laver en selv, viser du din kærlighed. Det er også en god gestus, fordi du investerer mere tid og kærlighed i at lave håndværk. Hvis du har taget lidt sand med dig fra din romantiske ferie, kan du bruge det til at lave en god hjertehalskæde. På denne måde huskes den vidunderlige tid sammen sammen bedre.

tinker-sand-pasta-kæde-gør-det-selv-hjerte

Hver strand er præget af en ekstraordinær sandfarve og sandkonsistens. Sandet på Maldiverne er meget let og pulver fint, på den anden side er Tenerife berømt for de sorte lavasandstrande. På De Kanariske Øer er sandet derimod undertiden sort eller Sahara-gult. Frem for alt er det en god måde at bringe de positive minder om ferien tilbage. Dette store håndværksprojekt er også meget billigt. For selv at lave et unikt hjertevedhæng skal du først blande sandet med lidt pasta. Sandpasta-massen fyldes i en lille hjerteform, og inden den tørrer helt ud, indsættes en trailerforbindelse. Dette fungerer som et forbindelsesstykke mellem kæden og vedhænget.

Lav smukke kager med sand og pasta

tinker-sand-pasta-skimmel-kiks-skaller

Små børn kan lide at lege med sandlegetøj og skabe kreative sandslotte og legende figurer. De kan have det samme sjovt derhjemme, hvis de er forsynet med indendørs sand. Alle kan producere dette let og billigt. Ovenfor er opskriften på sanddejen. I stedet for sandforme bruges alle slags bageforme eller andre ting med interessante former godt her.

Lav en sandskål med sand og indsæt

tinker-sand-pasta-

En smuk skål kan laves i sand, som perfekt ville supplere den stemningsfulde sommerdekoration i lejligheden. Der er ikke brug for meget til dette. Tilstrækkelig sand og pasta, en skål som skabelon, husholdningsfilm og lidt olie burde faktisk være nok.

tinker-sand-pasta-sand-skål-gør-det-selv-idé

Først sigtes sandet. Til dette skal du kun bruge det meget fine sand. Dette blandes med pastaen, og der dannes en tyk sandblanding. Skålen skal først pakkes ind i husholdningsfilm og derefter hældes med sandmassen. Så skabelonen kommer bedre ud af sandet, skal du på forhånd gnide den med lidt olie.

tinker-sand-pasta-diy-instruktioner-skål

Sandblandingen påføres skålen i tre til fire lag. Hvert enkelt lag skal være relativt tørt, før du lægger det næste ovenpå. Det er bedst at lade det første lag tørre i et døgn, så skallen endelig bevarer sin form.

tinker-sand-pasta-skål-gør-det-selv

En god dekorationside – lav skilte og billeder med sand og pasta

tinker-sand-pasta-tegn-bord-monogram

Du kan nemt lave kreative skilte og billeder med sand og pasta. Først skal det fine sand siges meget godt og placeres i en lav beholder. Fordel derefter pastaen godt over overfladen, drys sandet over den, og fjern derefter det overskydende sand. Endelig skal sandet klæbe jævnt, så der er en flot struktur.

tinker-sand-pasta-diy-tinker-idé-sand billeder-tegn

Andre maritime elementer såsom skaller eller andet flydende affald kan fastgøres til den sanddækkede overflade. Derudover fungerer dette som en struktureret baggrund, hvorpå et monogram eller billede kan anvendes.

Dekorer stearinlys med sand og indsæt

tinker-sand-pasta-stearinlys-dekorere-gør-det-selv

Stearinlys skaber altid en hyggelig atmosfære. I et glimt af et øje får de enkle, hvide lys et maritimt præg og supplerer kreativt sommerdekorationen i lejligheden. Alt du skal gøre er at smøre lidt pasta på det respektive lys og derefter rulle det i sandet.

Previous Post
Eksklusivt skrivebord design fra luksus kollektionen af ​​Paco Camús
Next Post
Formerende aloe vera plante – er det bedre med stiklinger eller stiklinger?