15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udformning med ølmåtter – instruktioner og gode ideer til et scrapbogalbum

Tinkering med ølmåtter nice-mini-album-scrapbooking

Har du nogensinde tænkt på, hvad der egentlig kan pusles med ølunderstoppere? De små runde og firkantede øl -coastere er for det meste lavet af pap, og børnene kan bruge dem til at lave forskellige figurer til Mardi Gras og julen selv. Enkle penneholdere og kreative vægdekorationer bliver ofte fremtryllet af dette. Men hvis du kan lide scrapbooking, kan du lave et vidunderligt scrapbogalbum med ølmåtter. Det er mere et mini -album, hvor fotos og erindringer præsenteres på en særlig måde. Du finder enkle instruktioner samt mange vidunderlige ideer til souveniralbummet lavet af ølunderlæg i denne artikel.

Hvad er et scrapbogalbum?

tinker-med-øl-måtter-foto-album-diy-scrapbooking

Et scrapbogalbum ligner et fotoalbum, idet det rummer meget mere end bare fotos. I disse album indsamler du minder og fortæller hele historier ved hjælp af memorabilia og klistermærker. Hvert scrapbogalbum har sit eget tema, såsom barnets første leveår, minder fra ferien ved havet eller populære stunder med kæledyret.

Særligt scrapbookingpapir bruges til at lave disse specielle fotoalbum, som enten kan være almindelige eller mønstrede. Med en motivpuncher kan forskellige former skabes ud fra dette og limes ind i albummet sammen med andre dekorationer og applikationer. Resultatet er altid et meget individuelt design, der er perfekt som gave til en yndlingsperson.

tinker-med-øl-måtter-ideer-scrapbog-album

Scrapbogalbum kan designes i forskellige størrelser og former. Du kan dekorere et færdigt album med scrapbookingpapirer, eller du kan gøre det hele selv fra starten. Minialbum, der fortæller store historier på deres små sider, ser særligt elegante og søde ud. I stedet for at købe færdige skabeloner kan du lave et flot scrapbogalbum med ølmåtter. Ølfiltene kan males og indsættes efter ønske og dermed omdannes til smukke sider af albummet.

Scrapbogalbum, der piller med ølunderlag – instruktioner

pille-med-øl-måtter-pille-idé-scrapbog-album

Når man piller med ølmåtter, kan man både genbruge gamle coastere og bruge tomme ølfilt. I begge tilfælde er de helt dækket med farvet papir, så det originale tryk ikke længere kan ses. I sidste ende kan man ikke engang antage, at albummet var lavet af øl -coastere.

tinker-med-øl-måtter-scrapbooking-papir-limning

Hvis du gerne vil lave dit eget mini scrapbogalbum med ølunderlag, skal du bruge en ølmåtte til hver albumside. Det er bedst at få coasters af samme form, så siderne kan stables perfekt oven på hinanden. Coveret på albummet kan også pilles med øl -coasters, men du kan bruge lidt tykkere coasters, f.eks. Dem, der er lavet af kork. Sådan kan et tykt omslag designes.

pille-med-øl-måtter-scrapbog-album-huller

For at dække coasters skal du bruge papirer i forskellige farver og mønstre. Selvfølgelig kan du også dække alle sider med det samme papir, men det overordnede design ser mere kreativt ud, hvis hver side har et andet mønster. Vælg farver, der passer godt til hinanden og har lignende mønstre.

For at lave kunsthåndværk med ølmåtter fra scrapbog -minialbum, skal du først stikke det valgte papir på begge sider af coasters. Du kan bruge en kommercielt tilgængelig lim og servieteknikken til dette. Det er vigtigt, at printet er helt dækket, og at papiret ikke kan skrælles af.

tinker-med-øl-caps-foto-album-spiralbinding

Hvis du har dækket alle coastere med scrapbookingpapir og organiseret dem i et album, så skal disse bindes sammen. For en Wire-O binding skal du bruge et specielt bindingssystem, der slår huller og gør spiralbindingen. Men hvis du ikke har et sådant værktøj derhjemme, er der en alternativ metode, der kan bruges.

tinker-med-øl-låg-øl-coaster-huller

Når man laver kunsthåndværk med ølmåtter lavet af pap, kan hullerne stanses med en simpel hulning. Antallet af huller afhænger af designet af scrapbogens minialbum. Hvis det ligner en lille bog, skal der være to eller flere huller på venstre kant af alle coastere. Med kun ét hul i det øverste hjørne kan et fotoalbum med vaklende sider pusles med øl -coastere. I dette tilfælde kan du bruge bogringe til at binde albummet.

Tinker -runde mini -album med øl -coastere

tinker-med-øl-måtter-mini-scrapbog-album-dekoration

Runde øl -coastere er lidt mindre end de firkantede, men er lige så velegnede til at lave minialbum. Du kan bruge den til at skabe smukke designs med blomster og dekorere dem farverigt. Hvis du inkluderer albummet med bogringe, kan du tilføje nye sider senere, hvis du ønsker det. Hvis du på den anden side ved et uheld har revet en side af scrapbogalbummet, kan du hurtigt fjerne det og erstatte det med et nyt.

Et godt alternativ til bogringe er tykke stofbånd med flotte mønstre. De trækkes gennem de hullede huller og bindes i en stram knude. På denne måde afrunder de hele designet og kan krydre et enkelt omslag.

pille-med-øl-måtter-runde-mini-album-scrapbooking

De runde minialbum fremstillet af ølmåtter er kun velegnede til meget små fotos, men de er stadig meget populære. Når du har besluttet dig for et design til omslaget, ville det være rart, hvis dette design kunne findes overalt i fotoalbummet. For eksempel, hvis du har dekoreret forsiden med blomster, kan du bruge blomstermotiver hvor som helst i scrapbogen. Brug forskellige motivstanser og dekorationer til at fremkalde et mangfoldigt design.

Tinker kreativt familiealbum med ølunderlag

tinker-med-øl-måtter-familie-foto-album

Har du en masse flotte familiebilleder på din mobiltelefon eller på din pc -harddisk, der vil blive glemt inden for et stykke tid? Du kan ændre dette ved at lave et fantastisk mini -familiealbum med ølunderlag. Et familiefotoalbum er den perfekte gave til ethvert familiemedlem og vil forblive et fantastisk minde for altid. Med scrapbooking kan du fremkalde unikke designs, der er specielt designet til din egen familie. Lad først din kreativitet løbe frit, og tænk over det perfekte design af souveniralbummet.

tinker-med-øl-kasketter-lav-dit-eget-familie-album

Saml nu flere coasters og dæk dem med farvede papirer efter eget valg. Derefter skal du dekorere hver side i minialbummet ved at bruge motivstansninger, stofbånd, knapper, klistermærker og andre dekorationer efter ønske. Du kan stadig samle alle former for erindringer fra familieferier og ture og sætte dem på siderne som dekorationer. Endelig skal du vælge billederne, få dem udskrevet og ordne dem pænt i albummet.

tinker-med-øl-måtter-foto-album-børn-fotos

Så du kan bruge lidt større fotos, anbefaler vi at bruge firkantede ølunderlæg til kunsthåndværk. Det er bedst at vælge fotos, der skildrer et vigtigt øjeblik i dit liv og er forbundet med mange minder. De skal også være af god kvalitet, dvs. ikke være slørede. Dekorer derefter billederne med motiver og elementer, der passer godt til dem. Hvis du er god til at tegne, kan du også selv male nogle dekorationer på de papirbeklædte ølunderlæg. For at gøre scrapbogalbummet endnu mere kreativt skal du skrive passende ord og hvorfor ikke pæne ordsprog til familien.

Lav et scrapbogalbum som en gave med øl -underholdere

tinker-med-øl-måtter-gave-fødsels-dreng

Scrapbooking er en populær hobby, der er sjov. Med det kan du ikke kun lave smukke fotoalbum til dig selv, men også lave kreative gaver selv. En håndlavet gave er altid værdsat af gode venner og familiemedlemmer og er meget mere værd end noget håndgribeligt. Hvis du leder efter ideer til en DIY -gave, kan du lave et originalt mini -album med øl -underholdere. Designet kan tilpasses enhver lejlighed og er altid unikt.

tinker-med-øl-måtter-mødre-dag-gave-foto-album

Uanset om det er til fødslen af ​​en baby, fødselsdagen for din bedste ven eller en særlig ferie, er scrapbogalbummet altid en god idé. Hvis du gerne vil lave en særlig gave til mor til mors dag, så lav et dejligt mini -album med øl -underholdere. Det ville helt sikkert få hende til at føle sig speciel og elsket på denne særlige dag.

pille-med-øl-hætter-scrapbog-mødre-dag-diy

Hvis du laver et fotoalbum til mors dag, bør du ikke kun lægge stor vægt på forsiden, men også på de indvendige sider. Det er bedst at navngive hver side ved hjælp af forskellige skrifttyper. Du kan også skrive et par ønsker til mor samt en del af grundene til, at du elsker hende så højt.

tinker-med-øl-måtter-scrapbog-album-interiør-dekoration

Motiver som blomster, hjerter og stjerner passer meget godt til mors dag og er en væsentlig del af minialbummet. Jo flere farver du inkluderer i designet, jo smukkere vil det se ud. De valgte farver skal dog harmonisere med hinanden og skabe et smukt helhedsbillede. Dekorer ringbindingen med farverige sløjfer og bånd for at skabe et legende design.

tinker-med-øl-måtter-fædre-dag-scrapbog-mini-album

Faren hædres også på en særlig dag. Til fars dag kan du også lave et stort mini -scrapbogalbum med ølunderlag. For en legende effekt kan du ikke dække coasters med papir, men efterlade dem med det originale tryk. Denne idé er perfekt til ølelskere og vil helt sikkert lægge et smil på fars ansigt. Du kan stadig dække titelbladet med farvet papir, så denne overraskelse først kan ses efter at du har vendt siden.

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vægttab skadeligt?
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle