15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak získám bránu xfinity xfi?

Poskytovatel služeb T (ISP) do formátu, kterému mohou vaše zařízení pochopit. Směrovač je naproti tomu zařízení, které umožňuje více zařízením se připojit k internetu a komunikovat mezi sebou ve vaší domácí síti. Brána tedy kombinuje obě tyto funkce do jednoho zařízení a poskytuje připojení k internetu a připojení k místní síti.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj vlastní modem s službou XFinity ANO, můžete použít svůj vlastní modem s službou Xfinity, pokud je certifikováno pro práci na jejich síti. Kompatibilitu svého modemu si můžete zkontrolovat na webových stránkách Xfinity nebo kontaktováním jejich zákaznické podpory.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím bránu Xfinity XFI nastavení brány Xfinity XFI je relativně jednoduché. Zde jsou základní kroky:
1. Připojte koaxiální kabel ze zdi k kabelu v portu na zadní straně brány.
2. Připojte napájecí adaptér a zapněte bránu.
3. Počkejte, až se brána spustí a vytvoříte připojení.
4. Pomocí počítače nebo mobilního zařízení se připojte k síti WiFi brány (zkontrolujte štítek na bráně pro název a heslo sítě).
5. Po připojení otevřete webový prohlížeč a postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete proces nastavení.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou bránu xfinity XFI k resetování vaší brány Xfinity XFI, postupujte podle těchto kroků:
1. Vyhledejte tlačítko Resetování na zadní straně brány (obvykle malá díra).
2. Pro stisknutí a podržení tlačítka resetujte po dobu asi 10 sekund použijte papírovou spojinku nebo podobný nástroj.
3. Uvolněte tlačítko Resetování a počkejte na restartování brány.
4. Jakmile se brána restartuje, můžete ji znovu nastavit pomocí aplikace Xfinity XFI nebo webu.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít XFI bez brány Xfinity, XFI je funkce, která je k dispozici pouze s bránami Xfinity. Pokud máte svůj vlastní modem nebo router, nebudete mít přístup k funkcím XFI.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení může XFI brána podporovat, aby brána XFI může podporovat až 45 zařízení současně. Skutečný výkon a kapacita se však mohou lišit v závislosti na konkrétním modelu brány a rychlosti internetu, který se přihlásíte k odběru.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přidat XFI PODS, abych rozšířil své WiFi pokrytí ano, pokud zažíváte slabé wifi signály nebo mrtvá místa doma, můžete přidat XFI PODS pro rozšíření pokrytí sítě WiFi sítě. Tyto lusky spolupracují s vaší bránou XFI na vytvoření sítě sítě a poskytují bezproblémovou zkušenost s WiFi po celém vašem domě.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí XFI PODS náklady na XFI PODS se liší v závislosti na počtu potřebných lusků a vaší poloze. Od nynějška je balíček dvou XFI podsů cenu kolem $ 199. Můžete kontaktovat zákaznickou podporu Xfinity nebo navštívit jejich webové stránky pro nejaktuálnější informace o cenách.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít XFI PODS s vlastním routerem, XFI PODS jsou navrženy tak, aby fungovaly speciálně s bránami Xfinity a funkcemi XFI. Pokud máte svůj vlastní router, nebudete moci použít XFI PODS k rozšíření pokrytí WiFi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují měsíční poplatky za používání XFI ne, neexistují žádné další měsíční poplatky za používání XFI. Je to bezplatná funkce nabízená Xfinity pro jejich zákazníky.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu ovládat svou XFI bránu na dálku ANO, můžete ovládat a spravovat svou bránu XFI na dálku pomocí aplikace Xfinity XFI nebo webové stránky. To vám umožní sledovat a spravovat síť WiFi, zobrazit připojená zařízení, nastavit rodičovské kontroly a mnohem více, i když nejste doma.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat firmware na mém XFI Gateway Xfinity automaticky aktualizuje firmware na svých bránách XFI, aby se zajistilo, že máte nejnovější vylepšení zabezpečení a výkonu. Nemusíte ručně aktualizovat firmware, protože se to provádí automaticky na pozadí.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zlepšit rychlost wifi na mé XFI Gateway Existuje několik kroků, které můžete podniknout ke zlepšení rychlosti WiFi na bráně XFI:
1. Umístěte svou bránu do centrálního umístění doma, abyste zajistili optimální pokrytí.
2. Minimalizujte rušení z jiných elektronických zařízení tím, že udržujte vaši bránu daleko od zařízení, bezdrátových telefonů a dalších zařízení s podporou WiF.
3. Použijte připojení Ethernet pro zařízení, která vyžadují vysokorychlostní a stabilní spojení.
4. Omezte počet zařízení připojených k síti WiFi a snížit přetížení.
5. Zvažte přidání XFI POD pro rozšíření pokrytí sítě WiFi v oblastech se slabými signály.

Jak získám bránu xfinity xfi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám novou bránu XFI

Můžete si pronajmout jeden z našich dokumentů 3.0 Xfinity XFI Gateways, nebo si můžete koupit schválený modem v maloobchodní zásuvce ve vašem okolí. Pokud vlastníte své vybavení, nezapomeňte zkontrolovat informace o mém zařízení a zjistěte, zda je vaše vybavení kompatibilní s rychlostí internetu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je brána Xfinity XFI

Brány Xfinity a XFI brány jsou zařízení All-In-One, která dodávají internetové a hlasové připojení, pokrytí WiFi v celém domově, zabezpečení sítě, ovládání a rychlost pro konečný připojený zážitek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to Xfinity XFI brána

Je to velmi vhodné pro lidi, kteří se méně starají o technické nastavení a nechtějí větší kontrolu. Podle mých zkušeností však má oblast pokrytí 1 200 čtverečních stop a schopnost zvládnout přes 30 zařízení. Pokud však žijete ve velkém domě, získejte lusky XFI, které stojí kolem 199 $ za 2 lusky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je brána Xfinity a modem nebo router

Když si pronajmete bezdrátovou bránu Xfinity, router je do ní zabudován. Bezdrátová brána působí jako modem (připojení k internetu) a router (připojení více zařízení v domácnosti).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj vlastní router s XFI Gateway

Poznámka: Vaše bezdrátová brána se může restartovat. Nyní můžete použít svůj vlastní router místo možností routeru bezdrátové brány. Klikněte na logout vpravo nahoře. Připojte svůj osobní router k některému z portů Ethernet na bezdrátové bráně Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nahradit svůj router Xfinity svým vlastním

Mohu přinést vlastní vybavení do Comcast si můžete zakoupit svůj vlastní maloobchodní modem pro použití s ​​vaší internetem Xfinity a/nebo hlasovou službou, pokud je vybavení certifikováno pro práci na naší síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli mám bránu XFI

Chcete -li zjistit typ brány, zkontrolujte informace o značce a modelu na spodní straně zařízení. Tyto informace najdete také přihlášením na svůj účet a zobrazit značku a model vaší brány. Pokud nemáte bránu kompatibilní s XFI, viz Aktivace jiných zařízení bezdrátových brány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi modemem Xfinity a bránou

Jednoduše řečeno, brána je zařízení, které kombinuje funkce modemu a routeru. Modem je zařízení, které se připojuje k vašim kabelovým nebo telefonním linkám a překládá data nebo informace z internetu do počítače nebo připojeného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí brána Xfinity

$ 14/mo.
Zařízení xfinity XFI

Modelka Cena Max doporučená rychlost
XFI bezdrátová brána $ 14/mo. 275–700 Mbps (liší se podle modelu)
XFI vláknitá brána $ 14/mo. 1 000 Mbps
XFI Advanced Gateway $ 14/mo. 2 500 Mbps
XFI Gateway 3. generace $ 14/mo. 1 000 Mbps

13. prosince 2022

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kabel Ethernet pro moji bránu Xfinity

Připojit přes Ethernet

Vaše brána by měla přijít s ethernetovým kabelem, který vypadá podobně jako do telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít jakýkoli router, který chci s Xfinity

Můžete si zakoupit svůj vlastní maloobchodní modem pro použití s ​​internetem Xfinity Internet a/nebo hlasovou službou, pokud je vybavení certifikováno pro práci na naší síti. Před nákupem od maloobchodníka podle vašeho výběru přejděte na informace o mém zařízení a najděte certifikované maloobchodní zařízení, které podporuje vaši úroveň rychlosti internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vyměnit svůj router Xfinity zdarma

Výměna dotazů vybavení

Pokud si půjčíte vybavení od Comcast, můžete získat aktualizaci – na nás! Další informace o důležitosti upgradu vašeho vybavení. Kolik bude moje nové vybavení stát, pokud si půjčíte vybavení a nainstalujete si novou televizní krabici a/nebo sami modemu, za výměnu není žádný poplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jen si koupím svůj vlastní router, pokud používám comcast wifi

Nemusíte si kupovat zařízení 2 v 1 bráně (Modem + router v 1 zařízení), jako je například One Comcast, které běžně dodávají a značky jako „XFI“. Můžete jít s kabelovým modem a spárovat jej s bezdrátovým routerem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má můj router bránu

Jdi do nastavení. Pod Wi-Fi klepněte na svou aktuální aktivní síť Wi-Fi. Klepněte na Advanced. IP adresa vaší výchozí brány se objeví pod bránou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat svůj modemy Xfinity sám

Nabízíme možnost nainstalovat vlastní služby XFinity, kdykoli je to možné, ale jsou chvíle, kdy je vyžadována profesionální instalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi XFI Gateway a XFI Complete

XFI Gateway je vestavěný modem a router, který dodává připojení k internetu kolem vašeho domova. Můžete spravovat a ovládat své WiFi a užít si pokročilé zabezpečení pomocí brány XFI. XFI Complete je trochu dražší verze a zahrnuje XFI Gateway a neomezená data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete kabelovou zásuvku pro bránu Xfinity

Chcete-li nainstalovat svůj internet XFinity, potřebujete ve vaší domácnosti sadu samoinstalace a koaxiální zásuvku, která je připojena k síti Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu místo routeru Xfinity použít svůj vlastní router

Časté časté. Mohu přinést vlastní vybavení do Comcast si můžete zakoupit svůj vlastní maloobchodní modem pro použití s ​​vaší internetem Xfinity a/nebo hlasovou službou, pokud je vybavení certifikováno pro práci na naší síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší používat svůj vlastní modem a router s Xfinity

Pokud chcete upgrady, náhrady a technickou podporu bez dodatečných nákladů, měli byste si pronajmout moderní nebo router (nebo obojí) od svého poskytovatele internetu. Pokud chcete ušetřit peníze z dlouhodobého hlediska a mít větší kontrolu nad připojením k internetu, zakupte si vlastní router.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poplatí Xfinity účtováno za nový router

Pokud si půjčíte vybavení od Comcast, můžete získat aktualizaci – na nás! Další informace o důležitosti upgradu vašeho vybavení. Kolik bude moje nové vybavení stát, pokud si půjčíte vybavení a nainstalujete si novou televizní krabici a/nebo sami modemu, za výměnu není žádný poplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí router přes Xfinity

Zařízení xfinity XFI

Modelka Cena Max doporučená rychlost
XFI bezdrátová brána $ 14/mo. 275–700 Mbps (liší se podle modelu)
XFI vláknitá brána $ 14/mo. 1 000 Mbps
XFI Advanced Gateway $ 14/mo. 2 500 Mbps
XFI Gateway 3. generace $ 14/mo. 1 000 Mbps

13. prosince 2022

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší si pronajmout nebo koupit router od Comcast

Pokud chcete upgrady, náhrady a technickou podporu bez dodatečných nákladů, měli byste si pronajmout moderní nebo router (nebo obojí) od svého poskytovatele internetu. Pokud chcete ušetřit peníze z dlouhodobého hlediska a mít větší kontrolu nad připojením k internetu, zakupte si vlastní router.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za router xfinity

Comcast Xfinity účtuje standardní $ 15 měsíčně za váš Wi-Fi modem a router, nebo 25 $, pokud se rozhodnete pro jejich prémiový systém XFI Complete System.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete jak bránu, tak router

Vzhledem k tomu, že brány a směrovače provádějí zcela odlišné funkce, jsou oba důležité pro síť. Brána slouží jako jediný přístupový bod a převodník pro propojení odlišných sítí pomocí různých protokolů, zatímco router nastavuje nejkratší cestu pro datové pakety pro cestování ze zdroje do cíle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi routerem a bránou

Směrovač je systém pro síťové vrstvy, který můžeme použít pro správu a předávání datových paketů do různých počítačových sítí. Brána je velmi odlišná. Je to v podstatě hardware nebo zařízení, které působí jako brána mezi různými dostupnými sítěmi.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué enrutadores expresan expressvpn??
Next Post
Stojí za to použít 2021?