15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 håndværksideer til forårs- og sommerdekoration – arbejde med ægte blomster og papir

Håndværk ideer forårs voksen herbarium tørrede blomster billedramme glas

Håndværk er sjovt og inspirerer både børn og voksne! Ikke alene kan du lade fantasien løbe løbsk, du kan også bruge en legende tid sammen med dit barn. Du kan fremtrylle en masse med brugen af ​​en lang række materialer. Vi er glade for at kunne præsentere dig 4 gode håndværksideer til forårs- og sommerdekoration med blomster! Friske snitblomster frister vores sanser med farver og dufte, mens dekorative papirblomster aldrig lader hovedet falde. Uanset om det er ægte blomster eller papirblomster – hvert værelse kan blive fortryllet med blomster! Giv dine vægge et blomstret præg med vores kreative dekorationer!

Lav dit eget herbarium i billedrammen

Håndværk ideer forårsherbarium tørrer blomster i billedramme

Når temperaturerne langsomt stiger igen efter den lange vinter, ser mange mennesker frem til foråret. Naturen vågner med en enorm, ukuelig styrke – alt spirer, driver, vokser og blomstrer i flotte farver. De første forårstegn dukker op på enge, i haverne og i skoven og inviterer os til at tage en tur. Benyt lejligheden til at samle nogle blade, kviste og blomster.

Håndværk ideer forårsherbarium dekoration væg vindueskarmen

Du kan derefter let bevare de indsamlede “naturlige materialer” og bruge dem som dekoration. Pressede blomster er ideelle til at dekorere gaver, lykønskningskort og også til fremstilling af mobiltelefonetui, smykker og tilbehør til alle slags boliger.

Det såkaldte flydende rammeherbarium tilbyder en helt særlig måde at stilfuldt sætte scenen for pressede blomster. Blomsterkunstværkerne er arrangeret i en billedramme mellem to ruder og bevaret i evighed. Ret simpelt og alligevel sofistikeret!

Lav selv en frisk blomsterkrans

Håndværk ideer forårssommer pilekrans dekorere friske blomster

Her er en anden god håndværksidé, der har at gøre med naturlige materialer – en blomsterkrans. Som grundlag for kransen kan du for eksempel bruge en enkel pilering, som er dekoreret med forskellige grøntsager og blomster. Bind grenene til pilringen med blomstertråd. Placer altid individuelle grene på pilekransen og vikl ledningen omkring dem.

Håndværk ideer forårssommer krans binde friske blomster grene

I stedet for at bruge en færdig pilekrans, kan du selv lave en tråd tom i den rigtige størrelse. Brug først tråden til at danne en ring i flere lag og pak tråden med grønt blomsterhandlerbånd. Lav nu små buketter af blomsterne, som du pakker ind med blomstertråd og derefter med blomsterhandlerbåndet. Bind nu disse små buketter til trådringen ved hjælp af blomstertråden. En blomsterkrans er ikke kun et godt smykke til hoveddøren, men også et vidunderligt tilbehør til håret.

Lav papirblomster til forårs- og sommerdekorationer

Håndværksideer til forårssommerblomster

Papirblomster er et must for enhver håndværksentusiast! De er smukke at se på, alsidige og visner ikke! Alle former for kunsthåndværk og dekorationsideer kan fremstilles: De er ideelle til at dekorere gaveæsker, lykønskningskort, kranse eller til scrapbooking. Mange forskellige teknikker og forskellige papirtyper tillader et farverigt udvalg af designmuligheder.

Papirroser tinker fjeder børn voksne

Blomsterformerne er også meget forskellige. Roser, georginer, krysantemum, orkideer, tulipaner – alle kan lave deres yndlingsblomster af papir. Hvis du vil give dine designs endnu mere tekstur, kan du bruge silkepapir eller crepe -papir.

Papirblomster gør forskellige typer blomster friske farver forårssommer

De enkleste varianter omfatter papirblomster, som kan laves af simpelt pap og lidt lim. De enkelte kronblade skæres normalt ud fra en kunsthåndværksskabelon og arrangeres derefter fra store til små og limes sammen. Dette skaber en fantastisk 3D -effekt, og blomsten bliver særligt frodig.

Papirkrans i et tropisk look

Papir krans tropisk look papir blomster tinker sommer

Urban jungle look har været meget populært i et stykke tid nu. Jungletrenden bringer det grønne ind i lejligheden og giver den feriefølelse i hverdagen. Store blade jungleplanter, eksotiske dyr og tropiske farver pryder nu møbler, tapet og tekstiler. For at dekorere lejligheden grøn, eksotisk og sommerlig er en smuk papirkrans i junglelooket også velegnet.

For at matche jungelfølelsen er eksotiske blomster som plumeria og hibiscus fremstillet af papir. Dybt indskårne blade som disse af Monstera imponerer med deres usædvanlige form og skaber den perfekte grønne baggrund for de farverige blomster. Prikken over i’et er den lyserøde flamingo, som fint supplerer junglelooket.

Håndværk ideer sommer jungle look papir krans flamingo monstera blad

Begejstringen for selv at producere noget smukt og godt gør dig glad! Du kan for eksempel finde flere smukke håndværksideer i bladet fra kampe21 eller på Pinterest. Lad dig inspirere og inficere af håndværksfejlen!

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner