15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv skytsengle – 6 DIY -ideer til at give væk med instruktioner

Skytsengel tinker ideer-instruktioner-træ figur-gave idé

Hvis du leder efter en smuk gave med mening, hvad enten det er til en anden eller hvorfor ikke til dig selv, vil du træffe det rigtige valg med en skytsengel. Hvad er dejligere end at fortælle nogen på denne måde, at du er ligeglad og ønsker at beskytte dem. I dag er der helt sikkert alle mulige modeller at købe i form af figurer, vedhæng, smykker eller billeder. Men hjemmelavede ting er altid noget helt særligt og det bedre valg, tror du ikke? Hvis du også er af samme mening og selv har lyst til at lave en gave, så prøv bare følgende ideer, som du selv kan lave en skytsengel med. Brug forskellige materialer og teknikker til dette og gør nogen glad for deres fødselsdag, dåb eller fødsel af en baby!

Skytsengelbilleder med maritim stil

Skytsengel tinker dig selv væg-art-design-maritim-deco-skal

Du får et meget enkelt projekt med denne idé. Og det bedste er, at du forbinder det med ferie. Der er brug for forskellige ting, der kan findes på stranden. Disse omfatter skaller, knust glas poleret af havet eller flade sten. Muslingerne behøver ikke engang at være hele. Så hvis nogle af de muslinger, du møjsommeligt har samlet, går i stykker på køreturen hjem, behøver du ikke bekymre dig, for du kan stadig bruge dem.

Skytsengel lav dine egne billeder-maritimt-træ-glas-havskaller

På en tavle af enhver størrelse, som du på forhånd udstyrer med huller og maler efter eget ønske, fordel først de materialer, du har valgt på prøve, indtil du har sammensat en engel. Derefter kan du fastgøre elementerne til træpladen med varm lim. Hvis du selv laver denne skytsengel, mangler der stadig en lille, men vigtig detalje, og det er glorie. Den hurtigste måde at få dette på er fra et stykke tråd, som du former til en ring.

Syning af et U -hæfteomslag – enkle instruktioner og gode DIY -ideer

Sy en taske af gamle jeans – enkle instruktioner og ideer

Genbrug gamle jeans – der kan pusles med noget nyt?

Lav en enkel træengel med tøjnåle

Skytsengel tinker med tøjnåle-træ-kugle-fjedre-rørrenser

Nogle gange kan man kun blive overrasket over de dagligdags genstande, der kan bruges til at lave de smukkeste dekorationer eller gaver. For eksempel, hvis du vil lave en skytsengel selv af træ, er tøjklemmer af træ og en trækugle, som du kan få i håndværksbutikken, tilstrækkelige, som du derefter kan kombinere med fjer, stof eller papir til tøj og vinger og rørrensere til armene og glorie. Ved hjælp af farve får bolden først hår og et ansigt, som du også kan bruge en markør til. Lad malingen tørre.

Lim bolden til tøjklemmen. Derefter vikles rørrenseren rundt om beslaget for at få arme. Derefter dannes en ring af rørrens og limes på englens ryg. Til sidst stikkes fjerene eller stoffet rundt om englens krop for at efterligne en kjole. Du kan også bruge ethvert materiale til vingerne. Selv tørrede blade er egnede.

Lav selv lykkesmykker – skytsengle lavet af træpindepinde

Skytsengel-gør-det-selv-tinker-børn-ispinde-diy-stjerner-plys tråd

Du kan endda lave en skytsengel af træ med ispinde. Hvis du selv vil lave denne skytsengel, behøver du ikke mange ting. I hvilken farve du maler det, bestemmer du selv. Det kan også bestemmes afhængigt af lejligheden. For eksempel er hvid, blå eller sølv meget velegnede til jul, mens der på andre tidspunkter af året ganske enkelt kan vælges en lys farve. Til kroppen har du brug for tre stængler, hvis afrunding du skærer af på den ene side. Armene og benene består hver af to tyndere håndtag og hovedet på en trækugle. Håret og ansigtet males simpelthen igen, mens en krans til glorie formes med rørrens og limes på hovedet.

Skytsengel-gør-det-selv-tinker-is-pinde-engel-jul-idé-let

Du er også velkommen til at lave sådan en engel med børn, da denne idé også er meget let at lave. Objektet, som englen holder (i dette tilfælde en julestjerne) er op til dig. Det kan være en hjemmelavet gavepakke, en blomst eller noget andet. Du har allerede en sympatisk skytsengel i gave! Du kan også lave dit hår af uld.

Lav sjove skytsengle selv

Skytsengel-gør-det-selv-tinker-vedhæng-gave-badminton-dukker-make

Hvis fjerkræet går i stykker, mens du spiller, skal du ikke smide det væk med det samme, for der kan laves søde engle ud af det. For at gøre dette skal du blot udskifte gummikuglen med en trækugle med et ansigt og malet eller tinkeret hår. Den bedste måde at skjule den grimme overgang mellem bolden og kjolen, så at sige halsen, er med ethvert badeværelse. For eksempel går blonder meget godt med fjerlens netlook.

Skytsengel-gør-det-selv-let-kunsthåndværk-idé-gave-dåb-fødselsdag-fødsel-baby

Hvis du selv laver skytsenglen, skal du bruge en anden fjerl. Skær derefter vingerne ud af dette. Hvis du gerne vil have en skytsengel som vedhæng, kan du også få en nøglering. Du bruger dette dog ikke til nøglering, men som en glorie. Inden limning trækkes en forbindelsesring på nøgleringen, hvorfra du derefter kan hænge en løkke lavet af snor eller en kæde. Dette er også en god mulighed, hvis du vil have en skytsengel til bilen.

Skytten engel figur lavet af træ

Skytsengel-gør-det-selv-tinker-figurer-træ-wire-vingelak

Hvis du har tømrerens færdigheder og værktøjer, er du velkommen til at turde selv pusle med denne idé om en skytsengel og selv lave en træbeskyttelsesengel, hvortil engelformen er skåret af et træplade. Alternativt kan du naturligvis få lavet denne formular og derefter fortsætte med resten af ​​din egen. Engelfiguren kan derefter males. Vingerne består af enkle trådsløjfer, hvoraf flere er fastgjort bagpå forskudt. Du kan forlade det med dette minimalistiske look, eller du kan male på ansigtet og andre detaljer.

Mal sten

Skytsengel-gør-det-selv-tinker-sten-maling-flod-sten-idé-naturlige materialer

Du har sikkert set mange måder at male sten på. Du kan også bruge den kunstneriske håndværksidé, hvis du selv vil lave en skytsengel og give den væk. Hvordan du præcist skildrer englen er op til dig. Det behøver ikke at være noget kompliceret og professionelt. Et sjovt billede er også velegnet og vil med garanti bringe et smil på læben. Bare se efter passende tegneserie- eller tegneseriebilleder, som du kan bruge som skabelon.

Så mangler du kun en passende sten, så du selv kan lave skytsenglen. Flodsten er særligt velegnede, fordi de normalt har en glat overflade, der er ideel til maleri og også fås i større varianter. Du har muligvis også en flod i nærheden, som du kan undersøge for egnede sten, når du har mulighed for det. Hvis ikke, kan du slå det op i isenkræmmeren eller havecentret.

Previous Post
Fletning af hår – enkel tutorial til begyndere
Next Post
Yoga mod menstruationssmerter: Disse 6 yogaøvelser hjælper!