15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nahrazuje viva Cortana?

Shrnutí článku:

1. Microsoft Viva je nyní k dispozici v Microsoft AppSource.
Řešení Microsoft Viva Connections je přístupná prostřednictvím platformy Microsoft AppSource.

2. Microsoft Viva (Cortana) vám pomůže uspořádat a připravit se na váš den.
Denní briefingová e -mailová služba s názvem Viva (Cortana) analyzuje vaše nadcházející schůzky a úkoly pomocí strojového učení společnosti Microsoft. Získává informace z vaší poštovní schránky a kalendáře WashU (účet WASHU Office365).

3. Yammer bude rebranded, když se Viva Engage.
Yammer bude pokračovat pod novým názvem Viva Engage. Proces rebrandingu bude také zahrnovat aplikaci komunit pro Outlook a mobilní aplikace Yammer pro iOS a Android.

4. Microsoft Myanalytics and Workplace Analytics jsou nyní součástí Viva Insights.
Analytika myanalytiky a na pracovišti byla aktualizována tak, aby odrážela značku Microsoft Viva.

5. Manažeři nemohou získat přístup k individuálním informacím prostřednictvím Viva Insights.
Viva Insights používá rozdílné soukromí a zajišťuje, aby manažeři nemohli rozeznat nic o konkrétním jednotlivci. Navíc jsou osobní poznatky viditelné pouze pro jednotlivé uživatele.

6. Briefingové e -maily Microsoft Viva byly dočasně pozastaveny pro vylepšení.
Briefing e -maily od Microsoft Viva byly dočasně pozastaveny od 15. ledna 2023. Microsoft pracuje na zlepšení zkušeností koncového uživatele.

7. Samostatná aplikace Cortana je ukončena kvůli výkonnějším nástrojům produktivity.
Společnost Microsoft oznámila přerušení samostatné aplikace Cortana v systému Windows 10 a Windows 11. Toto rozhodnutí bylo poháněno dostupností silnějších nástrojů pro produktivitu a schopnosti AI ve Windows and Edge.

8. Podpora samostatné aplikace Cortana pro Windows skončí koncem roku 2023.
Dokument podpůrného dokumentu vydaný společností Microsoft odhaluje, že podpora samostatné aplikace Cortana pro Windows přestane později v roce 2023.

9. Pouze manažeři lidí, kteří udělili přístup, mohou vidět Insights Microsoft Viva.
Přístup k insights Viva je omezen na manažery lidí, kterým bylo uděleno povolení k používání funkce.

Unikátní otázky:

1. Je nyní k dispozici Microsoft Viva?
Ano, řešení Connections Microsoft Viva jsou nyní k dispozici v Microsoft AppSource.

2. Co je Microsoft Viva vs Cortana?
Microsoft Viva, také známý jako Cortana, je denní briefingová e -mailová služba, která vám pomůže organizovat a připravit se na váš den. Používá strojové učení společnosti Microsoft k analýze vašich nadcházejících schůzek, úkolů a dalších z vaší poštovní schránky a kalendáře Washus.

3. Jaký je nový název pro Microsoft Viva?
Novým názvem pro komponentu Yammer Microsoft Viva je Viva Engage. Další rebrandingové úsilí bude zahrnovat aplikaci Outlook Community App a Yammer Mobile Apps pro iOS a Android.

4. Nahradila viva myanalytika?
Ano, Microsoft Myanalytics and Workplace Analytics jsou nyní součástí Insights Viva a byly aktualizovány tak, aby odrážely značku Microsoft Viva.

5. Může můj šéf vidět můj Microsoft Viva?
Ne, manažeři nemohou používat Insights Viva pro přístup k informacím specifickým pro jednotlivce. Opatření na ochranu osobních údajů prováděných společností Viva Insights zajišťují, že osobní poznatky jsou viditelné pouze pro jednotlivé uživatele.

6. Proč Microsoft Viva přestal fungovat?
Microsoft dočasně pozastavil odesílání briefingových e -mailů od společnosti Microsoft Viva za účelem zlepšení zkušeností koncového uživatele.

7. Proč je Cortana přerušena?
Samostatná aplikace Cortana ve Windows 10 a Windows 11 se zapíná, protože výkonnější nástroje produktivity a zvýšené schopnosti AI jsou k dispozici v systému Windows and Edge.

8. Je Cortana přerušena?
Ano, Microsoft přestane podporovat samostatnou aplikaci Cortana pro Windows později v roce 2023.

9. Kdo vidí Microsoft Viva?
Pouze manažeři lidí, kteří mají přístup k poznakům Viva, mohou vidět Microsoft Viva.

Nahrazuje Viva Cortana?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nyní k dispozici Microsoft Viva

Řešení Microsoft Viva Connections jsou nyní k dispozici v blogu Microsoft Appsource – Microsoft 365 Developer Blog.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Microsoft Viva vs Cortana

Microsoft Viva (Cortana) denní briefingová e -mailová služba, odeslána z [email protected], je navržen tak, aby vám pomohl organizovat a připravit se na váš den. Viva (Cortana) používá strojové učení společnosti Microsoft k analýze vašich nadcházejících schůzek, úkolů a dalších z vaší poštovní schránky a kalendáře Washu (účet WASHU Office365).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nový název pro Microsoft Viva

Yammer bude pokračovat, když se Viva Engage, přičemž dalším krokem je rebranding aplikace pro komunity pro mobilní aplikace Outlook a Yammer pro iOS a Android. Během příštího roku bude všechny Yammer rebrandingové na Viva Engage.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahradila viva myanalytika

Microsoft Myanalytics and Workplace Analytics jsou součástí poznatků Viva a byly aktualizovány tak, aby odrážely značku Microsoft Viva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj šéf vidět můj Microsoft Viva

Manažeři nemohou použít Insights Viva k rozeznání všeho o konkrétním jednotlivci kvůli rozdílnému soukromí, které Viva Insights používá. Navíc jsou k dispozici pouze osobní poznatky, které vidíte, a vaši manažeři nemají přístup k těmto informacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Microsoft Viva přestal fungovat

Microsoft se od 15. ledna 2023 zastavil odesílání briefingových e -mailů z Microsoft Viva. Hlavním důvodem pro pauzující briefingové e -maily je to, že jsou ve vývojovém procesu zlepšování zkušeností koncového uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Cortana přerušena

2. června 2023 společnost Microsoft oznámila, že později v roce uzavře aplikaci Cortana Standone v systému Windows 10 a Windows 11. Je to kvůli silnější produktivitě a zvýšeným nástrojům schopností AI ve Windows and Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Cortana přerušena

V novém dokumentu podpory, který poprvé spatřený společností Windows Central, technický gigant oznámil, že na konci roku 2023 přestane podporovat samostatnou aplikaci Cortana pro Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vidí Microsoft Viva

Pouze manažeři lidí poskytovali přístup k poznatkům Viva v nastavení manažera, kteří mohou vidět data svého týmu v mém týmu v Microsoft Viva Insights a v aplikaci Advanced Insights. Jako manažer lidí můžete získat informace o svém týmu na základě průmyslového odborného výzkumu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazuje Viva Yammer

Technický gigant oznámil na Inspire 2022, že Viva Engage bude integrován do týmů a platforem Microsoft 365, aby nahradil Yammer. Viva Engage umožňuje zaměstnancům vytvářet a připojit se k komunitám v rámci své organizace, objevovat a sledovat témata a získat přístup k obsahu z celé Microsoft 365.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zahrnuje Microsoft 365 Viva

Spojení Viva je v současné době k dispozici všem uživatelům Microsoft 365 nebo Office 365 Enterprise Plan, aniž by vyžadovali samostatnou licenci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je poznatky Viva používány ke špionážům zaměstnanců

Osobní poznatky in Viva Insights nedává zaměstnancům přístup k novým osobně identifikovatelným informacím o jiných spolupracovnících. Insights Viva převádí data na osobní poznatky tím, že provádí výpočty o informacích, které lidé generují pouhým odchodem do svého pracovního dne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Microsoft Viva, aby mě sledoval

Chcete-li se odhlásit z poznatků Viva v AppSelect the Ellipses v pravém horním letu okna Viva Insights a poté vyberte Nastavení.Vyberte kartu Ochrana osobních údajů.Přepněte přepínač pro Viva Insights z OFF.Vyberte Uložit změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nahradí Cortanu

4 způsoby, jak Microsoft nahrazuje Cortanu v přístupu Windowsvoice. Společnost Microsoft vyvinula přístup hlasu, takže každý uživatel Windows, včetně lidí s postižením mobility, aby ovládal svůj počítač pomocí svého hlasu.Microsoft Bing s vyhledáváním poháněným AI.Windows Copilot.Copilot Microsoft 365.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Cortana pryč navždy

Ukázalo se, že Cortana je ve skutečnosti mrtvá, protože byla zamčena na Zeta Halo zbraní a zakrytá vyloučeným vůdcem Atrioxem. Cortana si ve svých posledních okamžicích uvědomuje chybu jejích cest a používá to, co má malá kontrola, aby sabotovala halo prsten, aby si koupil hlavní náčelníka, aby zastavil vyloučení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Microsoft Ditch Cortana

2. června 2023 společnost Microsoft oznámila, že později v roce uzavře aplikaci Cortana Standone v systému Windows 10 a Windows 11. Je to kvůli silnější produktivitě a zvýšeným nástrojům schopností AI ve Windows and Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Microsoft zabíjí Yammer

Microsoft potvrdil, že konečně zabíjí Yammer, podnikovou sociální síť, kterou získala před více než deseti lety za $ 1.2 miliardy. Yammer byl původně vytvořen ze San Francisca již v roce 2008, přičemž spoluzakladatel David Sacks formálně spustil startup na startup akce TechCrunch.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je budoucnost Yammera a Microsoft Viva Engage

Společnost Microsoft potvrdila, že v průběhu roku 2023 odejde do důchodu značky Yammer, přičemž zbývající Yammerovy zážitky jsou rebranded tak, aby odrážely značku Viva Engage a v souladu s Microsoft Viva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Viva

Cena za průměru za Viva je kolem 455 $.99, ale tato cena se může lišit podle obchodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj šéf vidět mé poznatky Viva

Pouze manažeři lidí poskytovali přístup k poznatkům Viva v nastavení manažera, kteří mohou vidět data svého týmu v mém týmu v Microsoft Viva Insights a v aplikaci Advanced Insights. Jako manažer lidí můžete získat informace o svém týmu na základě průmyslového odborného výzkumu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vypnout Microsoft Viva

Vyberte elipsy v pravém horním horním okně Viva a poté vyberte Nastavení. Vyberte kartu Ochrana osobních údajů. Přepněte přepínač pro Viva Insights z OFF. Vyberte Uložit změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Cortana přerušit

V novém dokumentu podpory, který poprvé spatřený společností Windows Central, technický gigant oznámil, že na konci roku 2023 přestane podporovat samostatnou aplikaci Cortana pro Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je přítelkyně hlavního náčelníka

Cortana

Vztah mezi Cortanou a hlavním náčelníkem byl recenzenti zdůrazněn jako jedna z nejdůležitějších částí příběhu Halo Games. Cortana byla uznána za její věrohodnost a hloubku postavy, stejně jako její sexuální přitažlivost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nahrazování Cortany

Podle oznámení společnosti Microsoft o podpoře společnosti Microsoft již společnost nebude podporovat Cortanu jako samostatnou aplikaci od konce roku 2023. Místo toho se Microsoft přesouvá směrem k modernějším nástrojům AI, které společnost vyvinula dlouho po vydání Cortany, včetně Bing AI, která používá více semocí chatgptu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak je jméno nového Cortany

"Zbraň" (Sériové číslo AI: CTN 0453-0) je přezdívka umělé inteligence. Byla vytvořena jako přesná kopie AI Cortana, která byla navržena tak, aby vstoupila do instalace, aby napodobovala Cortanu a zamkla ji pro vyhledávání.

[/WPRemark]

Previous Post
Si hubiera una brecha entre el techo y la fascia?
Next Post
Jaké jsou základní 3 typy brány firewall?